Carrrlos napisał(a):Globy napisał(a):, czyzby klub w Klubie? .
mało popularna mx-6'tka na pewno nie dorówna liczbą np. 626GE
a co ja mam mówić
www.mazdaspeed.pl
Jaksa napisał(a):...ale poznaję kolegę Saneone ,twarz jakas taka znajoma ale nie wiem skąd ( może widzieliśmy się w sklepie z częsciami mazdy )
No... raczej nie znam tych ludzi. Zakupy robię w JC Auto na Szyszkowej lub IM Rydygiera czasami w WIM ie na Ostrobramskiej.Znam ekipę z Samerex'u. Może jakoś u nich.
U Ryzla jest różnie ( ludzie mówią ) a co do godzin otwarcia to pewnie u mnie tez są malo elastyczne godziny otwarcia warsztatu( 8,00-16,00)Do tej pory robiłem autko w ASO na Szaserów, ale zdaje się, że już nie mają autoryzacji. Poza tym mało elastyczne godziny otwarcia zniechęcają.
Z tymi godzinami to róznie bywa ponieważ nie jestem wstanie przewidzieć ile będzie pracy danego dnia np.dzisiaj niby normalny dzień , skonczyliśmy pracę o 18,30 ( tragedia ) ale i tak czasami bywa. Soboty mamy wolne ale jak klient chce zrobic coś konkretnego ( np. Przegląd ) to umawiamy się na godz. i robimy.Myślę zrobic dyżury w soboty ale to od września. ( załoga już ma problemy ..A co do godzin otwarcia to jakoś tak dziwnie mi się wydawały bardziej elastyczne. Chyba, że godziny dotyczą również sobót
Jaksa napisał(a):No... raczej nie znam tych ludzi. Zakupy robię w JC Auto na Szyszkowej lub IM Rydygiera czasami w WIM ie na Ostrobramskiej.Znam ekipę z Samerex'u. Może jakoś u nich.
Jak kolega tak pisze to skontaktuję się z Samarexem ,oni są w Łomiankach tak? Kiedyś byl sklep na Grochowskiej ( miałem ofertę handlową w reku to ceny byly takie same jak w JC ale ze 2 lata temu ) Pozdrawiam.Znam tą firmę od środka i mogę szczerze polecić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości