Zlot VW Scirocco i Corrado we Włodawie
1, 2
No właśnie
brak planu i cisza
brak planu i cisza
Agata napisał(a):A ja mysle ,ze do zorganizowania zlotu trzeba tylko checi i kilke dobrze zorganizowanych osob. W ten weekend w Warszawie jest zlot VW zapraszam chetnych aby wpasc na chwilke i... porozmawiac np. o zlocie Mazdywww.majovwka.pl
I proszę bardzo to jest prawdziwy dobrze zorganizowany zlot . Trzeba się jakoś zorganizować i pokazać że mazdziarze też potrafią taki zlot zrobic.

- Od: 7 kwi 2004, 19:00
- Auto: mazda 626 2,5 v6
Danio napisał(a):Agata napisał(a):A ja mysle ,ze do zorganizowania zlotu trzeba tylko checi i kilke dobrze zorganizowanych osob. W ten weekend w Warszawie jest zlot VW zapraszam chetnych aby wpasc na chwilke i... porozmawiac np. o zlocie Mazdywww.majovwka.pl
I proszę bardzo to jest prawdziwy dobrze zorganizowany zlot . Trzeba się jakoś zorganizować i pokazać że mazdziarze też potrafią taki zlot zrobic.
Fantastyczna impresska.
No i to było by to. Dobre miejsce, dobry plan imprezy, kilku sponsorów (choćby wystawa modeli z jakiegoś salonu Mazdy), dobra reklama i wejście dla kibiców, oczywiście bez samochodów
(noo chyba że Mazda hihi)
O i to było by to...
O i to było by to...
zLOT SIE W MIARE UDAŁ, NIESTETY DO D... BYŁA POGODA. LUDZISKA JAK ZWYKLE USMIECHNIECI A WIECZORKIEM BAAARDZO WESELI
ZAWIEDLI TROCHE ORGANIZATORZY GDYZ USTAWILI ZA DALEKO SCENE... I JAKOS NIE BARDZO BYLO COKOLWIEK SLYCHAC ... BYLO OK 350 AUTEK... W SOBOTE PARADA VW , SPRAWNOSCIOWKI , CAR AUDIO , PALENIE GUMY... 
- Od: 8 mar 2004, 12:49
- Auto: Coraś 2.8 VR6 :)))
marek napisał(a):A ja wam "gwarantuję " w sobotę 22 maja 30 autek w Poznaniu.
I ja też tam pewnię będę
Ja też bym był (sam jestem z Poznania), gdyby nie to
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=2319
pzdr dla Pyrlandii
Jacek
- Od: 29 kwi 2004, 14:18
- Auto: Mazda 121 Canvas Top DB B3 '91
1, 2