Spot w Łodzi 10.12.2005
Hawkins napisał(a):Właśnie na taki odzew czekałem
A ja moze sie przytule do jakiejs MaGDuni
Globy napisał(a):A ja moze sie przytule do jakiejs MaGDuni
No Globy super by było gdybys był.Mam pare spraw do omówienia na spocie i bys mi w tym pomógł
BILON napisał(a):To co i jak w kwestii organizacji
Biloniasty jak bedziesz na spocie w środe to pogadaj z Magdą jeśli masz ochote pomóc.Ona wszystko wie!!!
Mysle ze godzina 10.00 bedzie odpowiednia na spotkanie.Damy 30 minut spoźnialskim potem omówimy zasady cześci technicznej spota czyli konkurencji sprawnościowych a właściwie jednej konkurencji

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
MazDarek napisał(a):Hawkins napisał(a):ciekawe czy komuś jeszcze z ekipy mazowieckiej będzie się chciało ruszyć cztery li... kółka do Łodzi
Hawkins, kolumna GD do Łodzi![]()
to jeszcze moze dolaczy do was jedna GE okresle sie jasniej za pare dni. ale narazie jestem na bank. Pozdrawiam

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
sebek_69 napisał(a):to jeszcze moze dolaczy do was jedna GE okresle sie jasniej za pare dni. ale narazie jestem na bank. Pozdrawiam
No to super!!!Ciesze sie strasznie i gorąco zapraszam na to spotkanie.Bedzie ono inne od dotychczasowych więc mysle że warto!!!

Jerry napisał(a):ja pierdykam znowu bede Was pilotował do domu
o, dobry Samarytanin widzę
niezły zlot się faktycznie zapowiada, mam nadzieję, ze frekwencja faktycznie będzie tak duza, jak sie można po postach spodziewać
Sygnatura tymczasowo-zastępcza ;p
- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Jerry napisał(a):sebek_69 napisał(a):to jeszcze moze dolaczy do was jedna GE okresle sie jasniej za pare dni. ale narazie jestem na bank. Pozdrawiam
No to super!!!Ciesze sie strasznie i gorąco zapraszam na to spotkanie.Bedzie ono inne od dotychczasowych więc mysle że warto!!!
kurcze naprawde sie fajna imprezka zapowiada postaram sie(czyt. zrobie wszystko) by sie stawic. Pozdrawiam

- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Czy oby tylko godzina 10.00 jest dobrą godzinką???
Ludzie w sobote moga pracowac lub iść na uczelnię????
Zresztą jak spot będzie o 10.00 to ta konkurencja co ma być bedzie trwała 3 godzinki (tyle wstępnie jest na nią czasu mniej więcej ) to o 13.00 pojedziemy do Bacówki, to znając życie juz o 15.00 ludzie się będą zbierac .
Czy nie lepiej jest zrobic sot o poźniejszej godzinie???
Ludzie w sobote moga pracowac lub iść na uczelnię????
Zresztą jak spot będzie o 10.00 to ta konkurencja co ma być bedzie trwała 3 godzinki (tyle wstępnie jest na nią czasu mniej więcej ) to o 13.00 pojedziemy do Bacówki, to znając życie juz o 15.00 ludzie się będą zbierac .
Czy nie lepiej jest zrobic sot o poźniejszej godzinie???
Prawdziwe życie zaczyna się po kupieniu MAZDY
!!!!!
!!!!!
- Od: 27 wrz 2004, 21:47
- Auto: 323 F BA 94 r 1.5 16V Z5
andruu napisał(a):Zresztą jak spot będzie o 10.00 to ta konkurencja co ma być bedzie trwała 3 godzinki (tyle wstępnie jest na nią czasu mniej więcej ) to o 13.00 pojedziemy do Bacówki, to znając życie juz o 15.00 ludzie się będą zbierac .
Czekamy do 10.30-11.00 na spoźnialskich potem omówimy zasady konkurencji i do boju ruszymy o 12 jno to faktycznie koło 16 bedziemy w Bacówce..................
Jeśli wolicie poźniej to jestesmy otwarci na propozycjie z waszej strony.PROSZE O SUGESTIE bo po to powstał ten temat.
tatian napisał(a):Łódź, sobota 10.12. br.– bardzo nęcąca propozycja. Hm...
Tatian zapraszam Cie.Polecicie przez Skierki to możemy wszyscy razem jechać do Łodzi.Trasa nie jest dużo dłuzsza!!!

andruu napisał(a):Czy oby tylko godzina 10.00 jest dobrą godzinką?
Ludzie w sobote moga pracowac lub iść na uczelnię??
Czy nie lepiej jest zrobic sot o poźniejszej godzinie?
Popieram.... Ja bym przesunął wszytko o minimum 2-3 godziny...a chętnie o wiecej.
Ja mam w ciagu tygodnia konkretny zapierdziel.... więc lubie sobie pospać dłużej w sobote.
Inni znowu mają prace lub szkołe...
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
Jerry napisał(a):faktycznie koło 16 bedziemy w Bacówce..................
Boris86 napisał(a):Popieram.... Ja bym przesunął wszytko o minimum 2-3 godziny...a chętnie o wiecej.
W tym spotkaniu najwazniejsza bedzie Bacowka, a konkurencja to tylko dodatek
Moim zdaniem terminu juz nie zmieniajmy, bo jezeli rano ktos ma szkole, prace to poprostu dojezdza pozniej – a jak zaczniemy kombinowac to nic z tego nie wyjdzie bo zawsze komus cos bedzie przeszkadzac.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Dobra pytanie czy Warszawa zgadza sie na to aby zbiórka była o 12???Dla nich to też może lepiej bo poźniej bedą mogli wyjechać.Ja jestem skłonny prtzesunąć spotkanie na 12.00
No raczej odpada ale jeszcze to przemysle w sobote na spotkaniu z Magdą.Może część konkurencji da sie tam zrobić,zobaczymy.
BILON napisał(a):a w ramach propozycji to wysuawmy tu kaloryfer.
No raczej odpada ale jeszcze to przemysle w sobote na spotkaniu z Magdą.Może część konkurencji da sie tam zrobić,zobaczymy.