ŚLĄSK – Pogoria 3
Chyba nie wyjeżdzam na weekend – myślę, że się stawię w dowolny dzień
OZzi – witam swojaka
OZzi – witam swojaka
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Dziękując
To rozumiem, że ja mam teraz podjąć decyzję??
Kiedy wam najbardziej pasuje??
Ankietkę szczelę
Porek napisał(a):Porek napisał:
KosteK, może Ty jako PR
To rozumiem, że ja mam teraz podjąć decyzję??
Kiedy wam najbardziej pasuje??
Ankietkę szczelę
To powie mi ktoś dokładniejszą datę tego spota na pogorii ? Bo chcemy przyjechac 3 (trzema) Madziami 929 ale muszę telefonicznie powiadomić chlopaków wcześniej. Bardzo dziekuję z gory za odpowiedź.
- Od: 2 kwi 2007, 23:57
- Auto: Mazda 929 3.0 V6 1993r
Raszid – miło nam będzie Was spotkać – sądzę, że wynik ankiety już się za bardzo nie zmieni i można konkretnie powiedzieć, że będzie to niedziela. Pytanie tylko o której godzinie i gdzie się spotykamy??
Zaglądaj do działu Spotkania klubowe – tam zawsze są aktualne informacje
Jeszcze jedna sprawa – tyczy się mojego nowego stanowiska i planów – proszę o obecność możliwie wszystkich z regionu, bo będę chciał omówić kilka spraw
OZzi napisał(a):To elegancko, jak cos jeszcze bedzie to dawaj znac i zajrze usmiech
Zaglądaj do działu Spotkania klubowe – tam zawsze są aktualne informacje
Jeszcze jedna sprawa – tyczy się mojego nowego stanowiska i planów – proszę o obecność możliwie wszystkich z regionu, bo będę chciał omówić kilka spraw
no właśnie to trzeba się jakoś ugadać bo kurde kaj jest dąbrowa to wiem ale kaj pogoria to nei wiem
może wszystkich zainteresowanych z okolic katowic może spotkanie pod realem w sosnowcu koło merca
może wszystkich zainteresowanych z okolic katowic może spotkanie pod realem w sosnowcu koło merca
www.BBTel.pl
abdul69 napisał(a):może wszystkich zainteresowanych z okolic katowic może spotkanie pod realem w sosnowcu koło merca
Może być. A potem na nas pewnie będzie Loko (albo Porek, albo obaj
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 80&start=0
OZzi napisał(a):A o ktorej godzinie spotaknie jak cosi ile osob z Czewy jedzie
Wiem ze z czewy pojedzie 929 z ktora mam sie spotkac w siewierzu bo ja startuje z myszkowa !
- Od: 2 kwi 2007, 23:57
- Auto: Mazda 929 3.0 V6 1993r
Ja też jadę z Czy-wy, jak tylko ustalimy godzinę spotkania nad Pogorią to wyznaczę miejsce i godzinę startu w Czy-wie, pojedziemy do Siewierza a potem grupą nad Pogorię 
to może zróbmy liste kto jedzie spod reala w sosnowcu
będę dopisywał tutaj
1. Abdul69 BA
2. Sokool BG
3. Akra BA
4. Maxtuner BF
5. Michi BA
będę dopisywał tutaj
1. Abdul69 BA
2. Sokool BG
3. Akra BA
4. Maxtuner BF
5. Michi BA
Ostatnio edytowano 28 lip 2007, 18:10 przez abdul, łącznie edytowano 4 razy
www.BBTel.pl
To o której najlepiej tam podjechać, żeby się rozbić i mieć jakąś dobrą miejscówkę??