Kuuuuuuu....... Mac
Piotr jak chcesz możesz liczyć na jakakolwiek pomoc z mojej strony!!!!!!!!!!!! Jak chcesz mam vectre 94' stoi pod blokiem nikt nią nie jeździ!!! OC przegląd opłacone----auto jest do twojej dyspozycji!! Daj tylko znac....

www.mazdaspeed.pl
Porek napisał(a):Piotruś, miło czytać pozytywny ton Twoich wypowiedzi, oby ten optymizm został z Tobą do końcamam nadzieję, że wszystko zakończy się po Twojej myśli i wyjdziesz na swoje. Oszacowałeś już straty? Zniszczenia są duże?
Pozdrawiam, Mateusz.
Piotruś napisał(a):Tak wogóle to chciałbym także podziękować wszystkim za udział w festiwalu mam nadzieję, że osoby, które wysłaliśmy na nocleg do Borówna dzięki uprzejmości Calibra Team zechcą potwierdzić moją teorię, że klubowicze CT to świetni i kulturalni ludzie.
jacobs napisał(a):Bardzo mili,
jacobs napisał(a):Sorry, że nie mogliśmy przyjechać drugiego dnia na lotnisko, ale poprostu nie mogliśmy
Piotruś napisał(a):zakonserwowane jest też całe podwozie mniej więcej do połowy przednich drzwi. Konserwacja objęła także elementy ruchome, np. pasek klinowy, wodziki drążka zmiany biegów, itp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości