myjk, beso i inni co wy na to zeby moze tak w niedziele sie ustawic i poswirowac troche z pilka?
Piłka nożna – Warszawa i okolice
przeciez przydaloby sie pokopac troche pileczke przed meczem jeszcze
myjk, beso i inni co wy na to zeby moze tak w niedziele sie ustawic i poswirowac troche z pilka?
-
Szalotka
Brawo
To wylecz sie jak najszybciej chlopie. To w tygodniu albo w przyszly weekendzik mozna jakos sie ustawic na pile.
-
Szalotka
mazdarek, nie mow takich rzeczy ze swojaki chcesz wbic. Nie pozwol ze zebysmy mysleli ze grasz dla hondy
we wczesniejszych postach byla mowa o korupcji
ps. gitara ze jestes chetny. Druzyna sie powieksza. I tak ma byc.
ps. gitara ze jestes chetny. Druzyna sie powieksza. I tak ma byc.
-
Szalotka
MazDarek napisał(a):nie bijcie jak strzelę "swojaka" łoł
nie martw się, ja będę stał na posterunku
- Od: 15 maja 2004, 16:37
gromaciek napisał(a):mazdarek, nie mow takich rzeczy ze swojaki chcesz wbic. Nie pozwol ze zebysmy mysleli ze grasz dla hondy
gromaciek, żartowałem
A co ze strojami? Może klub chociaż koszulki zasponsoruje?
Pozdrawiam,
Darek
Darek
MazDarek napisał(a):A co ze strojami? Może klub chociaż koszulki zasponsoruje? zeby Ze zlotu w Koninie chyba sporo zostało
Jak są, to pewnie.
bo w cenie mamy zapewnione znaczniki z numerami (takie kamizelki).
Aha, jeśli chodzi o stroje, to miejcie przygotowane czarne spodenki i białe getry,
bo jeszcze jest możliwość, że będę miał profi koszulki piłkarskie.
PS byłem dzisiaj na prześwietleniu, złamania żeber nie ma, ale mocne zbicie...
Lekarz powiedział, że miesiąc i tak będzie boleć, niezależnie od tego co będę brać do ust.
Także ja będę mocno rezerwowy, bo nawet nie mam jak popracować nad kondycją
Pozdor Myjk
beso napisał(a):kurde ale gdzie sa ludzie do gry
wlasnie. niech te towarzystwo pilkarskie sie moze wreszcie wezmie do zapisywania na mecz. Tylu chlopa w klubie i problem sie zrobil ze skompletowaniem 10? Nie zartujcie sobie
-
Szalotka
No niby jeszcze czas
Cezar83, miales dac odpowiedz do konca tygodnia jak z twoja obecnoscia. Wiesz juz cos?
Cezar83, miales dac odpowiedz do konca tygodnia jak z twoja obecnoscia. Wiesz juz cos?
-
Szalotka
Swietnie Speed
Jeszcze troche i mysle ze sie skompletujemy i bedzie mozna kontrolniaka rozegrac przed meczem z honda 
-
Szalotka
To jeszcze 4 ananasow brakuje
moze 3 zalezy jak tam CezaR83
mysle ze chociaz pojawi sie jakas garstka ludzi do kibicowania 
-
Szalotka
A u kolegów z Civic Klubu nie mają problemów kadrowych?
- Od: 15 maja 2004, 16:37