Wyjątkowy środowy spot łódzkich Mazd!

Postprzez Gość » 17 paź 2005, 22:47

Chciałbym Wam wszystkim z góry serdecznie podziękować. Czytam i oczom nie wierze, że tyle osób tak poważnie i w taki serdeczny sposób odnioslo się do tej akcji. Niezależnie od tego ile aut stawi się w środę już pokazaliście, że jesteście wielcy i macie bardziej wrażliwe serca niż prezesi niejednej dużej firmy z ktorymi rozmawiałem.
Tak jak przypuszczaliście pojawią się media na imprezie-niemogę jednak obiecać, że będzie to liczna reprezentacja, bo jak twierdzą przedstawiciele niektórych redakcji, tego typu zbiórek jest aż nadto. W związku z tym mamy problem z rozpromowaniem akcji, dlatego powiadamiajcie znajomych, sąsiadów itp :P jak zauwazyliscie termin dla tego typu dzialań jest tragiczny, ale nie mógłbyć inny bo członkowie grupy motocyklowej w czwartek wylatuja do USA. Gdyby bylo to w sobotę Patio wypełniliby studenci studiow zaocznych, a tak...sami rozumiecie, Na pewno nasze spotkanie odwiedzi Gazeta Wyborcza i Złote Przeboje dobrze by bylo zeby niezastali pustego Patio, dlatego promujcie promujcie i jeszcze raz promujcie. Jeśli znacie firmy, które chciałby w środę zawiesić swój baner reklamowy w Patio, czyli centrum wydarzeń w zamian za niewielką wpłatę na konto małego Mateuszka to jest jeszcze taka możliwość, dlatego popytajcie bo każda złotówka się liczy- naprawde taka firma nie musi wpłacić wielkich pieniędzy jest to raczej"co łaska" jeśli znacie kogoś kto chcialby sie w taki sposób zareklamować dajcie znać: Jakub Wilamek, kom.:501-84-08-84.
A!! jeszcze jedna prośba: w patio będziemy budować pociąg z pustych pudełek, jeśli macie jakieś stare pudła po telewizorze, lodówce, DVD itp przywieźcie je zesobą. Zbudujemy pociąg marzeń dla Mateusza, jego ulubioną bajką jest bajka o pociągu...
Jeszcze raz wielkie dzięki
Jesteście wielcy
Gość

Postprzez Boris86 » 17 paź 2005, 23:24

Bedzie dobrze jeśli wszyscy dopisza tak jak trzeba bedzie:

-4-5 Mazd z Mazdaspeed
-14 autek z Tuning Klubu Łódzkiego
-4 autka z Red Line Racers
-2 auta z Japanese Riders.
Forumowicz

Od: 24 gru 2004, 00:03
Auto: 323 BG KL V6
RX-8 Pandem v12
RX-8 RB25DET Neo
RX-8 R3
300ZX Strosek
Viper GTS
Cuda TT
Crossfire SRT6
Corvette C5
E30 325cabrio, E39 523

Postprzez Gość » 17 paź 2005, 23:33

Tylko błagam niech ludzie przyjdą, ale biorąc poduwagę, że to środa moze być kipsko:(
Gość

Postprzez Gość » 18 paź 2005, 12:41

Może ktoś ma telefon służbowy:)
POMAGAJĄC INNYM-
UCZ SIĘ ZA DARMO !!!
Wysyłając smsa o treści: Mateuszek
pod numer 7348 (opłata 3 zł + VAT) możesz
wygrać semestralny kurs języka obcego –
dowolnie wybranego z oferty
Akademii Języków Obcych i Kultur Narodów
(akademia.ipt.pl)
Całość zysków z sms-ów uzyskana przez
firmę Polski Internet Komórkowy Sp z o.o.,
przekazana zostanie 2,5 letniemu Mateuszkowi
choremu na nowotwór.

Od lipca 2005 roku chłopiec poddawany jest chemioterapii.
Po każdym zabiegu Mateusz musi przyjmować
kosztowny lek antygrzybiczny.
W lutym Mateusza czeka kolejna operacja, o tym,
czy zakończy się powodzeniem zdecyduje w dużym
stopniu specjalistyczne badanie PET w bydgoskim szpitalu.
Łączna kwota leków oraz badania to 12 tys. zł.
Mimo starań, rodzice Mateusza nie są w stanie
pokryć tych kosztów, a NFZ nie refunduje tych wydatków.

Więcej informacji oraz regulamin na stronie
www.wshe.lodz.pl – KONKURS SMS
Gość

Postprzez Jerry » 18 paź 2005, 17:43

Strasznie mi przykro ze nie moge sie stawić na tym ZACNYM SPOCIE w imie Mateuszka :)Mam nadzieje że klubowicze Mazda Speed z Łodzi pokażą klase.
Trzymam kciuki żebyście zebrali KUPE pieniazków dla Mateusza!!!Mam wielki sentyment do tego imienia :)
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez nemi » 18 paź 2005, 18:04

organizator napisał(a):Całość zysków z sms-ów uzyskana przez
firmę Polski Internet Komórkowy Sp z o.o.,
przekazana zostanie 2,5 letniemu Mateuszkowi
choremu na nowotwór.

pozwoliłem sobie samowolnie zmienić podtytuł pierwszego posta, żeby info o tym było widoczne dla wszystkich, a nie tylko zaglądających do tematu.
Forumowicz

Od: 21 sie 2004, 14:20

Postprzez Xavier » 18 paź 2005, 20:30

I bardzo dobrze zrobiłeś. :)
Ponieważ ja w spocie z przyczyn zawodowych uczestniczyć nie mogę to choć przez sms jakoś dzieciaczka wesprę. Myślę, że takich kolegów jak ja może być więcej. Numer przyda się bardzo.
http://madou-belochka.ru/a7d15
Forumowicz

Od: 10 maja 2005, 17:03

Postprzez nemi » 18 paź 2005, 20:33

Xavier napisał(a):Ponieważ ja w spocie z przyczyn zawodowych uczestniczyć nie mogę to choć przez sms jakoś dzieciaczka wesprę

ja, z wiadomych przyczyn, też musiałem ograniczyć się do sms'a ;)
Forumowicz

Od: 21 sie 2004, 14:20

Postprzez Boris86 » 18 paź 2005, 22:56

Jutro o godzinie 8:30 spotykamy sie na przeciwko szpitala na parkingu miedzy ulicami Pomorską a Północna potem razem udamy sie na docelowy parking chetnych zapraszamy na 8:30 .

Spóźnialscy Proszeni są o wiazd przez ulice Pomorską od Szterlinga.
Forumowicz

RX-8 Pandem v12
RX-8 RB25DET Neo
RX-8 R3
300ZX Strosek
Viper GTS
Cuda TT
Crossfire SRT6
Corvette C5
E30 325cabrio, E39 523

Postprzez karolkus » 19 paź 2005, 08:36

Boris86 napisał(a):Jutro o godzinie 8:30 spotykamy sie na przeciwko szpitala na parkingu miedzy ulicami Pomorską a Północna potem razem udamy sie na docelowy parking chetnych zapraszamy na 8:30 .

Spóźnialscy Proszeni są o wiazd przez ulice Pomorską od Szterlinga.

Mnie niestety nie bedzie :((( Fiacik mi sie polozyl wczoraj i niemoge nim jezdzic :( A mam sporo spraw do zalatwienia :(((
Juz nawet wziolem dzien wolny z roboty :((((

Studentowi zawsze wiatr w oczy :–(
jest MPV LW '00 BENZYNA oraz mazda 323f BJ 1,6 16v AUTOMAT 2002r.
Była: 3xMazda 323f 2,0 ditd 01 Mazda 323p 1,3 16v '97
2xmazda 323f bg 1,6 16v jedna zezłomowana
Mazda 323f 1,8 SOHC 16v klima sekwencyjny LPG elektryczne szybki i lusterka '92 – zezłomowana po 430tys km przebiegu i 5 latach :)
Mazda 323 1,3 8v BF 5d :) '89 – zezłomowana :(
Forumowicz

Od: 7 lip 2004, 20:54
Auto: M6 2.5T 2018
Wołek roboczy Premacy 2003 Automat :D
Nissan Leaf
Land Rover LR3 4.4 V8

Postprzez Boris86 » 20 paź 2005, 00:50

Cóż... drodzy Maździarze ...podów do dumy to nie macie zbyt wiele...

Cel był szczytny...a w odpowiedzi na potrzebe dzieciaka zjawiła sie z klubu tylko Madzia swoją sliczną MX-5 Miata i Ja...

Na całe szczęście Udało nam sie namówić do współpracy Tuning Klub Łódzki i Red Line Racers...

TKL wystawił ponad 15 autek a RLR 3 autka... BRAWO dla nich...

W ŁWD można było zobaczyć króciutki reportaż z imprezy z wypowiedzią Kamela z TKL.

TKL który właściwie jest już rozpadającym sie klubem potrafił się zebrać i zaprezentować z klasą
...szkoda że nie zaprezentowalismy sie choć w 1/3 tak dobrze jak oni.

BRAWO DLA MADZI ZA ORGANIZACJE TAKIEJ IMPREZY!!!!!!!!!!!!!
Chyba nie było najgorzej ...a nastepnym razem bedzie duuuuzo lepiej...
Forumowicz

RX-8 Pandem v12
RX-8 RB25DET Neo
RX-8 R3
300ZX Strosek
Viper GTS
Cuda TT
Crossfire SRT6
Corvette C5
E30 325cabrio, E39 523

Postprzez Gość » 23 paź 2005, 19:35

Przepraszam, że tak późno sie odzywam, ale bylem troche zaganiany. Jeszcze raz wielkie dzięki, że się stawiliście, naprawdę pokazaliście klasę. Przekazuje Wam też oficjalne podziękowania od mamy chłopca, która w najśmielszych oczekiwania nie sądziła, że tylu ludziom będzie zależało na zdrowiu jej dziecka. I jeszcze chyba najważniejsze podziękowania od samego Mateuszka, który jak na swój wiek mówi wyjątkowo dużo:) Wam mówi "dziękuję". Do puszek do dnia 19 pażdziernika uzbieraliśmy 1170 zł, ale do konca miesiaca zbieramy wsrod studentow i pracownikow.
Z smsami sprawa wygląda tak: firma która obsluguje smsy zrzekła sie swych zysków czyli 45% wartości smsa- trwają rozmowy z operatorami, żeby też zrzekli się swoich zysków, ale na razie niewiadomo. czyli na dzień dzisiejszy z każdego smsa przekazywane jest 45% na konto Mateuszka. a teraz bardzo optymistyczna wiadomość do piatku do północy(bo do tego dnia ożna było wysylać smsy, chociaz pozniej tez dochodzily i zasilaly konto) zostało wysłanych niemal 1900 smsów!!!! Myśle, że warto pochwalić firmę, która zrzekła sie smsów, tak więc wielkie dzięki dla firmy POLSKI INTERNET KOMÓRKOWY. Pieniądze wpłyną też na konto od firm, które wywiesiły swoje banery reklamowe podczas imprezy, jednak ze względu na zawarte umowy nie mogę podać kwot.
Więcej o akcji możecie poczytać tu: http://www.wshe.lodz.pl/_aktualnosci.ph ... 4&id_pop=1 są też zdjęciawięc zapraszam. Jesze raz dzięki. Prześlijcie prosze to info na fora innych klubów ktore uczestniczyły w zbiórce, bo ja jestem zalogowany tylko na dwóch a im też należą sie wielkie podziękowania. Do zobaczenia...
Gość