![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ŚLĄSK – Rozpoczęcie sezonu 2007 – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy
brii napisał(a):Liczę na to, że jutro powiesz, że na 100%
najprędzej w piątek
A tak wogóle... to chciałem oprotestować ten zlot... jak to tak bez imprezy?
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Wracając do tematu...
Odnośnie samego ścigania proponuje aby odpowiednio podzielić odcinek toru aby można było "puścić" naraz 2 samochody (coś na wzór wyścigu równoległego). Pozwoli to większej ilości chętnych w krótszym czasie pośmigać.
Uważam również że każdy kto chce pojeździć powininen podpisać jakieś mądre pismo mówiące że w przypadku gdy spowoduje (odpukać) kraksę – bierze odpowiedzialność na siebie (tu o pomoc proszę kogoś kto miał z czymś takim styczność, pamiętam że fragment taki był na zlocie w Rykach).
Proszę również o chętnych do pomocy w utrzymaniu porządku na torze (aby nie było dzikich jazd) dopóki nie pojeździmy zgodnie z planem.
Odnośnie samego ścigania proponuje aby odpowiednio podzielić odcinek toru aby można było "puścić" naraz 2 samochody (coś na wzór wyścigu równoległego). Pozwoli to większej ilości chętnych w krótszym czasie pośmigać.
Uważam również że każdy kto chce pojeździć powininen podpisać jakieś mądre pismo mówiące że w przypadku gdy spowoduje (odpukać) kraksę – bierze odpowiedzialność na siebie (tu o pomoc proszę kogoś kto miał z czymś takim styczność, pamiętam że fragment taki był na zlocie w Rykach).
Proszę również o chętnych do pomocy w utrzymaniu porządku na torze (aby nie było dzikich jazd) dopóki nie pojeździmy zgodnie z planem.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
KosteK napisał(a):Odnośnie samego ścigania proponuje aby odpowiednio podzielić odcinek toru aby można było "puścić" naraz 2 samochody (coś na wzór wyścigu równoległego).
rozumiem że masz na myśli coś jak ma miejsce w "race of champions" – start dwóch aut ze skrajnych punktów toru.Będzie dużo bezpieczniej
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):A tak wogóle... to chciałem oprotestować ten zlot... jak to tak bez imprezy?
Ubiegłeś mnie – właśnie sobie pomyślałem, że skoro zlocik nie będzie taki mały to można by pomyśleć nad imprezą
Jutro się zorientuję jakby wyglądała sprawa z noclegiem jakby był ktoś chętny
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Tylko tak myślę gdzie można w niedzilę porządnie zaimprezować w takiej dziurze jak Czy-wa??
Pogadam z qmplami imprezowiczami
Pogadam z qmplami imprezowiczami
To jest myśl – moglibyśmy skoczyć na karaoke, polansować się po mieście a na koniec delikatnie skuć
Jeśli taka opcja wchodzi w rachubę to ja już się zapisuję na listę
1. Brii
2. Piotrek
3. Bimbak
to byłem ja ...bimbak :F
Jeśli taka opcja wchodzi w rachubę to ja już się zapisuję na listę
1. Brii
2. Piotrek
3. Bimbak
to byłem ja ...bimbak :F
Proszę i mnie dopisać do listy, jeśli jest jeszcze taka możliwość- to z chęcią i ja pojadę pośmigać i sprawdzić swoje umiejętności. Jeśli chodzi o kasę płaci się za samochód tak? Wiec ewentualnie mogę przyjechać jeszcze z pasażerem?
- Od: 3 paź 2005, 17:44
- Auto: Mazda 626 (GE) 2.0 FS 93r
w sobote mi pasi elegancko
.... bo w poniedziałek niestety muszę być w pracy
Jeśli będzie coś w sobotę to proszę mnie dopisać
eee już się sam dopisałem
Jeśli będzie coś w sobotę to proszę mnie dopisać
eee już się sam dopisałem
Pozdrawiam, Tomek
lukasz 323C napisał(a):Proszę i mnie dopisać do listy, jeśli jest jeszcze taka możliwość- to z chęcią i ja pojadę pośmigać i sprawdzić swoje umiejętności. Jeśli chodzi o kasę płaci się za samochód tak? Wiec ewentualnie mogę przyjechać jeszcze z pasażerem?
Tak – płacimy za samochód
Piotrek napisał(a):to trzeba by sie przed karaoke
To możemy zmienić plan imprezy – laaaans, skucie, karaoke
Kostek, Loczek – będziecie??