jol4 napisał(a):Zarejestrowałem Jolę![]()
![]()
/m4rcin

www.mazdaspeed.pl
jol4 napisał(a):Zarejestrowałem Jolę![]()
![]()
/m4rcin
Adaś napisał(a):przy 2 godzinnej grze (po godz 18tej) i 6 osobach na torze (optymalnie) wychodzi po 36,6zł.
Nie jest to duzo jesli bysmy porownali, ze za ta sama kwote gokartem sie smioga tylko 20 minut a tu 120
Ralphy napisał(a):Adaś napisał(a):przy 2 godzinnej grze (po godz 18tej) i 6 osobach na torze (optymalnie) wychodzi po 36,6zł.
Nie jest to duzo jesli bysmy porownali, ze za ta sama kwote gokartem sie smioga tylko 20 minut a tu 120
Moze troche matematyki 2 osoby 1 h to 30 min na kazda osobe gry. 6 osob na 1 h to 10 min gry na osobe zatem jazda gokartem wychodzi lepiej i ma wiecej dynamiki
m4rcin napisał(a):W Forcie Wola nie wiem czy ktoś był ale z Arco (gdzie nie było w zasadzie miejsc – 3 firmowe imprezy) przenieśliśmy się do Hula Kuli. Rozegraliśmy godzinną partię w kręgle (10zł/osobę), a później według uznania – bilard lub strzałki. Było by naprawdę fajnie gdyby nie MarKon, który odebrał mi 1. miejsce w kręgle
![]()
![]()
...iAnia napisał(a):Gej party ?
mbmaster napisał(a):Kubutek, Zagatka
mbmaster, Olcia
Marcin, Martyna
CzubekXXX , Monika
mbmaster napisał(a):m4rcin, Marcinkosky
m4rcin napisał(a):Co się stało
m4rcin napisał(a):Co się stało??
Zanetkaaa napisał(a):po "delikatnej" awanturze z mojej strony naprawili,
Zanetkaaa napisał(a):przynajmniej szczerze powiedzieli że nie umieją zrobić V
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości