Termin Zimowego Zlotu w Rykach: 28-29.01.2006
jacobs242 napisał(a):ale troche daleko mam bo aż 250km
Ja mam 230........a ta podróż to sama przyjemność!!!
No i mysle iż termin jest przesądzony poczekamy do świąt i po swiętach wszystko zaklepujemy,zakładamy temat z lista obecności i wpłacamy kaske.Tylko jeszcze po konsultacji z odpowiednimi osobami podejmiemy decyzje czy kasa na konto czy na zlocie.Zależy to równiez od ilości osób które bedą deklarowały przyjazd.
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
albo zrobimy jeszcze inaczej.Temat z lista powstanie jeszcze w tym tygodniu i tam bedziecie deklarować swoja obecność żebysmy przed zamówieniem noclegów mniej wiecej wiedzieli ile osób bedzie miło ochote na spanko.Dodam tylko iż mamy tez pomysł na wieczorna imprezke 
mysle rowniez ze warto by w skladce uwzglednic jakis plug zeby wynajac bo jesli dosypie sniegu to zanim go odgarniemy to nas wieczor zastanie... a tak by przelecial ze dwa razy i by bylo po bolu... ale to nie ja tu decyduje...
a apropo ankiety to glosowalo raptem 20 pare osob a potem na tydzien przed beda komentarze ze temu czy tamtemu nie pasuje. pozdrawiam
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
I byly, i beda, ale to w osobnym temacie
Tymczasem zapraszamy na sniezne szalenstwo do Ryk!
Jerry napisał(a):naprawde sie ciesze i bedzie mi strasznie miło śmigać do Ryk razem z Wami.............
no to moze równie chętnie spotkasz się z nami jutro na "spocie wigilijnym" – patrz: spotkania łódzkie..
naprawdę uwazam, ze powinieneś mi przekazać stanowisko w sposób uroczysty

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
ja tez chce przyjechac
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
a tak wogóle, to może by powiadomić TVN TURBO o zlocie w Rykach, oni lubia pokazywac takie imprezy, tylko trzeba wcześniej im zglosić. ale może to organizatorzy niech podejma decyzje.
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
madalena napisał(a):no to moze równie chętnie spotkasz się z nami jutro na "spocie wigilijnym" – patrz: spotkania łódzkie..
naprawdę uwazam, ze powinieneś mi przekazać stanowisko w sposób uroczysty
z miłą chęcia i jesli uda mi sie zwiać z pracy i mieć czwartek wolny to napewno sie pojawie ale nic nie moge objecać.
piotrek929 napisał(a): tak wogóle, to może by powiadomić TVN TURBO o zlocie w Rykach, oni lubia pokazywac takie imprezy
niestety jest to niemożliwe jesli chodzi o ten zlot a pozatym nie sądze aby był to na tyle duzy zlot by chcieli przyjechać ale info juz maja wiec zobaczymy.
ja jestem chetny na wyjazd z tym ze jest to u mnie srodek sesji a jeszcze nie wszystkie terminy egzaminow mam podane wiec jakbym jechal to pewnie powiem tylko pare dni wczesniej wiec jesli wtedy znajdzie sie jeszcze jakis nocleg to bede 

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
P0L4K napisał(a):ja wiem ze sie cieszysz ze mnie nie bedzie
Buuuuuuuuu. Chociaz tez nie jestem pewien
ziom napisał(a):z chęcią bym pojechał ale jeszcze nie jestem klubowiczem
Alez to nie ma nic do rzeczy – a nuz Ci sie na zlocie bardzo spodoba i nim zostaniesz