ravo napisał(a):majki napisał(a):bylo by potrzeba cca. 10.000 PL zlotych
mhm koszty wszystkiego rozumiem ? bez skladek (oplat) za wjazd na zlot ?
Tak tak..potrzeba zdobyc sponzorow

www.mazdaspeed.pl
ravo napisał(a):majki napisał(a):bylo by potrzeba cca. 10.000 PL zlotych
mhm koszty wszystkiego rozumiem ? bez skladek (oplat) za wjazd na zlot ?
majki napisał(a):Tak tak
MarciniAnia napisał(a):Zawsze można pochwalić się Kazimierzem, Lublinem, Janowcem, Nałęczowem
ravo napisał(a):majki napisał(a):Tak tak
czyli przy 50 autach po 30-50 zl mamy zaledwie okolo 2 tys zl brakuje nam az 8 tys przy naszych zalozeniach ze nie doklamy do zlotow z kasy klubowej musimy miec sponsora bo nie da sie zrobic zlotu za oplate 200 zl za auto (znowu wychodzi sprawa stowarzyszenia), w kazdym razie musimy myslec szybko bo jak chcemy to zrobic na cala europe tak jak powiedzial morda nie mozemy sie osmieszyc. Majki czy jakis wasz sponsor bylby zainteresowany takim zlotem w polsce ?
majki napisał(a):No Globy jakos jeszcze nie reagowal na moj mail
RULES napisał(a):Ja będę miał do przejechania jakieś 1700 km więc żebym się zdecydował i stanął na głowie żeby dali mi wolne musiałby to być zlot na naprawde wysokim poziomie usmiech)))
To tak dla motywacji język
Papajo napisał(a):Nie zrozum mnie źle Five – Toruń jest w sumie spoko, ale pamietam "problemy" z lokalną pseudo ochrona lotniska![]()
Gajnek napisał(a):Moim zdaniem powinnismy poszukac czegos blizej granicy aby wiecej gosci mogło zjechac.
Achemenid napisał(a):Zastanowcie sie czy to ma byc spotkanie czy wyscigi , nie sadze by ktos bedac z daleka zaryzykowal by awaria auta na wyscigach .A pozatym jakie sa koszty by tak naprawde zorganizowac wyscigi koszty placu, zabezpieczenia ,ochrony, sprzetu ,
CZY tak naprawde nie ma nic w okolicach Krakowa , Slaska (lotnisko w gliwicach) Wroclaw ,Kielce
MarciniAnia napisał(a):Naszym zdaniem lepiej będzie jak zrobimy coś na południu
MarciniAnia napisał(a):Musimy jako KLUB podjąć jak najszybciej decyzję czy jesteśmy w stanie zorganizować taką imprezę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości