profesor napisał(a):Witajcie. Wszystko bylo by fajnie gdybym mial tam jakis rowiesnikow, a tak srednia wieku 25-30 lat.
Wiek nie gra roli, miło było Cię poznać
Najbardziej podobaly mi sie te Toyoty.
www.mazdaspeed.pl
profesor napisał(a):Witajcie. Wszystko bylo by fajnie gdybym mial tam jakis rowiesnikow, a tak srednia wieku 25-30 lat.
Najbardziej podobaly mi sie te Toyoty.
profesor napisał(a):Widocznie jakis zlodziej zauwazyl ze masz laptopa i go sobie wzial.
No pewnie że wszyscy bylismy przy autach, ale to wlasnie z tych wszystkich ktos musial ukrasc.
b2 napisał(a):profesor napisał(a):
pomyśl – laptopa trzeba było najpierw wypatrzeć, potem otworzyć drzwi nie swojego auta, wyciągnąć z niego kompa, zamknąć drzwi i schować sprzęt u siebie w samochodzie. To wszystko nie wzbudzając zainteresowania zgromadzonych. Jak dla mnie to nie jest specjalnie łatwe. (o ile pamiętam z Thief'a, bo raczej nie kradnę w realu)
b2 napisał(a):profesor napisał(a):Widocznie jakis zlodziej zauwazyl ze masz laptopa i go sobie wzial.
No pewnie że wszyscy bylismy przy autach, ale to wlasnie z tych wszystkich ktos musial ukrasc.
Zanim zaczniesz bawić się w trybunał i ferować wyroki pomyśl – laptopa trzeba było najpierw wypatrzeć, potem otworzyć drzwi nie swojego auta, wyciągnąć z niego kompa, zamknąć drzwi i schować sprzęt u siebie w samochodzie. To wszystko nie wzbudzając zainteresowania zgromadzonych. Jak dla mnie to nie jest specjalnie łatwe. (o ile pamiętam z Thief'a, bo raczej nie kradnę w realu). Ja roztrząsanie o czyjejkolwiek winie i typowanie złodzieja zacznę na stwierdzeniu czystości swego własnego sumienia. I na tym skończę, po co kogoś bezpodstawnie obrażać i wypuszczać się na głębokie wody. Sprawa jest śliska i niniejszym kończę w niej swój udział na forum.
CARLOS SAINZ napisał(a):CZESC! TU JEDNA Z TOYOT CELIK, TA CZARNA, DZISIAJ WSZEDLEM PO RAZ PIERWSZY NA WASZA STRONE I COPRAWDA NIEPOSIADAM MAZDY ALE CIESZE SIE ZE RAZEM Z MOIM KOLEGO TAK MILO PRZYJELISCIE NAS W NIEDZIELNE POPOLUDNIE W BYDGOSZCZY.
PRZEMO!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości