Ok wróciłem, lekka zam€łka jest, ale ogólnie bardzo
Na wstępie chciałbym wszystkim, którzy byli bardzo podziękować za to, że byliście, że mogłem spedzić z Wami naprawdę super wekhend, w którym pogoda bardzo nam dopisała.
Jako, że część z Was już znałem i widziałem to nie będę operował nickami: grupa łódzka wielkie dzięki za przyjazd w licznym składzie, wszelkie śmichy hihy, tudzież rozmowy o tym i tamtym i ogólnie za całokształt, jesteście super
Myjk naprawdę miło było Ciebie poznać wraz z rodzinką, szacunek za przyjazd w komplecie mimo takiego upału i oczywiście wielkie dzięki za pogawędki i wspólnego grilla
Chudy_323F dzięki za wieczne poczucie humoru i wspaniały lot w wodną toń

Z Tobą bez kitu nie da się nudzić

Poza tym nie masz za co dziękować
TOMMY10 dla Ciebie również wielkie podziękowania, że jednak udało Ci się znaleźć czas, dotrzeć i zostać z nami do końca
artro219 dzięki za przyjazd i ja Ciebie chyba normalnie zatłukę za te foty

Przy okazji dziękuję Ci bardzo za prezenciki
malutka, kierownik, Lulu, Speed Wam również dziękuję za przyjazd, cieszę się, że mogłem Was poznać i spędzić z Wami trochę czasu, gitara była strzałem w dziesiątkę, naprawdę. Jesteście wspaniałymi ludźmi
No i oczywiście Ela, Marcin i Maciek Wam również należą się podziękowania za wszystko
Jeszcze raz Wam dziękuję za wspaniałą, miłą i luźną atmosferę, mam nadzieję, ze Wam się podobało, że wyjechaliście z dobrymi wrażeniami i że będziemy mogli spotkać się w tym składzie, a nawet w dużo większym
Dziękuję i pozdrawiam
Michał
P.S. Fotki będą jak się trochę ogarnę