ja bym jeździł gdzie się da i kiedy się da ale...........jeszcze nie wygrałem w totolotka
mam niestety rodzinę i coś tam coś tam
mam nadzieję, że rozumiecie
życzę udanego występu
www.mazdaspeed.pl
Jerry napisał(a):MOże ja sie bym pojawił................Rules przesle Ci foty mojej Efci na meila co prawda nie jest jeszcze skończona ale może i raczej nie uda mi sie jej skończyć do 10 ale może bedzie wam pasować
RULES napisał(a):Jerry napisał(a):MOże ja sie bym pojawił................Rules przesle Ci foty mojej Efci na meila co prawda nie jest jeszcze skończona ale może i raczej nie uda mi sie jej skończyć do 10 ale może bedzie wam pasować
Prześlij koniecznie na maila rules@mazdaspeed.pl
Tak otrzymałem. Jutro, góra w sobote ida do organizatora żeby stwierdził i zakwalifikował Mazde do wystawy. Zdam relację na GGJerry napisał(a):dostałeś foty???
Boris86 napisał(a):Ja jestem juz prawie gotowy... Madzia pięknie lezy na glebie... ponad 60 mm do dołu poszła... jazda po miescie zaczeła robić sie chwilowo uciążliwa... no i zderzaczki całe w szpachli... wyrobie sie ze wszystkim.
karaś napisał(a):Karol, o ktorej sie zaczyna imprezka w soboteBTW bedziesz w stanie zalatwic jakies wejsciowki dla klubowiczow co nie beda sie wystawiac
soras napisał(a):Witam. Sorry , że sie tak z butami pakuje ale nie jestem klubowiczem niestety jeszcze. Mam pytanie co do zlotu. Otóż moja mazda nie należy do stuningowanych, chciałbym więc wpaść na tuning show prywatnie. NIe wiem ile będzie kosztował bilet na halę. NIech ktoś mi pomoże.
soras napisał(a):a 5 zł to mało za wjazd na taką imprezę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości