Cebula napisał(a):Zostajemy w takim razie przy zeszłorocznym hymnie. Po co zmieniać coś co zdało egzamin![]()
No i gites

www.mazdaspeed.pl
Cebula napisał(a):Zostajemy w takim razie przy zeszłorocznym hymnie. Po co zmieniać coś co zdało egzamin![]()
Siw-y napisał(a):A po co? jak już pierwszej nocy pies nas pozjada![]()
adidom napisał(a):Vera to przecież taki spokojny i grzeczny pies. Myślę że po Krynicy mnie nie zeżre nad Zegrzem
Siw-y napisał(a):Ja wiem, to podstęp jestChcą mnie sposobem wziąć i amputacje przeprowadzić
adidom napisał(a):Ale za to za każde otwarcie drzwi możesz opłatę zażądać
adidom napisał(a):Już się bałem że w tym roku nie będzie "gay roomu" ale od piątku jest
Cebula napisał(a):Gay room musi być. Bez tego to kibel nie Zegrze
WodnikSzuwarek napisał(a):o jaki miłośnik! Za rok sam się w gey roomie zamelduj cwaniaku:P
Ta jasne, żeście mnie spili i zmusili do fałszywych zeznańWodnikSzuwarek napisał(a):Jaki podstęp rok temu zgodziłeś się na przeszycie dłoni w miejsce stóp. KAha świadkiem:)))
Cebula napisał(a):Nie moge. Cebulowa mnie blokuje![]()
W sumie dzięki Bogu że jest
Cebula napisał(a):...będzie dzwonił do mnie Bosman i stwierdził że czas przejść do konkretów. Zrobiłem wykres o jaki prosił i czekam. Coś czuję że będę miał zaraz ciekawą zabawę
Cebula napisał(a):Bosman też kazał przekazać że jeśli będzie ten Pan co w zeszłym roku nie miał z kim pływać to w tym roku też niech na niego nie liczy
WodnikSzuwarek napisał(a):Nie bądź zazdrosny .Ja nawet Jego numeru nie mam i wykresów mu nie rysuję
WodnikSzuwarek napisał(a):Ciekawe czy On tak poważnie czy tylko się droczy i niedostępnego zgrywa![]()
WodnikSzuwarek napisał(a):Teraz to ja już nie pływam:P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość