Spot w Łodzi 10.12.2005
Hawkins napisał(a):Właśnie na taki odzew czekałem
A ja moze sie przytule do jakiejs MaGDuni
Globy napisał(a):A ja moze sie przytule do jakiejs MaGDuni
No Globy super by było gdybys był.Mam pare spraw do omówienia na spocie i bys mi w tym pomógł
BILON napisał(a):To co i jak w kwestii organizacji
Biloniasty jak bedziesz na spocie w środe to pogadaj z Magdą jeśli masz ochote pomóc.Ona wszystko wie!!!
Mysle ze godzina 10.00 bedzie odpowiednia na spotkanie.Damy 30 minut spoźnialskim potem omówimy zasady cześci technicznej spota czyli konkurencji sprawnościowych a właściwie jednej konkurencji
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
MazDarek napisał(a):Hawkins napisał(a):ciekawe czy komuś jeszcze z ekipy mazowieckiej będzie się chciało ruszyć cztery li... kółka do Łodzi
Hawkins, kolumna GD do Łodzi![]()
to jeszcze moze dolaczy do was jedna GE okresle sie jasniej za pare dni. ale narazie jestem na bank. Pozdrawiam
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
sebek_69 napisał(a):to jeszcze moze dolaczy do was jedna GE okresle sie jasniej za pare dni. ale narazie jestem na bank. Pozdrawiam
No to super!!!Ciesze sie strasznie i gorąco zapraszam na to spotkanie.Bedzie ono inne od dotychczasowych więc mysle że warto!!!
Jerry napisał(a):ja pierdykam znowu bede Was pilotował do domu
o, dobry Samarytanin widzę
niezły zlot się faktycznie zapowiada, mam nadzieję, ze frekwencja faktycznie będzie tak duza, jak sie można po postach spodziewać

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Jerry napisał(a):sebek_69 napisał(a):to jeszcze moze dolaczy do was jedna GE okresle sie jasniej za pare dni. ale narazie jestem na bank. Pozdrawiam
No to super!!!Ciesze sie strasznie i gorąco zapraszam na to spotkanie.Bedzie ono inne od dotychczasowych więc mysle że warto!!!
kurcze naprawde sie fajna imprezka zapowiada postaram sie(czyt. zrobie wszystko) by sie stawic. Pozdrawiam
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Czy oby tylko godzina 10.00 jest dobrą godzinką???
Ludzie w sobote moga pracowac lub iść na uczelnię????
Zresztą jak spot będzie o 10.00 to ta konkurencja co ma być bedzie trwała 3 godzinki (tyle wstępnie jest na nią czasu mniej więcej ) to o 13.00 pojedziemy do Bacówki, to znając życie juz o 15.00 ludzie się będą zbierac .
Czy nie lepiej jest zrobic sot o poźniejszej godzinie???
Ludzie w sobote moga pracowac lub iść na uczelnię????
Zresztą jak spot będzie o 10.00 to ta konkurencja co ma być bedzie trwała 3 godzinki (tyle wstępnie jest na nią czasu mniej więcej ) to o 13.00 pojedziemy do Bacówki, to znając życie juz o 15.00 ludzie się będą zbierac .
Czy nie lepiej jest zrobic sot o poźniejszej godzinie???
Prawdziwe życie zaczyna się po kupieniu MAZDY
!!!!!

- Od: 27 wrz 2004, 21:47
- Auto: 323 F BA 94 r 1.5 16V Z5
andruu napisał(a):Zresztą jak spot będzie o 10.00 to ta konkurencja co ma być bedzie trwała 3 godzinki (tyle wstępnie jest na nią czasu mniej więcej ) to o 13.00 pojedziemy do Bacówki, to znając życie juz o 15.00 ludzie się będą zbierac .
Czekamy do 10.30-11.00 na spoźnialskich potem omówimy zasady konkurencji i do boju ruszymy o 12 jno to faktycznie koło 16 bedziemy w Bacówce..................
Jeśli wolicie poźniej to jestesmy otwarci na propozycjie z waszej strony.PROSZE O SUGESTIE bo po to powstał ten temat.
tatian napisał(a):Łódź, sobota 10.12. br.– bardzo nęcąca propozycja. Hm...
Tatian zapraszam Cie.Polecicie przez Skierki to możemy wszyscy razem jechać do Łodzi.Trasa nie jest dużo dłuzsza!!!
andruu napisał(a):Czy oby tylko godzina 10.00 jest dobrą godzinką?
Ludzie w sobote moga pracowac lub iść na uczelnię??
Czy nie lepiej jest zrobic sot o poźniejszej godzinie?
Popieram.... Ja bym przesunął wszytko o minimum 2-3 godziny...a chętnie o wiecej.
Ja mam w ciagu tygodnia konkretny zapierdziel.... więc lubie sobie pospać dłużej w sobote.
Inni znowu mają prace lub szkołe...
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Jerry napisał(a):faktycznie koło 16 bedziemy w Bacówce..................
Boris86 napisał(a):Popieram.... Ja bym przesunął wszytko o minimum 2-3 godziny...a chętnie o wiecej.
W tym spotkaniu najwazniejsza bedzie Bacowka, a konkurencja to tylko dodatek
Moim zdaniem terminu juz nie zmieniajmy, bo jezeli rano ktos ma szkole, prace to poprostu dojezdza pozniej – a jak zaczniemy kombinowac to nic z tego nie wyjdzie bo zawsze komus cos bedzie przeszkadzac.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Dobra pytanie czy Warszawa zgadza sie na to aby zbiórka była o 12???Dla nich to też może lepiej bo poźniej bedą mogli wyjechać.Ja jestem skłonny prtzesunąć spotkanie na 12.00
No raczej odpada ale jeszcze to przemysle w sobote na spotkaniu z Magdą.Może część konkurencji da sie tam zrobić,zobaczymy.
BILON napisał(a):a w ramach propozycji to wysuawmy tu kaloryfer.
No raczej odpada ale jeszcze to przemysle w sobote na spotkaniu z Magdą.Może część konkurencji da sie tam zrobić,zobaczymy.