Marco81 napisał(a):Diesla V-power
to juz wiem czemu przegralem oszuscie jeden
www.mazdaspeed.pl
yasiu napisał(a):Teraz ja zadam pytanie czy chcecie aby zdjęcia ukazały się na Tuning.pl gdyż skłąda się akurat tak że robię dla nich foty oczko
Marco81 napisał(a):Będzie możliwość sprawdzenia przyśpieszenia (G-tech'em), oraz próba sprawnościowa : slalom na czas usmiech
Janusz napisał(a):Marco czy przewidujesz jeszcze jakieś atrakcje....może coś na prostej? oczko
Janusz napisał(a):P.S. I obyś miał czerwone podkładki na tablice :–)
Piotrek napisał(a):buehehehe....to Marek o 16.15 bedzie juz na plycie lotniska język łoł
Marco81 napisał(a):Ja ostatnio tankuje Diesla V-power i jest różnica w jeździe zeby
Piotrek napisał(a):buehehehe....to Marek o 16.15 bedzie juz na plycie lotniska język łoł
ravo napisał(a):Marco81 napisał:
Ja ostatnio tankuje Diesla V-power i jest różnica w jeździe zeby
heheh
Piotrek napisał(a):buehehehe....to Marek o 16.15 bedzie juz na plycie lotniska
Toud napisał(a):Gdyby ktoś jechał z Wrocka i był chętny, to zgadałem się z Marco81 na wspólny wyjazd. Zbiórka na parkingu przy Praktikerze (wylot na Oławe) o 16 w sobote.
Pozdrawiam
Toud napisał(a):Znam ten ból, jechałem za nim do Poznania język a wtedy jeszcze na opale jeździł, co bedzie na V-Powerze nawet nie chce myśleć
Toud napisał(a):Piotrek napisał:
buehehehe....to Marek o 16.15 bedzie juz na plycie lotniska
Znam ten ból, jechałem za nim do Poznania [..] co bedzie na V-Powerze nawet nie chce myśleć
A jeszcze Joasia się zapowiadała, ten sam styl jazdy łoł
Janusz napisał(a):Jeżeli zostaniesz zaakceptowany przez najwyższą instancję* no i oczywiście mówimy o siedzeniu pasażera język łoł
Marco81 napisał(a):A trasa do Skarbiemierza faktycznie zapowiada się ciekawie
Marco81 napisał(a):Toud, stąpasz po cienkiej linie z tym opałem
Marco81 napisał(a):Mam nadzieje że ćwiczyłes szybka jazdę, bo jadąc z Tobą do Poznania można było zasnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości