28 grudnia 2010 – Sylwester z klubem Mazdaspeed
Mój stojak pod kiere pojechał na gawarncyjną naprawę i raczej na pewno nie wróci w tym roku więc jak ktoś ma coś co za stojak może robić ... choćby stół piknikowy ... to niech zabierze bo na razie używam drapaka mojego kota ale jak go mu zabiore na tydzień to boję się że mnie w nocy zabije.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Ja rano jadę na zakupy i myślę do południa tam dojechać. Dogadam się z właścicielem i nie powinno być problemu, żeby ktoś przyjechał przede mną. Na dniach przydzielimy pokoje więc nie będzie bałaganu.
Ja bede na pewno robil duze zakupy w Carrefourze przed wyjazdem tam jest tani alkohol, takze, jezeli komus nie po drodze z robieniem zapasow na sylwka to moge pomodz. Juz sie zaczynam powoli zastanawiac jakie danie przygotuje na miejscu
. Propozycje mile widzianie ;–). Juz sie nie moge doczekac.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Przydało by się też zrobić duży hałas po północy ...jakąś petardą albo rakietą.. 

Będziemy rozk*****c kosmos?
wobec obecności xboxow na imprezie zarzucam pomysł zabrania ps2 – nie będę się blaznil
poza tym nie dorobiłem się dwóch padów jeszcze i gram tylko w tekken 5. Co do zarcia to myślę, ze z banditem porwiemy się na przygotowanie sushi
co doi przyjazdu to obstawiam, ze pojawimy się we wtorek późnym popołudniem lub wieczorem. Czy w ośrodku jest jakiś bar/restauracja w którym można zjeść za przyzwoite pieniądze? Czy raczej w kwestii zarcia trzeba liczyć na siebie? Mam nadzieję, ze pogramy w CS'a – ćwiczę już od dłuższego czasu 
To osrodek agroturystyczny jest, wiec zapomnij o barze
Masz kuchenke, lodowke i lecisz 
Ja chcialem sie poskarzyc, ze bede musial 30.12 pracowac
wiec tego dnia nie mozemy jechac na karty!
I wiemy juz czym i do czego podepniemy konsole? bo jak sie skonczy tak jak przed rokiem, to bede sie ze smiechu turlal
Ja chcialem sie poskarzyc, ze bede musial 30.12 pracowac
I wiemy juz czym i do czego podepniemy konsole? bo jak sie skonczy tak jak przed rokiem, to bede sie ze smiechu turlal
sq2jul napisał(a):wobec obecności xboxow
Bez jaj... only PS3

sq2jul napisał(a):Czy w ośrodku jest jakiś bar/restauracja w którym można zjeść za przyzwoite pieniądze? Czy raczej w kwestii zarcia trzeba liczyć na siebie?
Nie ma. Tak jak Xen napisał mamy kuchnie do dyspozycji i całkiem zdolnych kucharzy (np. Nicek
Xenocyd napisał(a):Ja chcialem sie poskarzyc, ze bede musial 30.12 pracowac
Rozumiem, że zdalnie?
Nie tylko Nicek kucharzy. Jak widziałem zdjęcia Julkowego sushi to mi slinka na klawiaturę pociekła
Pożycze Wam tez Olę do gotowania, Ona lubi
chętnie zagram. daj tylko cynk jaką werscję mam sobie skombinować do tego czasu
sq2jul napisał(a):Mam nadzieję, ze pogramy w CS'a – ćwiczę już od dłuższego czasu
chętnie zagram. daj tylko cynk jaką werscję mam sobie skombinować do tego czasu
Zyg napisał(a):chętnie zagram. daj tylko cynk jaką werscję mam sobie skombinować do tego czasu
1.6. Jakies switche, kably czy wifi?
loockas napisał(a):Bez jaj... only PS3![]()
dla mnie to jeden pies
Wydaje mi się, że CS nie budzi takich emocji jak Q3... Dobrze, że nas wtedy nikt nie nagrał, bo to był komiczny widok
No ale możemy spróbować. Niech ktoś zabierze jedną wersję (najlepiej coś portable) i uzbroimy się na miejscu
Ja gdzieś mam jeszcze wersje Q3 z ubiegłego roku.
sq2jul napisał(a):1.6. Jakies switche, kably czy wifi?
Jest wifi, z dobrym zasięgiem (jakiś Sector ok 18dBi nad głowami