1 maja 2010 – Zlot integracyjno-alkoholowy w Tarnowie
kwota jeszcze nie jest określona. Musimy ją określić razem i będzie to wypadkowa. dla mnie jest ok jeśli to będzie kasa z "nawiązką", bo wtedy można być elastycznym, a przecież i tak jest pełne rozliczenie względem członków...
VENI, VIDI, Vsiadłem do Mazdy...

- Od: 14 sty 2009, 19:26
- Auto: Mazda 6 II GH 2.0 MZR-CD;
Honda CIVIC VIII Hatchback 140HP "Black" Wypasior :)
Róbta co chceta, byle by wypaliła impreza

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Efka napisał(a):podzielam zdanie mojego przedmówcy![]()
![]()
Podzielamy wszyscy jak sądzę, ale problem tkwi w podjęciu decyzji. Cokolwiek zrobimy, nie spotkamy się w Tarnowie w ośrodku, który prezentuje się OK, bez dogadania się z właścicielem. Czy ktoś wie , ile gość chce wziąć pieniędzy i na jaki czas oraz ile konkretnie miejsc chcemy wynająć?

Dyć przecie Pajko pilotuje sprawę więc trzeba czekać na wieści od Niego 

Sprawy wyglądają tak że wg Mnie pomysł z kontem jest poroniony , wygeneruje to tylko nie potrzebne kłótnie .
A co do samego zlotu z tego co się dowiedziałem to termin który by nas interesował ponoć jest już od dawna zaklepany tylko gość wali w tkz. "człona" i nic nie chce powiedzieć na chwilę obecną wygląda na to że porwałem sie z motyką na wiatrak i samemu raczej tego nie ogarnę bo ostatnio to nie mam na nic czasu więc sami rozumiecie .
Inna sprawa że to była tylko moja propozycja a to że ludziska już się zapisywali listy itp były robione to inna sprawa , naprawdę na chwilę obecną nie mam mocy psychicznej tego pchnąć a odpowiednim kierunku , wbrew pozorom nie wystarczy jechać zaklepać camping i tyle jest przy tym masa bieganiny itp
A co do samego zlotu z tego co się dowiedziałem to termin który by nas interesował ponoć jest już od dawna zaklepany tylko gość wali w tkz. "człona" i nic nie chce powiedzieć na chwilę obecną wygląda na to że porwałem sie z motyką na wiatrak i samemu raczej tego nie ogarnę bo ostatnio to nie mam na nic czasu więc sami rozumiecie .
Inna sprawa że to była tylko moja propozycja a to że ludziska już się zapisywali listy itp były robione to inna sprawa , naprawdę na chwilę obecną nie mam mocy psychicznej tego pchnąć a odpowiednim kierunku , wbrew pozorom nie wystarczy jechać zaklepać camping i tyle jest przy tym masa bieganiny itp
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Cześć, chętnie pomoge w sprawach organizacyjnych i negocjacyjnych, daj znać jak będziesz coś działał w tym kierunku
.
Ostatnio edytowano 28 lut 2010, 09:31 przez Adam44, łącznie edytowano 1 raz

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
Pajko napisał(a):Sprawy wyglądają tak że wg Mnie pomysł z kontem jest poroniony , wygeneruje to tylko nie potrzebne kłótnie .
Pajko, luzik. Wyjdzie to wyjdzie, nic z tego nie będzie to świat się nie zawali. Gdzie indziej się spotkamy

MTS napisał(a):To moze bieszczady i jakies namioty

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
myślę że można po prostu właścicielowi dać jakiś termin na decyzję. jeśli nie to przenosimy lokalizację. W bieszczadach zawsze więcej lokalizacji do wyboru szczególnie wokół soliny.
MTS napisał(a):To moze bieszczady i jakies namioty
W sprawie Bieszczad a konkretnie noclegów (nawet większej ilości) to moge pomóc, tylko zarezerwowanie pokoi musi być z wyprzedzeniem co najmniej 1 m-ca. A co do terminu to polecam (może odległa data) pierwszy weekend lipca, jestem tam co roku na zajefajnej

MTS napisał(a):Na razie poczekajmy aż się sprawa wyjaśni z Tarnowem bo w Bieszczady nie każdy ma blisko niestety.
do Tarnowa też mam rzut beretem
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Adam44 napisał(a):Witam czy już coś wiadomo w sprawie wynajmu ośrodka na majowe spotkanie???
A nie wiadomo
Może jednak przyjmiemy opcję namiotów, ewentualnie spania w aucie, byle by jakiś prysznic był i trochę energii elektrycznej?! Samą imprę potrafimy zorganizować wszak. No i jakaś ulica do "rezerwacji" też by się zdała

Bieszczady daleko. Małopolska, to w zasadzie nie ma gdzie. Ale ludzie mieszkają, jeżdżą również przez ciekawe miejsca. Może w ten deseń coś kombinować?
Czy ktokolwiek coś takiego zna?

Jako, że Pajko coś ucichł, sprawę postarają się pociągnąć inni forumowicze/klubowicze z Tarnowa. Po weekendzie powinny byś już jakieś konkrety, z rezerwacją na 1-3 maja nie powinno być problemu – z tego co mówił Adam44, wpisał już zlot mazdy na ten termin, więc nikt go nam nie zajmie. W sobote zrobimy sobie male spotkanie organizacyjne, po czym poinformuje Was, co mniej wiecej ustalilismy.
Witam!!
Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowane: domki 3 i 4 pokojowe, wiatę na około 100 osób, miejcse na grilla lub ognisko jak również pole namiotowe
.. Wszystkich chętnych prosimy o wypowiedzi na forum, dzięki.
Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowane: domki 3 i 4 pokojowe, wiatę na około 100 osób, miejcse na grilla lub ognisko jak również pole namiotowe