![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
STARACHOWICE – spotkania regionalne
No to ok ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 31 sty 2009, 12:51
- Auto: 323f BA Z5 :) Aquarius Blue Pearl :)
Ale Ciekawie było
może następnym razem my pojedziemy do SKO np na parking kolo Lidla tam sporo miejsca jest
fajnie na strefie było tylko Honda Starachowice trochę pozamiatała, mówiłem, że za nimi się nie ma co ścigać ;p
- Od: 9 sty 2009, 01:11
- Auto: Mazda 323f BA Z5
No spot był dzisiaj zaje.. fajny jak nigdy było chyba 11albo 13 nie wiem dokładnie , a potem 1/4 mili- wypas
Priest napisał(a):tylko Honda Starachowice trochę pozamiatała
mają lżejsze samochody więc siłą rzeczy niema szans auto o masie 1300kg !
Wrzuciłabym kilka fotek ale prawie same Hondy są na fotkach
Jak coś będzie mazdowatowego to wrzucę
pozdro 
Jak coś będzie mazdowatowego to wrzucę
Koniec pyskówek.
Cała ta żałosna "dyskusja" została wydzielona i zamknięta tutaj http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=72637
Kto zacznie znowu kłótnię dostanie bana.
Skoro sami nie potraficie utrzymać poziomu dyskusji, ktoś musiał to zrobić za was.
Cała ta żałosna "dyskusja" została wydzielona i zamknięta tutaj http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=72637
Kto zacznie znowu kłótnię dostanie bana.
Skoro sami nie potraficie utrzymać poziomu dyskusji, ktoś musiał to zrobić za was.
wow... na reszcie spokój
już miałem dość tych kłótni, już nie mówię co było na początku spotu MazdaSpeed Starachowice jak przyjechali nasi goście ze skarżyska na targ – chętnie pogadam z Maździarzami i Hondziarzami podczas najbliższego spotu – może jakoś teraz przed świętami puki temat gorący zorganizujemy spot "Japan Power" zamiast 2 poszczególnych, co wy na to? może czwartek ok 19 taki wyjątkowy spot?
- Od: 9 sty 2009, 01:11
- Auto: Mazda 323f BA Z5
nie nie... ja bym sie wstrzymał narazie ze spotami... zrobili byśmy spot w następny weekend po świętach, żeby kazdy zaklepał sobie czas... sciągniemy więcej ludzi i zroganizujemy to jak należy
na ścigawke też sie możemy umówić ale trzeba ustalic zasady od początku żeby nie bylo nieporozumień 
miał być Japan style... a jest German Lans!
Stara miłość nie rdzewieje... Bo jest w ocynku!
Stara miłość nie rdzewieje... Bo jest w ocynku!
- Od: 7 lut 2009, 18:15
- Auto: Mazda 323BJ sedan 2.0TD, Audi B3 Coupe 2.3
No jak dla mnie to czwartek może być jak najbardziej
pogadamy sobie na spokojnie
No i popstrykamy fotki
No i popstrykamy fotki
ja przed swietami odpadam teraz mam 3 zm zanim wstane w domu coś trzeba pomuc ja t już dzieciaty więc obowiązków więcej – tak że ja w czwartek nie będe