Szydło napisał(a):A co tak temat ucichł
ludzie wódkę mają, bimber robią... nie można się dekoncentrować
w sumie może i nie głupi pomysł co by każdy coś "swojego" tradycyjnego przywiózł
www.mazdaspeed.pl
Szydło napisał(a):A co tak temat ucichł
mnie oczywiście też proszę wciągnąć + 1 osoba bo nie wiem czy się z lejcami wyrobię

. Jak trzeba, to chętnie pomożemy
!). Zasada jest taka – powiedzieliśmy TAK i teraz należy dążyć do realizacji zamierzenia. Cel jest, a środki sie znajdą. To dokładnie jak w naszej polityce...

Pajko napisał(a):Sprawa wygląda następująco byłem gościa ale coś dalej kręci nosem , sam nie wie ile powiedzieć za wynajem ośrodka itp . Poproszę kumpla który nieźle go zna może go urobi co i jak .
i sądzę
, że można by na naszym lokalnym Forum założyć konto w banku
. Mogę się nawet podjąć tego zagadnienia, bo to przecież nie jest jakieś kosmiczne odjechanie
! Wspólnie ją lokować i reagować na takie sprawy jak właśnie zjazd w Tarnowie itp . Trzeba gościowi pyknąć za ośrodek, to mamy i finał
!!! Wszelkie osoby, które dojadą spoza, płacą na konto i mamy sprawę jasną! Nawet z doskoku każdego bierzemy i doliczamy do konta. Technicznie można to chyba rozwiązać?! Kto jest za? Robimy AKCJĘ KONTO???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości