Dysuksja nad organizacją megaspota '05
ja rowniez sie pisze na cały wekend
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Ale przecież nei ma domków 2 osobowych !?!? Albo ja źle czytam. Pokój 2 osobowy, albo domen 3,4 osobowy. Ile za cały domek ?! Bo ja chce swój domeczek jak coś
Dobra, Panowie, to Banerek, reklama, i jedziemy
Zwawy to tam bedzie ze 300km? Ile sie placi za autostrade?
Dobra, Panowie, to Banerek, reklama, i jedziemy
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
No ale chyba to nam nie przeszkadza ,żeby spędzić przyjemnie sobote nad jeziorkiem przy browarku. Przynajmniej nie będziemy musieli nigdzie jeździć a lotnisko odwiedzimy w piątek lub niedziele. Co Wy na to?

***XXX***
- Od: 8 sty 2005, 07:31
- Auto: Accord Coupe 3,0 V6
3 lipca też mają rezerwacje, ale nie wiedzą, czy na 100% .... bedą wiedzieli do końca przyszłego tygodnia.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 11 lis 2003, 20:57
Z resztą 9 jest w Bydgoszczy Festiwal Motoryzacji i napewno też dużo ludzi przez to może odpaść. To może się ugadać żeby 3 lipca odpuścili. Z resztą co wy chcecie robić na tym pasie przez 3 dni? Poodpoczywamy sobie troche, poduskutujemy itp

***XXX***
- Od: 8 sty 2005, 07:31
- Auto: Accord Coupe 3,0 V6
Jesli mozna to chcialbym miec pewnosc co do terminu bo bede zalatwial sobie wolne a z dnia na dzien nie bedzie to mozliwe wiec juz zaczalem dzialac nad 1-3 a tu zonk hehe
Byle nie 9-10 bo w BDG jest FESTIVAL jak juz ***XXX*** wspomnial
To jak 16sty
??????????
Byle nie 9-10 bo w BDG jest FESTIVAL jak juz ***XXX*** wspomnial
To jak 16sty
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
u mnie termin nie gra roli, wiec bede na 100%
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.