Po naszymu, czyli po śląsku – Ślązacy też kochają Mazdy
wiekszosc dostała mapke. Ale moge obojetnie skad poprowadzic po LIDLa.
Wrazie czego to Lidl jest na ul. Andersa obok cmentarza centralnego.
Wrazie czego to Lidl jest na ul. Andersa obok cmentarza centralnego.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
byli byli, i na parkingu lidla i na strefie. nawet nas mijałeś ze 2 razy i sie nie zatrzymales. Cos musisz zmienic okuliste chyba bo ten Cie chyba oszukuje
(mysmy potem ze strefy się wrocili znowu pod lidl, cały parking zapchany juz byl i jakos nas przeoczyles)
(mysmy potem ze strefy się wrocili znowu pod lidl, cały parking zapchany juz byl i jakos nas przeoczyles)
Ostatnio edytowano 29 maja 2005, 23:28 przez fast driveer, łącznie edytowano 1 raz
Własnie najlepsze zaczynało sie jak pojechałes. Jak dzis jechałem obok lidla to cały plac jest w czarnych paskach. hmmm ciekawe od czego
LoB bylismy ale zapowiadało sie wiecej osob
Ci co byli :
– Fast Driveer
– Sokool
– Marcino
– Czyżu (929 wersja traktor)
– Gajnek
To ci co byli wczesniej, potem juz było za duzo osob zeby sie spotkac

LoB bylismy ale zapowiadało sie wiecej osob
Ci co byli :
– Fast Driveer
– Sokool
– Marcino
– Czyżu (929 wersja traktor)

– Gajnek
To ci co byli wczesniej, potem juz było za duzo osob zeby sie spotkac
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
LoB napisał(a):nosz kurna...to trza bylo pomachac....![]()
![]()
ja stalem przez chwile razem z wlascicielami zielonej 323BA V6 i Mx3 srebnej
No wiemy, wiemy. A na rogu od strony lidla, niedaleko od tej mx3 stały dwie BG: fast driveer'a i moja. I przejeżdżałeś tuż koło nich. Ale pewno w okularach słonecznych na oczach

eee no... ale wtedy jeszcze nie wyjezdzalem....stanalem w takim razie naprzeciwko was ....kolo kumpla i jego czarnej Meganki II (full tuning)
nawet sie rozgladalem....i ni ch**a oprocz srebnej MX3, zadnej innej madzi nie widzialem
no nic ....moze nastepnym razem
nawet sie rozgladalem....i ni ch**a oprocz srebnej MX3, zadnej innej madzi nie widzialem
no nic ....moze nastepnym razem

6,2s –> 100km/h
- Od: 11 lut 2004, 00:59
- Auto: Coupe R6

(tylko nie pamietam jakiej
) Lusterka od 626 pasują
moze jeszcze pomysle nad silnikiem jakims i skrzynką biegów?? Pozatym gumy da sie nia spalic:D:D:D pozdro dla wszystkich kochających Madzie:)
- Od: 31 maja 2005, 14:47
- Auto: Mazda 929 glx rok prod. 1985
Jak nie ma to wsadze inny:D
powiedzmy jakis 3 litrowy:D Gajnek co Ty na to??:P wtedy na bank nie masz szans:D:D:D a skrzynie z automata na manulalną zmienie:P hehehe;d (ale mnie sie głupoty trzymają:P ide spac:D
powiedzmy jakis 3 litrowy:D Gajnek co Ty na to??:P wtedy na bank nie masz szans:D:D:D a skrzynie z automata na manulalną zmienie:P hehehe;d (ale mnie sie głupoty trzymają:P ide spac:D
- Od: 31 maja 2005, 14:47
- Auto: Mazda 929 glx rok prod. 1985
Czyzu ty to moze pierwsze zrób prawo jazdy
a potem modyfikuj autko
929 to bardziej limuzyna, ja bym jej w zaden sposob nie przerabiał, jedynie poddał bym ja ogólnej kosmetyce.

929 to bardziej limuzyna, ja bym jej w zaden sposob nie przerabiał, jedynie poddał bym ja ogólnej kosmetyce.