WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
a ogolnie to bedzie jakas forma gril/ognisko? jakieś spotkanie sportowe (siateczka,noga)? pijący raczej nie będę ale kumpel chętnie by też wpadł jako pasażer, ktoś tam piwko pije czy raczej sami zmotoryzowani bez pasażerów bedą? 
Kiedyś miałem Madzie
niezapomniane przeżycia ^^
- Od: 13 maja 2006, 02:20
- Auto: Nissan Almera 1997r 2,0 GTI
SoVa napisał(a):a ogolnie to bedzie jakas forma gril/ognisko?
Jak pogoda dopisuje, to ognisko na Młocinach jest zawsze
SoVa napisał(a):ktoś tam piwko pije czy raczej sami zmotoryzowani bez pasażerów bedą
Oczywiście że jest piwko
- Od: 14 sty 2006, 13:12
Żeby nie było że koordynatorzy nic nie robią
Staramy się z Sebkiem jak możemy żeby Wam urozmaicić jakoś te spoty... Niestety wszystko w miarę wolnego czasu, którego niestety ostatnio brakuje
mówię tu głównie o swojej osobie.... Czasami Wy rzucacie jakieś tematy jak Forty – które moim zdaniem są idealnym miejscem spotów, bo i klimat jest fajny i okolica
Narazie wydaję mi się, że te 2 miejscówki są naprawdę bardzo fajne jeżeli chodzi o spoty na wolnym powietrzu. W planach mamy jeszcze zorganizowania jakichś kręgli, może powtórki z bilarda czy IMOLi, ale na to niestety trzeba troszkę więcej zaangażowania czasu... Jeżeli chętni by byli, to możemy się tym zająć za jakiś czas, ale spoty takie planuje się z raczej dużym wyprzedzeniem.... Miłą odmianą napewno będzie całodzienny spot w Kaniach, ale to już napewno będzie w jakiś weekend.
Co do najbliższego wtorku, jak raczej byłbym za Młocinami, ze względu na większą integrację – przy ognisku zawsze tak bardziej w kupie
no i na sam fakt ogniska
Do tej pory spoty tam były raczej udane, więc nie widzę przeszkód, żeby znów tam zabawić
Wiadomo jednak, że jesteśmy uzalerznieni w dużej mierze od pogody... Jeżeli będzie padało, to Forty będą napewno lepszą alternatywą...
Reasumując – podejrzewam, że wszystko wyklaruje się dopiero we wtorek, jak będziemy wiedzieli na czym stoimy z pogodą. Tak czy siak gwarantuję, że nudzić się nie będziemy
Pozdrawiam i do wtorku
Staramy się z Sebkiem jak możemy żeby Wam urozmaicić jakoś te spoty... Niestety wszystko w miarę wolnego czasu, którego niestety ostatnio brakuje
Co do najbliższego wtorku, jak raczej byłbym za Młocinami, ze względu na większą integrację – przy ognisku zawsze tak bardziej w kupie
Wiadomo jednak, że jesteśmy uzalerznieni w dużej mierze od pogody... Jeżeli będzie padało, to Forty będą napewno lepszą alternatywą...
Reasumując – podejrzewam, że wszystko wyklaruje się dopiero we wtorek, jak będziemy wiedzieli na czym stoimy z pogodą. Tak czy siak gwarantuję, że nudzić się nie będziemy
Pozdrawiam i do wtorku
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Malutka napisał(a):sova wez kolege-ja ostatnio wzielam dwa koty
malutka fajne porownanie ale nasuwa sie teraz pytanko czy SoVa ma kolege zabrac w torbie tak jak ty kotki
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Overkill napisał(a):I kto go będzie karmił z butelki
podejrzewam że wystarczy mu ją dać w łapki – sam sobie poradzi

Kubutek napisał(a):Co do najbliższego wtorku, jak raczej byłbym za Młocinami

>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht

coz...kolegi do torby raczej nie radze wkladac bo moze mu sie to nie spodobac, komfort jazdy sie wtedy znacznie obnizy
a z butelka napewno sobie poradzi

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka a pamietasz gdzie te kotki mialy najcieplej:)
DEVIL
696 442 463
696 442 463
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
SoVa napisał(a): jak by nie bylo to super ze bedzie
czy bedzie padac, czy nie bedzie padac, mlociny czy forty i tak bedzie super bo sie spotkamy, prawda?
ach ten entuzjazm nowych maździochów
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Kubutek napisał(a):Tak czy siak gwarantuję, że nudzić się nie będziemy
przewidujesz jakieś atrakcje??????

SoVa napisał(a):moge wziasc pieska (jamnika) On kocha ganiac koty (niekiedy to koty gonia jego)
a oto jedna z nich...

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Ja tak liczyłam na to że tym razem się pojawię, a tu moje zdrófko robi mi figla i leżę w łóżeczku z anginą. Chciałam opić z Basią jej zdaną pracę magisterską a tutaj trzeba przełożyć
No ale bawcie się dobrze!!!!
No ale bawcie się dobrze!!!!
Pozdrawiam wszystkich Maździarzy!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
Kierowco, motocykle są wszędzie, patrz w lusterka!!!!
- Od: 24 maja 2006, 13:03
- Auto: Kawa ER5 i Honda Prelude :)
...iAnia napisał(a):moje zdrófko robi mi figla i leżę w łóżeczku z anginą.
szybkiego powrotu do zdrowia , jeszcze nie jeden spocik przed toba
DEVIL
696 442 463
696 442 463