ŚLĄSK – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy, Masłońskie Natalin
Trewor gościu z felgami zrobił mnie w Śrem – felgi nie pasują do piasty, jakby cuś to weź jakieś 15" jak masz i założymy moje gumy na miejscu.
Wa-wa właśnie dała znać, że udało im się 15 minut temu wyjechać na trasę (korki)
Wa-wa właśnie dała znać, że udało im się 15 minut temu wyjechać na trasę (korki)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No, to spakowany ruszam w drogę
Do zobaczenia na miejscu.
Do zobaczenia na miejscu.
Akar.Zaephyr napisał(a):Spoko man, przecież impreza zacznie się jutro oczko
Dziś to tylko kolacyjka, spać i rano będzie jazda oczko
Madzia umyda i choć kropi błyszczy ładnie list
No to ja się idę kąpać, pakować itp usmiech
A moja brudna i pochlapana, chcialem umyc ale leje
jak juz loczek napisal.. odpadam.. wlasnie wrocilem z holowania miaty.. pojechalem o 21 odwiesc dziewczyne.. odstawilem ja.. i przy jezdzie 30km/h na 2 biegu miata zgasla. Po tym 2-3 proby odpalenia, nic, tylko rozrusznik pracuje. Pozniej jeszcze pare prob, nic nie dalo, miata padla w jezdzie i nie odpala. Aku mocne bo pol h jazdy na swiatlach wytrzymal i dalej dziala, wszystko gra wiec.. wiec nie wiemy co stalo:( zal pupę sciska bo to dziwne jakies objawy, 2 jutro mial byc wyjazd i jest..? porazka totalna, ah plakac sie chce, milej zabawy jutro.. jelsi ktos ma pomysl co moze dolegac miacie i moglby jakos pomoc, jestesmy z bratem maksymalnie wdzieczni..
pechowy dzien, maksymalnie pechowy bo kilka godzin temu ratujac sie przed potraceniem pieszego zaliczylem prawa felga + opona srogo kraweznik i wjechalem na chodnik przy 40km/h, nie wiem co gorsze bylo potracic zamyslonego faceta czy poswiecic alufelge.. z tym ze, co tam alufelga z popoludniowej wyprawy, teraz miata umarła:( żałoba w domu
pechowy dzien, maksymalnie pechowy bo kilka godzin temu ratujac sie przed potraceniem pieszego zaliczylem prawa felga + opona srogo kraweznik i wjechalem na chodnik przy 40km/h, nie wiem co gorsze bylo potracic zamyslonego faceta czy poswiecic alufelge.. z tym ze, co tam alufelga z popoludniowej wyprawy, teraz miata umarła:( żałoba w domu
trewor
Być może przestawił Ci się rozrząd
Akar i brygada składa kondolencje...
Wszyscy już dotarli – jutro zbiórka na KFC

Być może przestawił Ci się rozrząd
Akar i brygada składa kondolencje...
Wszyscy już dotarli – jutro zbiórka na KFC
Brii rozrząd mamy nowy, kompletny.. dopiero na nim zrobilismy 2tyś nie całe, chyba by tak łatow nie popuscil .. a swoja drogą, jesli przestawił mi sie rozrząd co za tym idzie:(?
własnie ruszam na garaz sprobować jeszcze jakoś ją odpalić:(
Dobrej zabawy tam wam życze
własnie ruszam na garaz sprobować jeszcze jakoś ją odpalić:(
Dobrej zabawy tam wam życze
Witamy z nocnej części imprezy
Wypijemy za zdrowie tych którzy nie przyjechali
Wypijemy za zdrowie tych którzy nie przyjechali
loockas tylko nie za duzo
bo jak wyjezdzalem od was to juz troszke zmeczony byles
zreszta reszta nie byla w lepszym stanie uzywalnosci
Siw-y uwarzaj na swoja uszczelke
zebys czasem plamy nie dal
hehehe
Pozdrowionko
kolejny zlot zaliczam do zaliczonych... no i oczywiscie do nastepnego
Ps.malutka zawiaz sobie wrescie te buty
hehehehe

Ps.malutka zawiaz sobie wrescie te buty

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Nie było aż tak ostro – bry
loockas – nagana – zarządziłem 7 godzin snu, zaraz pójdę do Waszego pokoju i pogadamy
loockas – nagana – zarządziłem 7 godzin snu, zaraz pójdę do Waszego pokoju i pogadamy