4. Konkurs na najwolniejszą jazdę na 400 m
2-4.07.2004 Spot 3-dniowy Klubu MazdaSpeed w Rykach
1.jazda z butelka na masce w slalomie na czas
2.wyscigi piechota na 400m kto pierwszy ten stawia:–)(oczy w słup)
3.mierzenie czasu na 1 okrązenie miedzy 2 pasami
Jak cos wymysle to dopisze
2.wyscigi piechota na 400m kto pierwszy ten stawia:–)(oczy w słup)
3.mierzenie czasu na 1 okrązenie miedzy 2 pasami
Jak cos wymysle to dopisze
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
1. Drużynowe pchanie samochodów na 100m
2. Przeciąganie liny samochodem (nikt pewnie nie bedzie chciał. a ja z tyłu nie mam zaczepu)
3. Wyścigi na wstecznym biegu
4. Konkurs (Pseudo)Car Audio
5. Ściąganie koła na czas
6. Konkurs na najgłośniejszy wydech
I uwaga!! Sztacheta wyścigów dookoła lotniska.....
2. Przeciąganie liny samochodem (nikt pewnie nie bedzie chciał. a ja z tyłu nie mam zaczepu)
3. Wyścigi na wstecznym biegu
4. Konkurs (Pseudo)Car Audio
5. Ściąganie koła na czas
6. Konkurs na najgłośniejszy wydech
I uwaga!! Sztacheta wyścigów dookoła lotniska.....
Morder napisał(a):w tej karczmie rybnej mozna zrobic jakies ognisko ? jest jakis plac ? jakies miejsce na popijawe ?
Raczej nie to jest bar-hotel zaraz przy trasie lubelskiej, wydaje mia sie że ognisko to zrobimy na lotnisku.
A co do rezerwacji to czy te rezerwacje potwierdzać no i ile chcecie tak naprawde czy każdy bedzie sobie sam zajmował telefonicznie (rezerwacja jest na moje nazwisko) jade do lublina jutro, w środe no i pewnie jeszcze pod koniec tygodnia jak by było wiadomo ile tych pokoi potrzeba to bym zarezerwował ......... aaa jeszcze dogadałem sie z Panią że jak zarezrwuje więcej to moge liczyć na zniżke

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Może jeszcze ktoś z okolic Lublina sprawdził by takie lokalizacje;
Przytoczno 22km od Ryk w stonę Kocka tel.857 80 04
Sarny zajazd "Nad Wieprzem" ok. 3 km od Ryk w stronę Lublina tel 880 33 05 ,880 33 10
Przytoczno 22km od Ryk w stonę Kocka tel.857 80 04
Sarny zajazd "Nad Wieprzem" ok. 3 km od Ryk w stronę Lublina tel 880 33 05 ,880 33 10
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
1.sikanie na odleglosc
2.na naglosniejsze bekniecie
3.biegi z pusta beczka po piwie(ja moge oproznic, tylko dajcie wczesniej znac bo juz bym musial zaczac:P)
4.opowiadanie kawalow
5.smianie sie
6.dobra zabawa
7.mile towarzystwo
2.na naglosniejsze bekniecie
3.biegi z pusta beczka po piwie(ja moge oproznic, tylko dajcie wczesniej znac bo juz bym musial zaczac:P)
4.opowiadanie kawalow
5.smianie sie
6.dobra zabawa
7.mile towarzystwo
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
A ja mam taki pomysl:
-konkurs na najbardziej zadbana Mazde, ocene trzeba ustosunkowac do wieku i stanu
-konkurs na najladniej stuningowana optycznie Mazde, byle nie jak w Wiejski Tuning ;–)
-konkurs na najbardziej zadbana Mazde, ocene trzeba ustosunkowac do wieku i stanu
-konkurs na najladniej stuningowana optycznie Mazde, byle nie jak w Wiejski Tuning ;–)
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc jakiego koloru masz mazde?
a ja mam taki pomysł może pojedziemy na ten odcinek lotniska gdzie jest ta śliska nawierzchnia (biała farba tył lotniska) i weźmiemy troche wody i bedzie konkurs kto zrobi obrot 360 stopni i pojedzie dalej !
[/quote]
a ja mam taki pomysł może pojedziemy na ten odcinek lotniska gdzie jest ta śliska nawierzchnia (biała farba tył lotniska) i weźmiemy troche wody i bedzie konkurs kto zrobi obrot 360 stopni i pojedzie dalej !
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
misiolot napisał(a):Może jeszcze ktoś z okolic Lublina sprawdził by takie lokalizacje; zajazd "Nad Wieprzem" ok. 3 km od Ryk
Już pisałem zajęte jeste w tych dniach!!!!!!!
Mniam GTR
nor napisał(a):Czy ktos przewidzial wziecie ze soba telewizora zeby obejrzec finaly Euro 2004?
Bo jak nie to ja napewno nie przyjade
Możesz posłuchać w radiu

Mniam GTR
Jeery ja po długiej ciężkiej nocy potrzebuje dużo snu hihi..........
Krzyniu jak by co to ja poprosze w tym tańszym pokoik 2 osobowy na nocke z soboty na niedziele, a jak mie sie uda to może i w piątek 
dizzi napisał(a):Xionc jakiego koloru masz mazde?
czerwoniutką... no, troche jej się przez te 13 lat wyblakło, ale moze po polerce znów będzie czerwoniutka. I mam dwa lekko wiejeskie ale oryginalne spojlery na tylnej szybie
Pozdrawiam,
Jak Mr. Jaksa "dopuści" to cos do ruchu to na pewno przyjade (jak dojade)
Ale raczej sobota rano. Jak jest z noclegami?
Pozdrawiam,
hmmm... ja bym przyjechał w sobote. Jak ma byc impreza na lotnisku to nie ma sensu rezerwowac domkow/hoteli bo przeciez jak tam dojedzimy? autobusem?
Tylko wlasnie jest problem ze chciałem wziac kobiete, a nie ma bola zeby ona gdzies pojechala gdzie nie ma prysznica, juz nie wspomne o lazience. Mysle ze inne kobitki tez maja podobne podejscie. Chyba po prostu jej nie wezme
Poza tym to troche mało pro! A co bedzie jak (tfu tfu tfu) cos sie stanie i nas przepedza z tego lotniska? gdzie bedziemy spac? trzeba miec jakis plan awaryjny, jest jakis?

Poza tym to troche mało pro! A co bedzie jak (tfu tfu tfu) cos sie stanie i nas przepedza z tego lotniska? gdzie bedziemy spac? trzeba miec jakis plan awaryjny, jest jakis?
Pozdrawiam,
Precyzyjna jazda z woda w butelce na masce jest fajna, chociaz dobrze byloby nieco zmodyfikowac system, bo okazuje sie, ze z powodu pochylosci/wypuklosci niektorych pokryw silnika, jest on nierowno trudny dla wszystkich. Moze pilka w talerzu?
the right man in the wrong place...