tak bylo zajebi.... ze nie wiem gdzie jest moj kocyk co go mialem walusiowi pozyczyc na przekimanie
powiem tyle.. ale z was pijaki

www.mazdaspeed.pl
Bender napisał(a):co go mialem walusiowi
Waluś napisał(a):hyba wiem gdzie sie podział podobnie jak Marcina, pewnie został w pokoju
Bender napisał(a):uwazaj bo sie odegram jak zawitam do tej twojej wlodawy
Basia napisał(a):Bury 323 napisał:
Ale Morda się cieszył bo go nie zlałem
Sławek uwierz mi ze Mordka dostał, nawet kilka razy zaliczył podłogę w pokoju Zapytaj Krzynia
Jerry napisał(a):a Globus nic na niego nie narobił??
Waluś napisał(a):Nocne mazdomaniaków konwersacje na korytarzu...
MarVin napisał(a):Waluś dalej DALEJ DALEJ!!
nio .... moze nie kazdemuJerry napisał(a):No kurde chyba to był zlot na którym po cześci kazdemu urwał sie film...
hmmm ... a nie gra na lirze ?Globi napisał(a):Wieczor koncze tancem wokol slonecznika
byly straty w sprzecie za to w ludziach nieadam626 napisał(a):Do ofiar zlotu nalezy doliczyć mój korek wlewowy oleju.
ciekawe kto sie odwazy byc w jury ?Heniek napisał(a):A moze jakieś wybory miss mazdy
Tommy_007 napisał(a):P0L4K a przestawionej latarni i zadrapanego tylnego zderzaka też nie pamiętasz, bo ja jeszcze zarejestrowałem taki fakt zeby
I to że musiałem wyciągać kluczyki ze stacyjki, bo bałem się że gdzieś pojedziesz ysz
a nie o miekiej mazdzie ?P0L4K napisał(a):tylko nie pamietam z kim gadalem o twardym sniegu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości