vit napisał(a):Dobra uwaga, przydało by powoli ustalać jakieś miejsce docelowe gdzie by można się spotkać.
Rok temu spotkanie z podbeskidziem zorganizowaliśmy na parkingu na wysokości K.Koźla oczywiście przy A4.
jestem za. to jest MOP?
www.mazdaspeed.pl
vit napisał(a):Dobra uwaga, przydało by powoli ustalać jakieś miejsce docelowe gdzie by można się spotkać.
Rok temu spotkanie z podbeskidziem zorganizowaliśmy na parkingu na wysokości K.Koźla oczywiście przy A4.
SponeR napisał(a):umbesiegt napisał(a):Beny napisał(a):Rozumiem ze za wjazd płacimy na miejscu?tmx89 napisał(a):moze byc kask snowboardowybo tylko taki mam w domu
czy musi byc jakis sportowy do auta
dowiedziałem się że nie można startować w kasku innym niż motocyklowy (atesty itp. głównie troska o ścigających się)
dlatego kaski inne niż motocyklowy niestety odpadają
radzę pożyczyc od kogoś kask bo moga nie dopuścićravie napisał(a):Aha.. To ja chyba skorzystam z oferowanego bo w kasku crossowym ciężko będzie się jeździć
ok ale jeśli nagle 15 osób pomysli dokładnie tak samo
a AO bedzie miało 5-7 kasków na szczególne okazje
dla 70 osobowej braci mazd i jeszcze drugie tyle startujących
pare osób straci pieniądze wyłożone na start, postarajcie się pożyczyć kask lepiej unikać takich niespodzianek
loockas napisał(a):vit napisał(a):Dobra uwaga, przydało by powoli ustalać jakieś miejsce docelowe gdzie by można się spotkać.
jestem za. to jest MOP?
Paweł27 napisał(a):hm ja mam mały problem nikt nie chce z mojego regionu jechać do was nio a ja chyba sam do was nie pojadę zobaczę jak nikt do soboty nie da znać to ja nie jadę bardzo mi przykro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości