Bartg napisał(a):adidom napisał(a):Fajnie jakby ktoś flagę klubową wziął.
Check
Ekipa zapowiada się megaRazem z grillem naszym jest prawie cały worek węgla i podpałka
Pewnie w sobotę przywieziemy też na wszelki wypadek
flagę weźmiemy w sobotę
www.mazdaspeed.pl
Bartg napisał(a):adidom napisał(a):Fajnie jakby ktoś flagę klubową wziął.
Check
Ekipa zapowiada się megaRazem z grillem naszym jest prawie cały worek węgla i podpałka
Pewnie w sobotę przywieziemy też na wszelki wypadek
ppawlikp napisał(a):To ja dodam jeszcze w kwesti formalnej żęby nikt się nie był zaskoczony:
Przy skręcie do Barkowic w przygłowie budowany jest most. i centralnie w tym meijscu są światła- ruch odbywa sie wahadłowo. w godzinach 15-20 bywają tam czasami potężne korki.
Takżę i mój będzie to pierwszy wypad na integracje, przyjade z bratem w sobotę rano, moze wtedy jakiś mały rejs żaglówką ?:) kto z osób jadących posiada patent żeglarski ?
adidom napisał(a):Zaj..... że Janusz będzie. Ekipa zapowiada się kozacka
![]()
![]()
sylwkoc napisał(a):Ja pewnie odpuszczę sobie piątek bo późno bym przyjechał. Pozwiedzam Kraków a rano w sobotę o ile będą jeszcze siły dojadę do Was
Widzewianka_TM napisał(a):sylwkoc napisał(a):Ja pewnie odpuszczę sobie piątek bo późno bym przyjechał. Pozwiedzam Kraków a rano w sobotę o ile będą jeszcze siły dojadę do Was
to znaczy,że nie wiesz?
xedosik999 napisał(a):skorotak ochoczo podchodzicie do tej integracji to może znajdzie się miejsce parkingowe
dla mniej znanego forumowicza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości