Regionalny spot Mazdaspeed Lublin 2005 – propozycja
zarzadzic i dokladnie podac namiary i miesce spotkania adres mam ochote podskoczyc do lublina xXx bedziesz? trzebaby sprawdzic dylemat odnosnie przeplywoimierza....jakby co daj znac na gg
323 lpg – 8,5 trasa ,11 miasto-korki
gs300 Pb – 8,5 trasa ,14 miasto
gs300 Pb – 8,5 trasa ,14 miasto
- Od: 13 sty 2004, 23:24
- Auto: 323s'95 1.5 16v LPG
To co mam jechać jutro czy nie
???????????????????
Bo jak ma nas 5 być to nie koniecznie mi sie chce taki kawał zap...
Bo jak ma nas 5 być to nie koniecznie mi sie chce taki kawał zap...
hydrant23 napisał(a):zarzadzic i dokladnie podac namiary i miesce spotkania adres mam ochote podskoczyc do lubli
tu jest odpowiedź i zarządzenie
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=8187
Waluś napisał(a):To co mam jechać jutro czy nie ?
Nie dziwie Ci się, że nie bardzo uśmiecha Ci się jechać.
Ja jadę – i tak ma do załatwienia w Lublinie pilne sprawy, ale jestem niepocieszony, bo jak zarzuciłem temat "mini-spota" to odzew był większy (przynajmniej już na samym spocie...). Na liście http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=8187 jest nas dość mało, trzeba dodać jeszcze Herberta – no i właśnie wychodzi 5 aut, bo Wacha i Khirali jakoś nieaktywni...
To chyba nie będzie II Lubelski Regionalny Spot, tylko zaledwie mini-spot. Mam już pomysł na duży spot (ok. marzec/kwiecień), ale nie wiem czy spotka się ze zrozumieniem (jak to zwykle bywa...)
Jak będzie nas tak mało, to może pojedźmy do Swojskiej Chaty
No to co, jedziemy
Witamy
Z racji tego że do 15 pracujemy i nie da rady zwolnic sie
dotrzemy na spota ale dopiero po 15. Wiec bylibysmy wdzieczni jesli ktos podalby nam swoj numer telefonu na pw a my bysmy sie skontaktowali i dowiedzieli gdzie mamy dotrzec, chyba ze o 15 bedzie juz po spocie
Pozdrawiamy
Z racji tego że do 15 pracujemy i nie da rady zwolnic sie
Pozdrawiamy
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
xXx napisał(a):Nie wiem już czy będę, ale raczej nie...
Qna Patryk nie świruj

Ja przyjadę na pewno, najwyżej będzie to b. krótki spot
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro o godzinie 10.00 ma odbyć się szkoła jazdy (czy cóś takiego) na torze kartingowym, prawdopodobnie za darmo. Czy przesuwamy spota o 2,5 h, żeby tam pojechać
Szybka, męska decyzja 
Jutro o godzinie 10.00 ma odbyć się szkoła jazdy (czy cóś takiego) na torze kartingowym, prawdopodobnie za darmo. Czy przesuwamy spota o 2,5 h, żeby tam pojechać
Ostatnio edytowano 11 lut 2005, 12:20 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
Jasne
!!!! jestem za 

Sie robi
Poszło
Poszło
Ostatnio edytowano 11 lut 2005, 12:30 przez Waluś, łącznie edytowano 1 raz
To daj nam szanse i przyjedź bez 

O widzisz Khirali wszystkim wysłałem PW a o was zapomniałem hehe sorki, naszczęście sami zobaczyliście
Święta racja
Khirali napisał(a):...nie moc jest najważniejsza liczą sei umiejetności myśle ze mamy szanse
Święta racja
Waluś napisał(a):O widzisz Khirali wszystkim wysłałem PW a o was zapomniałem hehe sorki, naszczęście sami zobaczyliścieKhirali napisał(a):...nie moc jest najważniejsza liczą sei umiejetności myśle ze mamy szanse
Święta racja
Czyżbyście Patrykowi rzucali rękwicę

...zmiana planów jutro bedziemy o 10 na kartingu my dwoje plus jeden
nie rzucam boto nei o to chodzi tam miejscami i tak pewnie jest szklanka wiec najlep[iej by sobie radziło 55 konne gówienko jakeis zadnej rękawicy nie rzucam bo rajdowiec ze mnie nie jest az taki zeby wierzyc w swoje umiejetnosci na tyle aby rzucac komuś wyzwanie coś tam umiem ale ale tylko dla własnej przyjemności nie dla wyścigów
nie rzucam boto nei o to chodzi tam miejscami i tak pewnie jest szklanka wiec najlep[iej by sobie radziło 55 konne gówienko jakeis zadnej rękawicy nie rzucam bo rajdowiec ze mnie nie jest az taki zeby wierzyc w swoje umiejetnosci na tyle aby rzucac komuś wyzwanie coś tam umiem ale ale tylko dla własnej przyjemności nie dla wyścigów
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
Khirali napisał(a):Wysłany: 11 Lut 2005 | 12:01 Temat postu:
...zmiana planów jutro bedziemy o 10 na kartingu my dwoje plus jeden

Godz. 10
– to widzimy się na torze
.
Ja jeszcze się nawet madzą nie bawiłem na śniegu i oponki mam zimowe w cudzysłowiu
więc będzie zonk
. Ale pobawić się można.

Ja jeszcze się nawet madzą nie bawiłem na śniegu i oponki mam zimowe w cudzysłowiu
Ostatnio edytowano 11 lut 2005, 13:28 przez JimmyK, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 10 cze 2004, 16:10
- Auto: 626 GE FS sedan