XsiX napisał(a):Dzwoniłem do aeroklubu konińskiego koszt wynajmu obiektu poszedł znacznie w górę smutny i wynosi obecnie 1500 zł. Jeżeli
tomek dowiedz sie szczegolow klub by dal 500 zl a 1 tys byl by za oplate za wjazd na spota
www.mazdaspeed.pl
XsiX napisał(a):Dzwoniłem do aeroklubu konińskiego koszt wynajmu obiektu poszedł znacznie w górę smutny i wynosi obecnie 1500 zł. Jeżeli
Xionc napisał(a):ma byc zakwaterowanie nad jeziorem
Huano napisał(a):Xionc napisał(a):ma byc zakwaterowanie nad jeziorem
No wlasnie dlatego tak mi zależało nad Borskiem... Las, lotnisko, jezioro – niestety został las i jezioro – ewentualnie można sobie tylko podjechać na wczasy – pozostaje sprawa miejsc noclegowych...
Przyjrzyjmy się bliżej tej imprezie.
Samo miejsce wybrane zostało wręcz idealnie, otoczony lasami Zalew Sulejowski jest przykładem coraz rzadszego, acz typowego, pięknego polskiego krajobrazu. Dodatkowo, dostosował się on do celu imprezy – pożegnania zimy, jakże nieprzyjaznej aury, nam, zwolennikom jak najszerszych opon, i wolnych od soli felg i karoserii – gdzieniegdzie w lesie, wprawne oko wyłowiło resztki ¶niegu, co przy tak ciepłej porze wydawało się wręcz ewenementem, lub kolejnym symbolem odej¶cia zimy. Kierowcy również uznali, że należy przerwać ten sen zimowy, bo na zlot przybyli nadwyraz licznie – parking na 450 aut po chwili był pełny i trzeba było parkować na pobliskich placach.
Morder napisał(a):w borkach nie ma gdzie jeździć...
LoB napisał(a):co by blizej nas bylo
Xionc napisał(a):najwyzej wyscigi będą na krótszy dystans, zreszta ciagle sie scigaja ci sami, to juz sie robi nudneBor-ki Bor-ki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości