Piotruś napisał(a):...mam nadzieję, że na spot da sie namówić nasz regionalny Koordynator d/s Grillowania – farciarz
heh, to nie mysl, tylko jak nie bedzie chcial przyjechac za szmaty go i do bagaznika
www.mazdaspeed.pl
Piotruś napisał(a):...mam nadzieję, że na spot da sie namówić nasz regionalny Koordynator d/s Grillowania – farciarz
Winetou napisał(a):Piotruś napisał(a):...mam nadzieję, że na spot da sie namówić nasz regionalny Koordynator d/s Grillowania – farciarz
heh, to nie mysl, tylko jak nie bedzie chcial przyjechac za szmaty go i do bagaznika
Italiano napisał(a):Niestety nie będzie to Mazda...
Pyton162 napisał(a):bimb jak przyjedzie kolo suzuki swiftem co wazy niecale 800kg i ma 150km lub opel kadeet C20XE dluubniety , lub honda prelud 2.2 v-tec to napewno nie dasz rady
SoVa napisał(a):Jedzie ktos z W-wy? (na pewno tak.. moze na kilka autek uderzymy?) i przy okazji sie poznamy?
Angelo napisał(a):Ja również deklaruje swoją obecność, to będzie mój pierwszy zlot. Ktoś z Wrocławia się wybiera?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości