Wyrazów Pickninc Racing Edition – wrażenia i fotki

Postprzez loockas » 12 lip 2008, 23:31

Akar.Zaephyr napisał(a):jakkolwiek nieco nieprzyjaznym tonem

Taki mam styl wypowiedzi, to nic osobistego :)

Madzia95 usun zdjecia z subaru i nie bedziesz mial problemow z kolegami :P

Sokool napisał(a):Ręce odpadają

Dokładnie, bo jeszcze głupszego tematu do kłótni tu nie widziałem <lol>

Madzia95 napisał(a):chcialem zapytac duzymi literami czemu .....

No to już masz odpowiedź w kilku postach nawet. Brii przyjechał Mazdą na zlot w Wyrazowie.

Piszesz mi, że mam nie bronić Brii. Wybacz, ale nie lubie zostawiać bez echa spraw o których mam coś do powiedzenia. Jeżeli nie chciałeś aby inni się wypowiadali, to mogłeś załatwić sprawę przez PW :)

Nie ma sie na prawdę o co kłócić. Szanuję twoje zdanie, chociaż jest odmienne od mojego. Chętnie zobaczę się z Tobą na cyklonie na śląsku, jak i chętnie przyjadę na podbeskidzie, bo z kilkoma osobami miałem już przyjemność zamienić słowo i fajnie nam się gawędziło. Nie jestem nieprzyjazny, mam taki styl wypowiedzi. Rozmowa na żywo była by zupełnie inna i nie doszłoby do takiego nieporozumienia. Tekstem nie da się wyrazić emocji...

Mam nadzieję, że jeszcze na niejednym zlocie się napijemy piwa i spokojnie porozmawiamy :)
Ostatnio edytowano 13 lip 2008, 00:10 przez loockas, łącznie edytowano 2 razy
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez sps-snipers » 13 lip 2008, 00:03

Ja sie odezwe w koncu mimo,że byłem tylko na pare godzin, to było extra kilku nowych reszta stara ekipa.Miło było pogadać i w ogóle np;wciąć kiełbache :D A koledze Brii bardzo dziękuje z aprzejażdżke na Hondzie był to mój pierwszy raz na czymś takim wiekszym i naprawde wielkie dzieki koledze bo z tego co pamietam drugi kolega chyba Kostek o ile sie niemyle to kolanka mu zagrały ale co tam :] tak po zatym wszystkim to moja Mazdeczka sprzedana :D ale na spoty bede wpadał,raczej już nie Mazdą ;)
Forumowicz

Od: 5 sty 2007, 18:46
Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)

Postprzez michi » 13 lip 2008, 00:37

Ehh tak sobie to czytam i żal mi normalnie :| Tak jak Sokool napisał, ręce opadają.

O co te kłótnie, zlot to zlot, jeden przyjeżdża subaru, inny na gapę, a jeszcze inny Hondą CBR :D ważne jest to żeby pobyć razem, grillować, napić się piwka, pogadać i ogólnie dobrze bawić <soczek> Lubię ten klub i dołączyłem do niego właśnie za tą atmosferę którą tworzy i za wyjątkowych ludzi których tutaj poznałem i nawet jeśli kiedyś zmienię samochód na inny albo nie będę miał wcale to mam nadzieję, że nadal będę mógł pojawiać się na zlotach i być w klubie :)
A czy gdyby moja dziewczyna jeździła np. seicento i chciałaby wpaść ze mną na zlot to też nie mogłaby?? <jelen>

sps-snipers szkoda że sprzedałeś Mazdę ale jak będziesz miał ochotę wpaść na cyklona to zapraszamy ;)
Poznasz głupiego po postach jego
Obrazek
Forumowicz

Od: 23 sie 2006, 20:59
Auto: Prelude BB9

Postprzez MR.PETER » 13 lip 2008, 00:53

No i jeszcze kilka fotek :) ..niestety teraz dopiero dorwałem kompa oto one: http://picasaweb.google.pl/piootr81/Wyrazow . Co do uwag kolegi z Bielska, którego nie było a jak widze najwiecej tu ma do powiedzenia ;) Jako przedstawiciel ziemii częstochowskiej ;) ustosunkuje sie do zarzutu pojawienia sie Subaru na imprezie: Mnie ono zupelnie nie przeszkadzało jak i wszystkim innym uczestnikom tego zlotu. Wiec dziwna systuacja zaistniala iz przeszkadzalo ono komus kto w tej imprezie nie uczestniczyl ,wiec to raczej czysta abstrakcja, prosze sie nie obrazac :) Pozdrawiam!
Forumowicz

Od: 21 mar 2007, 16:30
Auto: Mazda 323f BA 1.5 16v 94r

Postprzez ivo » 13 lip 2008, 09:56

MR.PETER napisał(a):Subaru na imprezie: Mnie ono zupelnie nie przeszkadzało

mnie też, tym bardziej, że miałem przyjemność w ramach wymiany je prowadzić i mile chłodzić się w niedzielnym upale !!

michi napisał(a):A czy gdyby moja dziewczyna jeździła np. seicento i chciałaby wpaść ze mną na zlot to też nie mogłaby??

Twoja dziewczyna nawet jakby na piechotę dotarła, to byłaby widziana z przyjemnością (dla oczu) :)
pzdr
szybciej nie taniej: 666 066 580
Forumowicz

Od: 19 maja 2005, 00:02
Auto: mx-5 2000 1,6
Premacy 2002 2,0

Postprzez Akar.Zaephyr » 13 lip 2008, 13:47

Madzia95 napisał(a):Ja juz koncze to co zaczolem choc i tak sie upieram przy swoim ale niechcialbym miec problemow z nikim bo nie lubie tego chcialem zapytac duzymi literami czemu ..... ale ok ja zamykam temat ja mam swoje zdanie ze mi sie to nie podoba i tyle koniec kropka;-0 sorki ze urazilem pozostalych

Jeśli upierasz się przy tym że brii był na zlocie Subaru to radzę – zamilcz.
Jeśli zaś upierasz się tylko przy tym że nie powinno tam być Subaru to mnie nic do tego, miej swoje zdanie i bronić Ci go nie będę.

Jeśli tu kogokolwiek uraziłeś to raczej brii który został pomówiony o coś co nie miało miejsca. Myślę że cała reszta raczej nie czuje się urażona :P

Z góry mówię że jeśli będzie miał czas to na następnym zlocie będzie mój brat e36. Tak z góry uprzedzam żebyś wiedział co znajomym powiedzieć ;)
Forumowicz

Od: 6 paź 2014, 14:54
Auto: Były: Mazda 323F BA, Mazda MX5 NA
Honda NC700SDE
Jest: Hultaj Jonek Hajbryd

Postprzez michi » 13 lip 2008, 14:01

ivo napisał(a):Twoja dziewczyna nawet jakby na piechotę dotarła, to byłaby widziana z przyjemnością (dla oczu) usmiech
pzdr

Ehh ivo też masz pomysły :P hehe ale dzięki :)

I wreszcie mi się udało wrzucić fotki :D

http://picasaweb.google.pl/michi.mazdas ... peedWyrazW

P.S. Gdzie jest filmik pt. PressDriver hahaha
Poznasz głupiego po postach jego
Obrazek
Forumowicz

Od: 23 sie 2006, 20:59
Auto: Prelude BB9

Postprzez pressgirl » 13 lip 2008, 14:43

michi napisał(a):Gdzie jest filmik pt. PressDriver

jak widać nie ma :P <lol>
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
Forumowicz

Od: 3 paź 2007, 09:30

Postprzez Akar.Zaephyr » 13 lip 2008, 14:48

Ja bym delikatnie zasugerował zmianę na "PressBumper" :P
Forumowicz

Od: 6 paź 2014, 14:54
Auto: Były: Mazda 323F BA, Mazda MX5 NA
Honda NC700SDE
Jest: Hultaj Jonek Hajbryd

Postprzez MR.PETER » 13 lip 2008, 20:27

No wlasnie !!! Plisss dajcie ten filmik bo jest naprawde swietny! :] oczywiscie bez obrazy ! :*
Forumowicz

Od: 21 mar 2007, 16:30
Auto: Mazda 323f BA 1.5 16v 94r

Postprzez pressgirl » 13 lip 2008, 20:29

MR.PETER napisał(a):Plisss dajcie ten filmik bo jest naprawde swietny!

może lepiej nie ;) jeszcze y będzie potem koszmary miał, albo stwierdzi, że jednak trzeba było mnie udusić <lol>

P.S: oczywiście się nie obrażam :)
Forumowicz

Postprzez brii » 14 lip 2008, 09:39

Madzia95 napisał(a):chcialem napisac czy Brii juz nie mial wyjscia ze jedzie subaru czy chce pokazac ze go

Madzia95 hahaha – to trochę Ci to napisanie nie wyszło – raczej stwierdziłeś fakt... Wiem, że tylko winni się tłumaczą ale jednak podam wytłumaczenie:
loockas napisał(a):Mazda Brii jest poddawana ciągłym modyfikacją i czasem nie jest w stanie opuścić garażu...

Co do inteligencji to nie będę ciągnął tematu bo się nią wykazałeś nieprzeciętnie – nie obejrzałeś nawet zdjęć ze zlotu a wydawałeś sądy :]
Co do <dupa> – jestem szczery :)
Madzia95 – liczę, że pokażesz, że masz twarz i będziesz pojawiał się na zlotach no i oczywiście będziesz na następnym Wyrazowie. Mam nadzieję, że udowodniłeś już że jesteś szczery i słowny i pieniądze już przelałeś na konto klubowe :)
Stanowczy koniec OT

P.S. Madzia95 – nagana za pisanie posta pod postem...
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy

Postprzez y » 14 lip 2008, 15:15

pressgirl napisał(a):może lepiej nie oczko jeszcze y będzie potem koszmary miał, albo stwierdzi, że jednak trzeba było mnie udusić łoł

Ja Ci dam "moze lepiej nie" ten film ma sie tu znalezc! Gwozdzia programu nie moze zabraknac :D
Obrazek 270k wspólnie przejechanych kilometrów...
Forumowicz

Od: 18 mar 2007, 22:44
Auto: MX-6 FS

Postprzez Mev » 14 lip 2008, 16:52

y napisał(a):ten film ma sie tu znalezc

:]
f*ck
Forumowicz

Od: 7 sie 2005, 14:16
Auto: Mercedes CLS '18
Range Rover Sport
Fiat 500

Postprzez pressgirl » 14 lip 2008, 18:18

Mev zapewniam cię, nic ciekawego na nim nie ma :D
y napisał(a):Ja Ci dam "moze lepiej nie" ten film ma sie tu znalezc! Gwozdzia programu nie moze zabraknac

ciiiii ;) :*
Forumowicz

Postprzez Globy » 14 lip 2008, 19:58

Gratuluje spotkania i ciesze sie, ze uczestnicy mieli dobra zabawe, a Maciek jak zawsze wykazal sie opieka i kreatywnoscia <usmiech> Mam do Was ogromna prosbe – czy ktos moglby poswiecic dluzsza chwile i zapisac zdjecia ze wszystkich linkow na dysk, dam pozniej namiar na nasz serwer i je zrzuci? Przydadza sie w przyszlosci, jednak bylbym cholernie wdzieczny, gdyby ktos wyreczyl mnie w zbieraniu (glownie ze wzgledu na wolny internet w domu) ;)

=> http://picasaweb.google.pl/loockas/Zlot ... zWLato2008
=> http://picasaweb.google.pl/nowak.al/WyrazWLipiec2008
=> http://picasaweb.google.pl/briiman7/200 ... ingEdition
=> http://picasaweb.google.pl/yanekk.mx6/P ... 708Wyrazow
=> http://picasaweb.google.pl/merraton/Maz ... ZlotWyrazW
=> http://picasaweb.google.pl/Kris323F/Wyrazow08
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez loockas » 14 lip 2008, 22:48

Globy zrobię to. Może być jutro wieczorem?
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez Kris323F » 15 lip 2008, 10:03

michi
michi napisał(a):P.S. Gdzie jest filmik pt. PressDriver

Powinien sie dzis wieczorem pojawic :)
Początkujący

Od: 3 cze 2008, 09:27
Auto: 323f, BA 1.5 16V

Postprzez pressgirl » 15 lip 2008, 13:00

Kris323F napisał(a):Powinien sie dzis wieczorem pojawic

no niech już będzie hahaha zgadzam się tylko dla was <lol>
Forumowicz

Postprzez Globy » 15 lip 2008, 13:06

loockas napisał(a):Globy zrobię to. Może być jutro wieczorem?

Lajcik, bardzo dziekuje i prosze o wpis w temacie lub PW <usmiech>
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120