5 lipca 2009 KAMIEŃ ŚLĄSKI – Zlot samochodów MAZDA
Miałem nadzieję, że w Kamieniu zawita także ciekawy okaz naszej marki, MAZDA 121 wersja z rozsuwanym dachem – cabrio
, której właścicielem jest jeden fajny starszy pan, ale coś u niego ostatnio ciężko ze zdrowiem, i nie wiadomo jak z nim będzie
Oby tylko jak najdłużej pociągnął i żeby do nas kiedyś zawitał
Ponoć jest w ciężkim stanie. W imieniu wszystkich zwolenników Mazdy życzę mu jeszcze wielu latek życia
didusiek1 dobrze, że zmieniłeś zdanie
didusiek1 dobrze, że zmieniłeś zdanie
- Od: 30 mar 2008, 23:51
- Auto: 323 F BA
Informacja od partnera:
Automobilklub Opolski oraz opolski autoryzowany serwis Mazdy – Marco Tuning zapraszają na II edycję Opolskiego Sprintu Samochodowego, który odbędzie się 5 lipca br. na lotnisku w Kamieniu Śląskim.
Skrócony program imprezy:
godz. 08.00 – 10.30 – przyjmowanie zgłoszeń oraz badania techniczne pojazdów
godz. 11.30 – start do przejazdów eliminacyjnych w kolejności klas
godz. 15.00 – półfinały, finały
godz. 17.00 – ogłoszenie wyników i wręczenie nagród
Informacje na stronach Automobilklubu Opolskiego.
Automobilklub Opolski oraz opolski autoryzowany serwis Mazdy – Marco Tuning zapraszają na II edycję Opolskiego Sprintu Samochodowego, który odbędzie się 5 lipca br. na lotnisku w Kamieniu Śląskim.
Skrócony program imprezy:
godz. 08.00 – 10.30 – przyjmowanie zgłoszeń oraz badania techniczne pojazdów
godz. 11.30 – start do przejazdów eliminacyjnych w kolejności klas
godz. 15.00 – półfinały, finały
godz. 17.00 – ogłoszenie wyników i wręczenie nagród
Informacje na stronach Automobilklubu Opolskiego.
Dołączam, obiecałem to wydzielić 
didusiek1 napisał(a): Co z info na stronie AO że jest zlot mazdy – kontaktowałeś się z nimi w tej sprawie?
Jak na razie jest info na temat imprezy organizowanej przez AO oraz ASO Mazdy, od poniedziałku (po powrocie ekipy z wyjazdu) ma się tam znaleść także informacja na temat naszego zlotu oraz jakieś logo naszego klubu
didusiek1 napisał(a): Mam gościa w pracy co ma kontakty w mediach może da się to trochę rozgłosić.
Jak najbardziej, jak najwięcej, i jak najgłośniej się da

didusiek1 napisał(a):Chcę wiedzieć czy na 100% wjadę przez bramę na której wpuszczali startujących i tych ze zlotu BMW ?
Otóż jest tak, wszystkie mazdy jakie będą na imprezie mają prawo wjazdu na teren lotniska bez stania w kolejce na głównej bramie (didusiek pisał, że na drugiej, a to jest główna). Dla startujących w wyścigach i dla Mazdowiczy będzie dodatkowo otwarta druga brama, ta po prawej stronie.
Pan Maciej z AO zrobił dla nas promocję, i myślę że to bardzo fajny gest z jego strony. Do każdej wjeżdzającej Mazdy jeden pasażer wchodzi gratis, tak że szachować miejsca u osób wjeżdzających w pojedynke. 20 zł zaoszczędzne
- Od: 30 mar 2008, 23:51
- Auto: 323 F BA
No to widzę że szykuje się coś całkiem dużego
Nie omieszkam nawoskować autka, hihihi
PS: Oby tylko pogoda dopisała bo ostatnio to tylko kopnąć w d... zadek :/
Nie omieszkam nawoskować autka, hihihi
PS: Oby tylko pogoda dopisała bo ostatnio to tylko kopnąć w d... zadek :/
No to impreza zapowiada się pierwsza klasa
Ciągle mam dylemat czy stanąć na kresce czy nie. No i najważniejsze żeby nam pogoda dopisała w końcu mamy lato
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
ravo napisał(a):moze malo istotne dla mazdy ale sciagam duza ekipe Fiata coupe 20vt
Super, te Fiaciki są piękne, sam kiedyś widziałem kilka odpicowanych na stacji paliw jak zbierali się na zlot
Panowie a tak w ogóle nie ma co robić scen, czy startować czy nie... jak na takich zlotach nie poprzepalać trochę tłumików
- Od: 7 cze 2004, 08:33
- Auto: RX-7 FC TII `91