02.10.2004 – Spot Kanie, godz 12:00
No co Ty ....luzik.....dam znac w przyszłym tygodniu jak się ustawimy zalezy to od pewnych układow.wogóle to Ty jakis nerwowy jestes czy mnie sie zdaje
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Inka napisał(a):Chetnie bym pojechala za Toba, ale bez przyklejania sie do dupci GF-ki
Jak Ty jedziesz za Jarkiem to ja jade za Toba. Co do przyklejania się do pewnych częsci... hmmm nadwozia nie będę się rozpisywał bo jeszcze ktoś to źle odbierze, myhyhyhy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Jaksa napisał(a):No co Ty ....luzik.....dam znac w przyszłym tygodniu jak się ustawimy zalezy to od pewnych układow.wogóle to Ty jakis nerwowy jestes czy mnie sie zdaje
Układów jakich układów................jasny gwint czarno to widze.Jaksa zbiera ekipe i dostaniem lomot.Chce nam Madzie pozabierać

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Czy mam zrobic nastepną listę kto za kim ?Jak Ty jedziesz za Jarkiem to ja jade za Toba

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jerry tu chodzi o miejsce spotkania .... musi byc takie aby wszystkim pasowało......Układów jakich układów
Nie chłopaki jak bedziemy jechać w szyku to ułatwimy Jaksie zadanie.Weźmie nas w kleszcze i tyle.Jedziemy rozproszeni po wszystkich pasach ruchu mieszająć sie z tłumem
A i Inka nie może z nim jechać bo może ją wziąść jako zakładniczke.Inka moge wziąść ja 

Oj Jerry,Jerry........ta jasne wszystkim pasowało...........

..........no co nie moge sie bać o moją Madzie.Kocham ta furke i mam dziwne mysli..............Jareczku a może te poduszki da sie oblukać w Patataju,może mają tam jakiś kanał wkońcu konie tak jak autka maja cztery........o nie doba koniec bo chyba juz męczony jestem
Jerry masz jeszcze cały tydzien więc atakuj mnie w Broniszach.Jareczku a może te poduszki da sie oblukać w Patataju,
P0L4K napisał(a):No co ty,wtedy bylby bezbronny i musialby wracac na utobutach

Dnia 2. października b.r. odbędzie się w Stadninie Koni PaTaTaj w Kaniach k/Warszawy spotkanie, na które zapraszamy wszystkich Członków Klubu oraz Forumowiczów.
Spotkanie rozpocznie się o godzinie 12:00 i będzie trwało 3 godziny lub dłużej, w zależności od działań naszych, jak i Matki Natury.
Karczma PaTaTaj oferuje miejsce do przyjemnego spędzenia czasu na tarasie, na świeżym powietrzu, podczas którego można posilić się jadłem z grilla, oraz zimnym piwem. Wewnątrz karczmy są dwie sale ze stołami, a w jednej z nich kominek.
Więcej informacji o miejscu spotkania i możliwych atrakcjach pod adresem: http://www.patataj.com/
Opis dojazdu:
Jedziemy Alejami Jerozolimskim w kierunku Pruszkowa.
Za Pruszkowem w Kaniach, na pierwszym możliwym skrzyżowaniu dróg asfaltowych skręcamy w lewo:
Zgodnie z wcześniej umieszczoną po prawej stronie drogi tablicą informacyjną ośrodka:
Jedziemy prosto:
Mijamy tory kolejki WKD
Za przejazdem WKD jedziemy prosto aż do skrzyżowania w kształcie litery "T", na którym skręcamy w lewo w ulicę Strefową:
Jedziemy prosto aż do skrzyżowania z ulicą Górną. (Dla ułatwienia dodamy tu, że jest to ostatnie skrzyżowanie na tej ulicy.):
Skręcamy wtedy w prawo i jedziemy prosto przejeżdżając przez 3 garby na drodze:
Skręcamy w lewo w "ślepą" piaszczystą drogę:
Teraz już tylko prosto ale powoli:
Na końcu tej drogi znajdziemy właśnie miejsce postoju naszych Mazd:
Mapka:
Przykładowe ceny:
W sobote jazda konna: 46 PLN (normalny konik) i 31 PLN (kucyki dla dzieci do 140cm wzrostu)
Cena obejmuje: czyszczenie i ubieranie konika i godzinna jazdę albo na loży albo na padoku, a jak jest grupka to i w terenie
Godzinki w sobote: 9:10; 10:20; 12:30; 14:10; 15:20 i 16:30
Kiełbasa z grilla: 6 PLN
Kaszanka z grilla: 5 PLN
Karkówka z grilla: 10 PLN
Schab pieczony: 14 PLN
Surówki: 3-4 PLN
Piwo Żywiec: 5 PLN (0,3L); 7PLN (0,5L)
Herbata, kawa: 3-5 PLN
Informacja dla jadących z kierunku Warszawy:
Osoby jadące do Kań z Warszawy mogą spotkać się o godzinie 11:00 na parkingu McDonalda, mieszczącego się na rogu ulic Hynka i Al. Krakowskiej (dawne miejsce spotkań Klubu). Wyjazd w kierunku Kań o godzinie 11:30.
W razie problemów, telefony kontaktowe:
Krasnal: 0 600 381 381
tco_tm: 0 501 75 75 41
POL4K: 0 888 57 44 44
Lista chętnych (46 osób – 28 Mazd + 1 Toyota + 1 Ford:
929 coupe (2 osoby)
bajer0 (2 osoby)
Bender
Carrrlos
Danio (2 osoby)
Daro
fido
Globy
Gonzo626
Hawkins
Inka
Izka
JackB
Jaksa (chyba sam będzie
)
Jarol
Jerry (2 osoby)
Kamil
Krasnal (2 osoby)
Krzynio323f (2 osoby)
Marcin i Ania (2 osoby)
Marioch (2 osoby)
mbmaster (3 osoby)
Nazgulio
owad
POL4K
Papajo (2 osoby)
Saneone (2 osoby)
Tatian
Waclaw_Szubert (2 osoby)
Xionc (2 osoby)
tco_tm (2 osoby)
Zombi i Sentia_ (2 osoby)
Spotkanie rozpocznie się o godzinie 12:00 i będzie trwało 3 godziny lub dłużej, w zależności od działań naszych, jak i Matki Natury.
Karczma PaTaTaj oferuje miejsce do przyjemnego spędzenia czasu na tarasie, na świeżym powietrzu, podczas którego można posilić się jadłem z grilla, oraz zimnym piwem. Wewnątrz karczmy są dwie sale ze stołami, a w jednej z nich kominek.
Więcej informacji o miejscu spotkania i możliwych atrakcjach pod adresem: http://www.patataj.com/
Opis dojazdu:
Jedziemy Alejami Jerozolimskim w kierunku Pruszkowa.
Za Pruszkowem w Kaniach, na pierwszym możliwym skrzyżowaniu dróg asfaltowych skręcamy w lewo:

Zgodnie z wcześniej umieszczoną po prawej stronie drogi tablicą informacyjną ośrodka:

Jedziemy prosto:

Mijamy tory kolejki WKD

Za przejazdem WKD jedziemy prosto aż do skrzyżowania w kształcie litery "T", na którym skręcamy w lewo w ulicę Strefową:

Jedziemy prosto aż do skrzyżowania z ulicą Górną. (Dla ułatwienia dodamy tu, że jest to ostatnie skrzyżowanie na tej ulicy.):

Skręcamy wtedy w prawo i jedziemy prosto przejeżdżając przez 3 garby na drodze:

Skręcamy w lewo w "ślepą" piaszczystą drogę:

Teraz już tylko prosto ale powoli:

Na końcu tej drogi znajdziemy właśnie miejsce postoju naszych Mazd:

Mapka:

Przykładowe ceny:
W sobote jazda konna: 46 PLN (normalny konik) i 31 PLN (kucyki dla dzieci do 140cm wzrostu)
Cena obejmuje: czyszczenie i ubieranie konika i godzinna jazdę albo na loży albo na padoku, a jak jest grupka to i w terenie
Godzinki w sobote: 9:10; 10:20; 12:30; 14:10; 15:20 i 16:30
Kiełbasa z grilla: 6 PLN
Kaszanka z grilla: 5 PLN
Karkówka z grilla: 10 PLN
Schab pieczony: 14 PLN
Surówki: 3-4 PLN
Piwo Żywiec: 5 PLN (0,3L); 7PLN (0,5L)
Herbata, kawa: 3-5 PLN
Informacja dla jadących z kierunku Warszawy:
Osoby jadące do Kań z Warszawy mogą spotkać się o godzinie 11:00 na parkingu McDonalda, mieszczącego się na rogu ulic Hynka i Al. Krakowskiej (dawne miejsce spotkań Klubu). Wyjazd w kierunku Kań o godzinie 11:30.
W razie problemów, telefony kontaktowe:
Krasnal: 0 600 381 381
tco_tm: 0 501 75 75 41
POL4K: 0 888 57 44 44
Lista chętnych (46 osób – 28 Mazd + 1 Toyota + 1 Ford:
929 coupe (2 osoby)
bajer0 (2 osoby)
Bender
Carrrlos
Danio (2 osoby)
Daro
fido