Piłka nożna – Warszawa i okolice
Borys nie ma czego zazdrościć, Myjk takie kosy wali, że trzeci tydzień już się wybrać nie mogę pokopać

- Od: 15 maja 2004, 16:37
Solo a to Myjk ci kose zapodal?
Przeciez gramy w jednej ekipie i nie przypominam sobie zeby Michal atakowal wlasną bramke
ps. Pojaw sie znowu. Nie zaniedbuj kadry
ps. Pojaw sie znowu. Nie zaniedbuj kadry
-
Szalotka
Ja nie zapomnialem o ekipie ... wyklucza mnie narazie kontuzja stopy wiec pauza ...
Fajne foty no i gramy widze z coraz to mlodszymi

Fajne foty no i gramy widze z coraz to mlodszymi
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
Marcin ( Pycia ) napisał(a):Ja nie zapomnialem o ekipie ...
Dawaj dawaj Marcin ( Pycia ) nie opierniczaj sie tylko do boju
-
Szalotka
Myjk napisał(a):Mazd Max, a Ty patrzaj w lusterka jak jedziesz
Mazd Max nie lubi lusterek dlatego w nie nie patrzy. Zawsze mowil ze mu zmniejszaja aerodynamike
-
Szalotka
Myjk napisał(a):Mazd Max, a Ty patrzaj w lusterka jak jedziesz – bo gdyby nie uwaga tego gościa
ze szmelcCitryny na Grochowskiej, to byś miał całą Madzię zjechaną po prawej stronie.
Powiem Ci Michał że ja go absolutnie nie zauważyłem, Ty jechałeś środkowym pasem a ja lewym, i jak chciałem wjechać na środek (widziałem tylko Ciebie) to on chyba znalazł się w ,,martwym punkcie''...czy on czasem nie chciał wjechać na środek z prawego pasa?
...byłem chyba jeszcze pod wrażeniem tych zmarnowanych akcji
Ostatnio edytowano 21 wrz 2009, 15:37 przez Mazd Max, łącznie edytowano 1 raz
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):to on chyba znalazł się w ,,martwym punkcie''
Martwy punkt jest z lewej strony. Widocznie masz źle ustawione lusterka...
Lepiej to zbadaj... i... lepiej jednak toczyć się blisko prawej, a Ty przez
całą podróż na lewym.
Mazd Max napisał(a):czy on czasem nie chciał wjechać na środek z prawego pasa? ysz
Nie, toczył się środkiem od poprzednich świateł.
Pozdor Myjk
ale wy jesteście niedobzi
( moze wyjazdowo Klub mazda zagra w okolicach torunia
to wtedy bym z miłą chęcia też pograł 
People_Hate_Me a zmontujesz ekipę? 
Ostatnio edytowano 21 wrz 2009, 15:53 przez Mazd Max, łącznie edytowano 1 raz
Wysłane z poczty w Radzyminie
hmmm trza by poszukac poszperać
ale ja bym chciał grać zwami
mogłbym? 
ale ja bym chciał grać zwami
People_Hate_Me, zmontujemy ekipę na mecz międzyregionalny? 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka obstawiam że dało by rade 
poszło info 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):People_Hate_Me, zmontujemy ekipę na mecz międzyregionalny?
Czyli szykuja sie derby mazdy
-
Szalotka