Międzyregionalny zlocik namiotowy nad jeziorem Białym koło Gostynina
No to rzucaj się i tak zostań 
Widzę, że kolega THOR nie jest zbyt wylewny dzisiaj
, więc ja coś od siebie dorzucę. Zrobiliśmy pełen rekonesans i przeprowadziliśmy ostateczną rozmowę z właścicielką obiektu i wygląda to następująco: w domkach są czajniki, lodówki i kuchenki elektryczne, w barze można zjeśc coś normalnego (schabowy, ryby, zupy i takie tam) i co najważniejsze JEST OPCJA PRYSZNICY DLA NAMIOTOWICZÓW. Myślę, że wszystko udało się nam załatwic, więc Wam pozostawiamy kwestię załatwienia pogody
A i jeszcze coś; najbliższy sklep jest oddalony o jakieś 5km, a w barze nie ma fajek, więc wszyscy palacze przygotujcie się na zaś 

Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
No właśnie, jak ja się ciesze, że jeszcze Ty Marcin jesteś
, dokładnie tak jak napisałeś czajniczki, lodóweczki, kucheneczki są 
ale fajne wieści
wypada tylko odliczac dni do piątku i spotkania z wami
i menu barowe- jak znalazł
i prysznic- pełne luksusy widze
a przede wszystkim – dobra ekipa na weekend
Pozdrawiam Płock serdecznie
wypada tylko odliczac dni do piątku i spotkania z wami
i menu barowe- jak znalazł
i prysznic- pełne luksusy widze
a przede wszystkim – dobra ekipa na weekend

Pozdrawiam Płock serdecznie
-
Ania_TM

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Płock pozdrawia Was
strOOs robisz ?
strOOs robisz ?
THOR gotuje gotowe Virtu 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
THORnie jadles to nie gadaj
Swietne sa.
Oczywiscie mowie o ruskich.
Oczywiscie mowie o ruskich.
Przyznaję bez
, że dawno nie jadłem
Z menu baru mogę polecić schabowego, dziś miałem okazję skosztować i był bardzo dobry

Z menu baru mogę polecić schabowego, dziś miałem okazję skosztować i był bardzo dobry
Aaaaaaaa na Ruskie, to i ja się piszę
Przywiezę własne (mam taki świetny bar pod robotą, gdzie mają swojskie i można na kila kupić)
Ruskie, to ja lubiem, bo ja jeszcze z tago okresu jestem "przyjaźń polsko-ruska" i takie tam.
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 ja wioze 2kg
widze juz ze bedzie grupowe gotowanie ruskich w lodzkim domku
Sobota – Dzien Pieroga
Sobota – Dzien Pieroga
Przy okazji przydałoby się więcej grillków, bo jeden mój mały to o jeden za mało 
Żona
mówi, że na gotowe to i ona się pisze, bo gotować to nie lubi, ale z chęcią zje. W takim razie ja wezmę cebulkę, zboczek i patelnię.

THOR nie ma tam podstawowych naczyn na miejscu typu garnek/patelnia w domkach?
toster01 no to bedzie jadelko
toster01 no to bedzie jadelko
ze mną sytuacja wygląda tak: jak pojedziemy całą ekipą to pewnie przydałby nam się cały domek z tego tytułu, że to będą 3 dorosłe osoby i 2ka maluchów. W razie niepogody dojedzie nas tylko dwójka. Jeśli będziemy we dwoje to spokojnie możemy mieszkać z kimś. Grilla też weźmiemy – będzie jeden więcej. Na 100% odpowiem koło środy – niestety wcześniej nie mogę się określić. Szykuje się miły wekend. A – ważne: my zostaniemy prawdopodobnie na jeden nocleg. Sorka, że dopiero teraz gadam o tym.
Str00s: Będzie fajnie dojechać razem na zlocik. Podeślę jutro koma na pw to się ugadamy co i jak w jakich godzinach będziemy itd.
Pozdrawiam wszystkich
Str00s: Będzie fajnie dojechać razem na zlocik. Podeślę jutro koma na pw to się ugadamy co i jak w jakich godzinach będziemy itd.
Pozdrawiam wszystkich
- Od: 4 cze 2009, 09:00
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE
strOOs przed chwilą zasięgnąłem info. Jakiś tam garnek może w którymś domku być, patelni wcale, miła pani powiedziała, że coś może da się zorganizować, ale myślę, że lepiej będzie wziąć ze sobą na wszelki wypadek
Z reguły większość ludzi zabiera ze sobą i ona do tego aż tak ogromnej wagi nie przykłada 
Basilius myślę, że jakoś się wszyscy pomieszczą, gdybyście przyjechali w 5 to nie będzie problemu wziąć jakiś materac i rozłożyć go w domku.
Niko79 ma przyjechać w dwójkę, więc mógłby iść do trójki a Wy najwyżej ulokowalibyście się w czwórce + materac, chyba, że maluchy mogą spać w na jednym tapczanie, wtedy materac odpadnie
Niko79 ma przyjechać w dwójkę, więc mógłby iść do trójki a Wy najwyżej ulokowalibyście się w czwórce + materac, chyba, że maluchy mogą spać w na jednym tapczanie, wtedy materac odpadnie
Ostatnio edytowano 26 lip 2009, 20:54 przez THOR, łącznie edytowano 2 razy
Dla nas nie ma problemu, żeby akcesoria typu garnek, patelnia wziąć ze sobą (daleko nie mamy, a jedziemy w e dwójkę), więc nie ma co robić sraczki 
THOR nie pisz posta pod postem
Ok, garnek styknie
Ok, garnek styknie