28 grudnia 2010 – Sylwester z klubem Mazdaspeed
Nie ma takiej opcji, żeby nie wypaliło. Nie możemy spalić takiej miejscówki, bo to będzie dla mnie porażka... Stanę na głowie, a uzbieram jeszcze kilka osób. Byle nie było mniej niż jest obecnie... 
pogramy w CS'a, pogramy?
Moge zabrac ze soba rowniez PS2, tylko trzeba by jakies gierki zalatwic...

Moge zabrac ze soba rowniez PS2, tylko trzeba by jakies gierki zalatwic...
sq2jul napisał(a):pogramy w CS'a, pogramy?![]()
toć, że pogramy!
tylko muszę na netbooka wrzucić
Zyg napisał(a):tylko muszę na netbooka wrzucić![]()
Spoko – ja ze soba przywioze CS 1.6
Zyg napisał(a):będziecie jeszcze w stanie?
Bog jeden raczy to wiedziec...

I niektórym złoiłem dupsko

Jednak łechataczka rządzi w porównaniu do gładzika
U mnie się trochę pozmieniało – będę chyba musiał jeździć do roboty ale będę przez wszystkie noce
Jednak łechataczka rządzi w porównaniu do gładzika
U mnie się trochę pozmieniało – będę chyba musiał jeździć do roboty ale będę przez wszystkie noce
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):brii napisał(a):będę chyba musiał jeździć do roboty
Uuu. Na kacu?Nie możesz roboty zabrać na miejsce?
Problem w tym, że nawet gdybym chciał działać w Masłońskich to i tak po dokumenty bym musiał jechać i je przywieść
Ola!
Jutro puszczę kasę.
Mi też się szykuje wujnia z 30 grudnia gdyż teoretycznie musze wtedy zamykać inwenturę. Praktycznie jednak w tym terminie chciałbym być z wami. Na razie myślę jak pogodzić teorię z praktyką.
Jakby co mogę zabrać GT5 i kiere. Od biedy nawet TV mogę przytargać ale wolałbym nie.
Jutro puszczę kasę.
Mi też się szykuje wujnia z 30 grudnia gdyż teoretycznie musze wtedy zamykać inwenturę. Praktycznie jednak w tym terminie chciałbym być z wami. Na razie myślę jak pogodzić teorię z praktyką.
Jakby co mogę zabrać GT5 i kiere. Od biedy nawet TV mogę przytargać ale wolałbym nie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Jak przywieziesz GT5 to obstawiam, że konsola będzie ON 24h – wezmę też moją, żeby się Twoja nie przegrzała – będą mielić płytką na zmianę 
O ... dobry pomysł Maciek.
No to przy okazji założę jakieś iwentowe konto na konsoli, które będzie można zmigrować zaś lub wcześniej na Maćka konsolę.
No to przy okazji założę jakieś iwentowe konto na konsoli, które będzie można zmigrować zaś lub wcześniej na Maćka konsolę.
Pozdrawiam, Tomek
ojej... też chciałem brać swoją...
To co Maciek, bierzemy Move'y i Sport Champions?
Na uj nam TV skoro tam jest projektor! 
Bimbak stawaj na głowie... masz być na 5 noclegów
Na szczęście nie masz daleko i myślę, że jakoś to pogodzimy
Bimbak stawaj na głowie... masz być na 5 noclegów
brii napisał(a):Problem w tym, że nawet gdybym chciał działać w Masłońskich to i tak po dokumenty bym musiał jechać i je przywieść
Na szczęście nie masz daleko i myślę, że jakoś to pogodzimy