![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
Jestem w tym czasie akurat na zlocie urodzinowym Calibra Team smutny w zeszłym roku byliśmy, w tym ja osobiście niestety nie mogę...
Winetou napisał(a):OK, a więc lista chętnych:
1. GRU
2. kinki
3. fasola 1980
4. loudner
5. Marcin_626
6. mayk
7. Winetou
Przy 7 autach myślę, że jest sens wjechać na terenZgłoszę do organizatorów 8 aut na wypadek jakby się ktoś jeszcze przypałętał i w tym składzie wjeżdżamy. Kasę wpłacamy przy wjeździe.
Winetou napisał(a):nie wiem jak będzie wyglądać możliwość w przypadku w pełni seryjnego auta
Tak Zgadza się ale jak sam Wodzu napisałeś...Winetou napisał(a):skoro iST jest 21, a auto odbierasz miedzy 17 a 20 to powiedzialbym ze w sam raz
Tu już nie dam rady cos zrobić żeby wjechać na razie po takim długim czasie znalazłem w dobrym stanie budę, hehehe i z tego jestem zadowolony no seria GT na razie już nawet nie dam rady pomalować mego odrapanego Spojlera z przodu, hehehe wiec jak bym się zjawił to bez wjazdu, •ale będą inne okazje…nie wiem jak będzie wyglądać możliwość w przypadku w pełni seryjnego auta – to w końcu inauguracja sezonu tuningowego
Dlugi21 napisał(a):Winetou napisał:
OK, a więc lista chętnych:
1. GRU
2. kinki
3. fasola 1980
4. loudner
5. Marcin_626
6. mayk
7. Winetou
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości