Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
Ja juz w dwóch mazdach robiłem "płukanie" zasyfionej nagrzewnicy ale to po przebiegu rzedu 350 tys km. Jak nie pomaga zmiana płynu i termostat sprawny , to polecam sobie odsyfić , mozna nawet bez demontażu, ja odłączyłęm węże w komorze silnika idące do nagrzewnicy do kabiny pasażerskiej , podłączyłęm wąż z woda do jednego końca , wąż do drugiego zeby mi po aucie nie chlapało i przepłukałem. Poleciało mnóstwo brunatnego syfu i auto grzało aż miło.
Częste mycie skraca życie.....

Jest: Tribute 3.0 V6/B2500 2.5 TD>
Było: 626 2.0 LPG/626 2.5 V6 Cronos/323 1.3 LPG
Będzie: MAZDA

- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6
miesiek napisał(a):Dopiero jak wcisne jej pedal i potrzymam troche na obrotach to zaczyna normalnie pracowac.
kuew....takie pytania to na warsztat do jasnej cholery

a juz tak jak powiem wydaje mi sie ze moze to byc przepływoniez lub kable swiece i takie tam ale musisz z tym udaac na warsztat bo tak to mozna sobie gadac!!!przenies temat na warsztat i zobaczysz co chłopaki powidza

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
chłopaki, nie pojawie sie dzisaij na spotkaniu. Nawet nie wybadam lotnisko. Obudzielem sie rano i fatalnie sie czuje; Dopadlo mnie jakies chorobsko.
Własnie mierzylem sobie tem i wyszlo 37,5, caly czas rosnie (o 11 mialem 37
)
Mam nadzieje ze nie rozlozy mnie to jakos bardzo powaznie.
Własnie mierzylem sobie tem i wyszlo 37,5, caly czas rosnie (o 11 mialem 37
Mam nadzieje ze nie rozlozy mnie to jakos bardzo powaznie.
http://www.fordclubpolska.org --------- http://www.gcarsolution.pl
- Od: 18 maja 2004, 12:41
- Auto: corolla TS
Sorki redoo za zamieszanie wkoncu czlowiek sie uczy
Z innej beczki bylem sie wczoraj poslizgac troche na deskach w spytakowicach-zajebiste warunki
!! Polecam wieczorna jazde-malo ludzi i na stoczku male muldki-można troche poskakac!!!
Jak tam dzisiaj jakies spotkanko czy sie towazystwo rozwalilo

Z innej beczki bylem sie wczoraj poslizgac troche na deskach w spytakowicach-zajebiste warunki

Jak tam dzisiaj jakies spotkanko czy sie towazystwo rozwalilo
- Od: 16 sty 2005, 17:10
- Auto: 626 1.8 GF FP
no to juz mam 38,2, jak bedzie szlo w takim tempie to do wieczora bede mial samozapłon. Własnie zeżarłem 3 tabletki czegos w rodzaju apapu.
ehh co za dziadostwo mnie chwycilo

ehh co za dziadostwo mnie chwycilo

cze Pajko, ja nic nie wiem o spotach w okolicach tarnowa, zapodaj nowy temat moze sie ktos zglosi, a poki co zapraszamy do krakowa
WAŻNE
kto z okolic krakowa byłby chętny na spota na słovacji ? z warszawki ma jechać 'kilka' aut, może zorganizowalibyśmy sie w większą grupę

kto z okolic krakowa byłby chętny na spota na słovacji ? z warszawki ma jechać 'kilka' aut, może zorganizowalibyśmy sie w większą grupę
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
Kuzwa waruneczki
sie wyjezdziłem!!!Super było heh widze ze spodkanie nie doszło do skutku misiek jak tam zdrowy grubasku jestes??
Ja prawdopodobnie szybko sie z wani nie spodkam ale bede sie starał sledzic forum pozdrawiam.

olek no tak by było najlepiej i najfajniej a goscie z Warszawy i ci co podroze pojada moga sie przyłaczyc i juz wogule bedzie extra!!!olekto wez im to napisz czy pujda na to!?? w tamtym poscie heh
zdrowy, w morde. Temperatura w ciagu 2 godzin potrafi mi sie zmienic o 4 stopnie. W nocy byl dramat. Obudzilem sie po 3, doczołgałem do kuchni, mierze temp, a tam ponad 39stoprni. Zeżarłem jakieś pigułki, cudem udało mi sie zasnać, chyba duzo ich zjadłem bo rano miałem 35
Jednak wole mniej, niz wiecej.
Chlpaki... STRZEŻCIE SIE, podobno jest epidemia grypy.
Chlpaki... STRZEŻCIE SIE, podobno jest epidemia grypy.
na wszelkie info wejscie jest ze strony głownej oraz tutaj
http://emm2005.mazdaklub.sk/index.php?jazyk=polsky
imprezka zapowiada sie fajnie. na stronce ogólnej na razie nic nie będę pisał dopóki nie ustalimy TU kto jedzie.; ja jade i tylko wazne wydarzenie moze zmienic moje plany, kto jeszcze
LOTNISKO
hehe warunki są [tiiit] i serdecznie polecam, napadało jednak troche śniegu wiec jesli ktos ma cienkie gumy (lekko łyse) moze miec problemy aby sie ze sniegu wygrzebać; samochodów dzisiaj nie było dużo, bo w liczbie sztuk trzech wiec LooZ.
360 stopni – był "mały zgrzyt"( sorry mućka) ale juz wiem o co biega, kręcę kółko z palcem w nosie hehe, nawierzchnia jest OK , rozpędzić sie można do ok. 70 km/h , jesli jest jeden samochod na wybiegu można więcej
TO KIEDY SIE ŚLIZGAMY
,
dopisane 02-02-2005
widze ze chetnych na lotnisko nie ma
, ale warunki i tak sie popsuły, ze śniegu zrobiła sie breja z ktorej czasem trudno wyjechac heehe
imprezka zapowiada sie fajnie. na stronce ogólnej na razie nic nie będę pisał dopóki nie ustalimy TU kto jedzie.; ja jade i tylko wazne wydarzenie moze zmienic moje plany, kto jeszcze
LOTNISKO
360 stopni – był "mały zgrzyt"( sorry mućka) ale juz wiem o co biega, kręcę kółko z palcem w nosie hehe, nawierzchnia jest OK , rozpędzić sie można do ok. 70 km/h , jesli jest jeden samochod na wybiegu można więcej
TO KIEDY SIE ŚLIZGAMY
,
dopisane 02-02-2005
widze ze chetnych na lotnisko nie ma
miesiek napisał(a):wiec ja sie jak najbardziej pisze
no to z krakowa są juz dwa wózki, aha, nie są już trzy bo jeszcze Redo, który szczęśliwie znów jest posiadaczem swojej madzianki.GRATULACJE, czyli wynik 3 X 626. KTO JESZCZE
M i s i e k , jak tam grypa? żyjesz ?

aha

JA się piszę, o ile teściowa zgodzi sie z dzieciakiem zostać, mnie mozecie pisać w liczbie sztuk 2, ja i moja połowina.
Redo? jaką mazde pokupiłeś?
Redo? jaką mazde pokupiłeś?
Częste mycie skraca życie.....

- Od: 23 sty 2005, 16:42
- Auto: B2500 2.5 TD , Tribute 3.0 V6