jesli o mnie chodzi to spoty w tygodniu mi nie pasuja bo jak sie u mnie zasznie "sezon" na robote to w domu jestem tylko w piatki pod wieczor oraz w weekendy a swoja droga chyba bardziej mi pasuja spoty spontaniczne ale jesli chcecie cykliczne spotkanka to no problem
WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
jasne smialo mozemy najblizszego spota zaplanowac na Prymasa...
jesli o mnie chodzi to spoty w tygodniu mi nie pasuja bo jak sie u mnie zasznie "sezon" na robote to w domu jestem tylko w piatki pod wieczor oraz w weekendy a swoja droga chyba bardziej mi pasuja spoty spontaniczne ale jesli chcecie cykliczne spotkanka to no problem
dostosuje sie 
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Lukasz, poniewaz jestem z Mazur, rozejrze sie za takim osrodkiem – mielismy juz w tamtym roku podobny pomysl, ale bylo pozne lato. Tez pasuje mi taka odskocznia 
fajnie ze tak duzo ludzi odpisalo a mysllalem ze ten watek umrze smiercia naturalna zeby nam sie nie nudzilo to mozna za kazdym razem wybierac inna atrakcje karty mamy za soba bilard rowniez ,a propos tego klubu przy liberatorze to wiem ze w cieplym okresie w weekendy sa tam wystepy zespolow country wiec moze liberatora zostawmy do wiosny a teraz inne miejsce co do pomyslu letniego Marcina to uwazam ze super pomysl na jakis weekend na mazurki hmm a co do tego spotkania moze kreglr jak to ktos kiedys wspomnial zazwyczaj kregle sa w centrach handlowych wiec parking jest ja osobiscie bylem razem z Viola w Arco na bitwy warszawskiej i uwazam ze jest tam super kilka torow parking spoko atmosfera
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Tez sie zgadzam w pelni z Adamem, zreszta ja moge od czasu do czasu zwolac lokalnie cos w tygodniu do pogadania
Mamy tutaj monogosc mozliwosci, wiec weekendy raz na ten przyslowiowy miesiac poswiecajmy na rozrywke! Fajnie, ze teraz idzie wiosna i wiecej wewnetrznych checi.
Kregle sa takze w Galerii Mokotow, nie mam zastrzezen
Kregle sa takze w Galerii Mokotow, nie mam zastrzezen
Jerry napisał(a):Basia napisał:
mężczyźni w tym klubie
a Nero
Jerry wiesz Nero to osobna historia Basia wogole pomija ten temat wiec oboje milcza i wez sie czlowieku tu domyslaj ach ci uzytkownicy mx3 pewnie porownywali autka od spodu jak co wyglada jak zabawa jasia z malgosia
DEVIL
696 442 463
696 442 463
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Dlatego dla nas zostala tylko Malinka 
DEVIL napisał(a):Jerry napisał(a):Basia napisał:
mężczyźni w tym klubie
a Nero
Jerry wiesz Nero to osobna historia Basia wogole pomija ten temat wiec oboje milcza i wez sie czlowieku tu domyslaj ach ci uzytkownicy mx3 pewnie porownywali autka od spodu jak co wyglada jak zabawa jasia z malgosiaale oczywiscie nic sie nie zdradza

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Basia dala macac i Nero dal sie poniesc tym obietnicom chyba temu to dobrze 
DEVIL
696 442 463
696 442 463
Globy napisał(a):Lukasz, poniewaz jestem z Mazur, rozejrze sie za takim osrodkiem – mielismy juz w tamtym roku podobny pomysl, ale bylo pozne lato. Tez pasuje mi taka odskocznia
Cieszę się że podzielasz mój pomysł. No i skoro lato zapowiadają w granicach 20 stopni to ja sobie na wakacje moze na mazurki skocze
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Po 1 to jestem za wyborem SEBKA
Po 2 spotkanka moga byc i na tygodniu i w weekendy
Po 3 klub na Prymasa jest ok i właściciel w porzadku (kiedys mialem z nim do czynienia w ramach pracy)
i ogólnie jestem za wszystkim za
Po 2 spotkanka moga byc i na tygodniu i w weekendy
Po 3 klub na Prymasa jest ok i właściciel w porzadku (kiedys mialem z nim do czynienia w ramach pracy)
i ogólnie jestem za wszystkim za

- Od: 22 wrz 2005, 19:42
- Auto: Mazda 323f 2.0 V6 95"
wampir – żona lub dziewczyna to musi mieć z Tobą dobrze

wampir napisał(a): ogólnie jestem za wszystkim za
Wampir ale ty bedziesz kamerzysta tak dobrze ci wychodzi to ze szok razem z M4rcinem bedzie kamerowac co jeden opusci to drugi zobaczy nie wymigacie sie od tego
DEVIL
696 442 463
696 442 463
Ja tez jestem za soptkaniami conajmniej raz w miesiącu w Naszej stolicy lub jej okolicy.
Jak będą cieplejsze popołudnia i wieczory znam miejscówke na pikne ognisko w zalesionym miejscu z parkingiem na wiele autek.
Jak będą cieplejsze popołudnia i wieczory znam miejscówke na pikne ognisko w zalesionym miejscu z parkingiem na wiele autek.
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Koleś napisał(a): miejscówke na pikne ognisko w zalesionym miejscu z parkingiem na wiele autek.

DEVIL napisał(a):Wampir ale ty bedziesz kamerzysta tak dobrze ci wychodzi to ze szok razem z M4rcinem bedzie kamerowac co jeden opusci to drugi zobaczy nie wymigacie sie od tego
A kto tu chce się wymigiwać?
Co do Route66 (bo chyba tak się nazywa ten pub na Prymasa) to teraz jest zamkniety z powodu zimna :/
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT