2-4.07.2004 Spot 3-dniowy Klubu MazdaSpeed w Rykach
Morder wydaje mi się że jak nie weźmiemy calego hotelu to nam nie pozwolą – Hotel to hotel – cisz od 22 i tyle a do 22 to bedziemy na lotnisku
A szczerze mówiąc to ja bym kciał nocować na lotnisku.....
Grill lub ognisko, jedni szamią kiełbaski, inni oglądają jeszcze furki i cosik grzebią pod machą jeszcze inni gadają o kobietach, religii lub polityce iwszyscy są razem
To by było fajnie
Wiem wiem że są kobiety i tacy co chca sie wyspać ale jedna noc
A za cene pokoi to wiecie ile kiełbaski, karkówki, boczku i PIWA mozna by kupić
A tak to porozjeżdzamy się w promieniu 40km o niewiadomo której i zjedziemy z powrotem w marginesie ok 3h
i na lotnisku oczywiście nic nie będzie. Bo kto bedzie siadał do grila czy ogniska o 14 czy 16 i OCZYWIŚCIE BEZ PIWA
bo potem trzeba jechać i jak pojedziemy to przecież nie wszyscy w jedno miejsce tylko w kilka a jak w kilka to gdzie tu integracja??
ABSOLUTNIE nic nie krytykuje, tylko mowie to co myśle, a myśle że najbardziej super by było albo na lotnisku albo gdzies na dziko na 1 noc namioty rozstawić i bawic się razem.
Tyle co chciałem w tej sprawie.
Grill lub ognisko, jedni szamią kiełbaski, inni oglądają jeszcze furki i cosik grzebią pod machą jeszcze inni gadają o kobietach, religii lub polityce iwszyscy są razem

Wiem wiem że są kobiety i tacy co chca sie wyspać ale jedna noc
A tak to porozjeżdzamy się w promieniu 40km o niewiadomo której i zjedziemy z powrotem w marginesie ok 3h

ABSOLUTNIE nic nie krytykuje, tylko mowie to co myśle, a myśle że najbardziej super by było albo na lotnisku albo gdzies na dziko na 1 noc namioty rozstawić i bawic się razem.
Tyle co chciałem w tej sprawie.
Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
hmm w sumie mozna by zrobić jakieś namioty ale taka zabawa w indian w polsce to troche zimna sprawa noce sa z regóły zimne! a spota można by zrobić o godzinie 14:00 i tak okolo 18:00 zwijać sie do hotelu na bro.!
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
dizzi napisał(a):hmm w sumie mozna by zrobić jakieś namioty ale taka zabawa w indian w polsce to troche zimna sprawa noce sa z regóły zimne! a spota można by zrobić o godzinie 14:00 i tak okolo 18:00 zwijać sie do hotelu na bro.!
Jak zawsze są dwie szkoly... spanie "na dzika" na lotnisku ma swoje zalety, nigdzie nie trzeba sie transportowac i w ogole moze byc fajne (oczywiscie po zostawieniu kobiet w domu). W lipcu powinno być juz dosc cieplo więc nie ma co narzekac, jedna noc mozna sie na karimacie i 8 kocach, od ciepłym silnikiem
Drugi pomysl zeby sie o konkretnej godzinie _zerwac_ i jechac do hotelu tez jest dobry jak nie lepszy

Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Ja swoim troszkę kopcącym(hehe przy rozruchu) wechikułem przybywam w sobotę, co do noclegu to moja samica sie jescze nie określiła.pozdrawiam
ŚWIECĄC WŁASNYM PRZYKŁADEM POPRWAWIASZ BILANS ENERGETYCZNY KRAJU!!!!!!!!!
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
???????????FAJNY MAM AVATAR, NIE
????????????
"nie ma takiego miasta LONDYN , jest Lądek , Lądek Zdrój..." hehehehe
- Od: 19 sty 2004, 16:52
- Auto: FORD FOCUS 1.8 16V KOMBI
To tak byłem dziś w tym hotelu oglądać pokoje i musze stwierdzić że warunki są naprawde ekstra, różnice:
Stary po 35zł- naprawde pokoik jest ok czysto i chyba nawet niedawno było malowane, łazienki są na korytarzu ale prawie drzwi w drzwi i jest w nich czysto i też chyba były odnawiane bo też sie mile zaskoczyłem ! wydaje mi sie że 35zł jest warto dać za ten pokoik (od osoby) oczywiście!
Nowy po 50zł – różnia sie tym że mają łazienke, TV, no i .......... są warte swej ceny
!!!!!!!
Parking jest dość duży nie wiem czy dało by rade zrobić ognisko, bo szefa nie było nie miałem z kim pogadać ale postaram sie coś załatwić, spytać ale lepiej by było jak bym sie spotkał z gościem bo tak przez tel. to lipa.
A co do noclegów to zarezerwowałem 6 pokoi 3 po35zł i 3 po 50zł, i rezerwacje można zaklepać na Hasło "KLUB MAZDY"
Morda ma racje może by tak plan awaryjny zrobić w HOTELU
??? ale to po rozmowie z tym gościem będę coś wiedział
!!
Stary po 35zł- naprawde pokoik jest ok czysto i chyba nawet niedawno było malowane, łazienki są na korytarzu ale prawie drzwi w drzwi i jest w nich czysto i też chyba były odnawiane bo też sie mile zaskoczyłem ! wydaje mi sie że 35zł jest warto dać za ten pokoik (od osoby) oczywiście!
Nowy po 50zł – różnia sie tym że mają łazienke, TV, no i .......... są warte swej ceny

Parking jest dość duży nie wiem czy dało by rade zrobić ognisko, bo szefa nie było nie miałem z kim pogadać ale postaram sie coś załatwić, spytać ale lepiej by było jak bym sie spotkał z gościem bo tak przez tel. to lipa.
A co do noclegów to zarezerwowałem 6 pokoi 3 po35zł i 3 po 50zł, i rezerwacje można zaklepać na Hasło "KLUB MAZDY"
Morda ma racje może by tak plan awaryjny zrobić w HOTELU

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
czy ktos juz ustalil czy wawka jedzie gropa czy kazdy osobno? ja niewiem czy bede bo mam wyjazd na slowacje ale staram sie to popszesowac i pytam grzecznie jeszcze raz gdzie wrazie czego sie spotykamy w wawie?????????
P.S. w kupie zawsze razniej
P.S. w kupie zawsze razniej

- Od: 22 maja 2006, 22:36
- Auto: 929 HB 2.0 benz
Mi tam wszystko jedno nocować mogę choćby w Mazdzie na lotnisku [tiiit] można w lesie tylko uprzednio trza wykopać dołek a po wszystkim przykryc toto ziemią mogę też walić w hotelową porcelankę jak uradzicie tak będzie ja się dostosuję
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
Crimer napisał(a):a właśnie, jak z noclegami?, gdzie można się przespać, czy będzie coś zorganizowane czy śpimy w swoich furkach? aha i jak z opłatami bo ja raczej będe swoim xedosem
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... c&start=90 tu poczytać proszę i dalej też!!!!!
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM