Spot w Dabrowie Górniczej
Hmmm to ze kolega Dziubek napisał ze pod realem w Dabrowie to dlatego że on tez nie zna dąbrowy. Ja mu go zaproponowałem poto żebysmy razem podjechali na docelowe miejsce. Parking ten pod realem jest przy samej trasie to tak jak jedziesz i widzisz agate to tak samo masz z realem. Real znajduje sie po lewej stronie jadąc trasa katowice kraków ( oczywiscie mówie o tej biegnacej przez olkusz). A potem moge was poprowadzic na ta POGORIE. To tak czy tak jezeli sie spotkacie pod agata czy pod relaem w Dabrowie to potem przydało by sie zebym Ja np was zaprowadził na pogorie. Nie wiem czy jasno pisze jakby co to pisac.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
hmmm...jedna sprawa! wogole nei wiem o jaki real chodzi itp...jak ktos jedzie przez katowice albo w poblizu niech da znac, z checia sie podlacze...bo trafic to jakos pewnie w koncu bym trafil, ale nei chce mi sie bladzic...
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Do tych którzy nie trafia na pogorie:
Parking pod Makro ( jadąc trasą na Dabrowe widać go na wzniesieniu. Na skrzyzowaniu pod tym makro kierować się w lewo a następnei na parking Ja tam będe i pojade z tymi co nie trafia samodzielnie. Czekam do 15.10
Parking pod Makro ( jadąc trasą na Dabrowe widać go na wzniesieniu. Na skrzyzowaniu pod tym makro kierować się w lewo a następnei na parking Ja tam będe i pojade z tymi co nie trafia samodzielnie. Czekam do 15.10
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Loczek napisał(a):Do tych którzy nie trafia na pogorie:
Bede pod makro ok 14.30-14.40
- Od: 16 cze 2005, 10:55
Mnie niestety nie bedzie, we krwi kraza mi chyba jeszcze promile, a i kaz z 30min temu zaczal mnie chwytac...za ostro wczoraj bylo
Ide spac dalej!
- Od: 10 sty 2006, 17:29