Regionalny Zlot Zimowy MazdaSpeed RYKI 3-4 marca 2007
Waluś x 1
A czy będe nocował to się okarze
A czy będe nocował to się okarze
I tym razem beda, zapraszamy!
Uprzejmie informuje w imieniu KS, ze godzina zbiorki zostala przesunieta o 0,5h i ustalona na 10-11 pod Orlenem. Prosze w miare mozliwosci o wczesniejsze wplaty na konto osob zdeklarowanych.
Uprzejmie informuje w imieniu KS, ze godzina zbiorki zostala przesunieta o 0,5h i ustalona na 10-11 pod Orlenem. Prosze w miare mozliwosci o wczesniejsze wplaty na konto osob zdeklarowanych.
Witam
i ja sie pojawie. Na chwile obecną bez noclegu
i ja sie pojawie. Na chwile obecną bez noclegu
- Od: 14 lis 2006, 21:08
- Auto: Toyota Avensis
ja (my...) pojawimy się popołudniu lub całkiem wieczorem do samej olivii
(na tą chwilę przynajmniej)
(na tą chwilę przynajmniej)
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
ReServeD626 mieszka w Rykach, wiec pewnie nie bedzie nocowal
Zapraszam Was do zapoznania sie z Regulaminem, ktory kazdy przed wjazdem na zlot bedzie musial zatwierdzic podpisem na liscie. Dostaniecie go rowniez do reki razem z planem lotniska i spotkania, ale prosze o wczesniejsze zaznajomienie sie z trescia.
Link do Regulaminu
Zapraszam Was do zapoznania sie z Regulaminem, ktory kazdy przed wjazdem na zlot bedzie musial zatwierdzic podpisem na liscie. Dostaniecie go rowniez do reki razem z planem lotniska i spotkania, ale prosze o wczesniejsze zaznajomienie sie z trescia.
Link do Regulaminu
Tym razem za wszelkie akcje, ktore w naszej ocenie beda jawic sie jako niebezpieczne – wylot z lotniska. Jak ktos na nie wjezdza, akceptuje te zasady i nie ma prawa rzucic focha, gdy zostanie wyproszony. Jest ono na tyle duze, ze mozna sie wyszalec bez narazania ludzi. Popisy odstawiamy na wieczor.
dunia napisał(a):z noclegiem?
nie, niestety wracam tego samego dnia, tzn wieczorem – jak już podpiszę się na liście LOŻY VIPÓW oczywiście

>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
DEVIL napisał(a):REGULAMIN jest ogólnodostępny dziwię sie , że całe zamieszanie w tym temacie robią ludzie którzy nie są na liście
ano taka natura mazdowiczów
Co do regulaminu to osobiście bede egzekutorem jego treści i nie mam zamiaru sie prosić!!Albo bedzie tak jak KS tego ZĄDA albo mozecie jeździć na zloty BMW
koniec OT sprzątamy!!
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
a moje nie bylo OT a tez polecialo... 
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my bedroom and was in bed before the room was dark...
Rx-8 duel http://www.youtube.com/watch?v=UdZC0OU2ID0 ';..;'
- Od: 25 paź 2006, 23:12
- Auto: Mazda Rx-8
hehe nie ma sprawy...
w sumie to nic takiego waznego nie napisalem, wyrazilem sie tylko co do regulaminu ze moim zdaniem jest OK. i ze wybieram sie na spocik do Ryk ale na razie bez noclegu... ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my bedroom and was in bed before the room was dark...
- Od: 25 paź 2006, 23:12
- Auto: Mazda Rx-8
Co tak malo osob jedzie?? Myslalem ze bedzie minumum 50 samochodow, a tu 28 jak narazie (tyle jest na liscie jesli dobrze licze). No ale co tam, i tak zapowiada sie przyjemny mega-zlot
)
Ja siedze i staram sie wyrobic ze wszystkimi zmianami do zlotu.
Sorry za OT, ale zdziwilem sie ze tak malo osob sie zapisalo.
Pozdrawiam
Ja siedze i staram sie wyrobic ze wszystkimi zmianami do zlotu.
Sorry za OT, ale zdziwilem sie ze tak malo osob sie zapisalo.
Pozdrawiam
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo