KyRy napisał(a):Jeśli mozna to podłączyłbym się do Was swoim MXem na CPNie tuż za Kłodzkiem
Pewnie, że można! Baaaa, nawet trzeba
www.mazdaspeed.pl
KyRy napisał(a):Jeśli mozna to podłączyłbym się do Was swoim MXem na CPNie tuż za Kłodzkiem
Piotruś napisał(a):Pewnie, że można! Baaaa, nawet trzeba
MANIX napisał(a):kto jeszcze z wielkopolski?
karaś napisał(a):P.S. Patryk, duzy namiot zalatwie, tak wiec spok bedziemy mieli gdzie spac, pamietaj tylko zeby przekonac Lusie, zeby spala z dziewczynami "na salonach" zeby.
sanders napisał(a):z tym bedzie problem bo lusia be ze mnie nie chce spac![]()
ona chce zebym pojechal z nia do hotelu![]()
ale mam nadzieje ze wspolnie jej to wypersfadujemy![]()
sanders napisał(a):karas to jak jedziemy moim czy twoim?
Piotruś napisał(a):karaś ma klimę zeby
Piotruś napisał(a):...to wygląda na to, że tylko Marzena będzie z nami się bawiła na imprezie na placu usmiech My w każdym razie nie chcemy tracić nic ze zlotu – więc oboje śpimy w namiocie oczko
sanders napisał(a):Mysle ze marzenka namowi lusie tez na namioty i bedzie wesolo
Fiveopac napisał(a):Panowie, nie robcie siary. Kobiety do hotelu. Zaufajcie mi...
Fiveopac napisał(a):Panowie, nie robcie siary. Kobiety do hotelu. Zaufajcie mi...
Winetou napisał(a):Fiveopac napisał(a):Panowie, nie robcie siary. Kobiety do hotelu. Zaufajcie mi...
moja miala tez isc do namiotu ze mna, ale tak sobie mysle, ze hotel tez bedzie niezlym rozwiazaniem – szczegolnie dla mnietylko towarzystwo jakies by musiala miec bo inaczej bedzie marudizc ze sie zanudzi
Winetou napisał(a):co najwyzej jeden – bedziemy ciagnac zapalki albo cos kto jedzie z 3 laskami w aucie, a kto pije na umor z banda spoconych facetow![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości