jeden vris nie żyje na bank, a drugi działa "dziwnie", tj. u kumpla przy odpaleniu VRISy robią taki jak by self test – czyli obydwa się "ruszają", a później normalnie otwierają w zależności od obrotów, a u mnie przy starcie ani drgną, tylko później się jeden rusza przy wysokich obrotach.
Dyno-Day – Poznań
Sprawa mojej padaki rozwiązana:
jeden vris nie żyje na bank, a drugi działa "dziwnie", tj. u kumpla przy odpaleniu VRISy robią taki jak by self test – czyli obydwa się "ruszają", a później normalnie otwierają w zależności od obrotów, a u mnie przy starcie ani drgną, tylko później się jeden rusza przy wysokich obrotach.
f*ck
- Od: 7 paź 2008, 00:17
- Auto: bezawaryjne?
Mev, próba bez filtra zrobiona 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
pamiętacie moje 113KM.. otóż po zmianie hamulcy okazało się że drastycznie spadło mi spalanie które miałem podwyższone już od zimy. Także auto hamowałem z lekko zapieczonym prawym-przednim zaciskiem
Następne hamowanko jednak dopiero po wymianie rozrządku i kilku innych badziewi
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
No to nieźle Bimbak a mówią, że najlepsze jest życie w błogiej nieświadomości 
Bimbak napisał(a):Następne hamowanko jednak dopiero po wymianie rozrządku i kilku innych badziewi
Czyli, że kiedy mniej więcej, bo /me! też musi jechać

A w przyszłym tygodniu jeszcze przypłynie nowy tłumik środkowy

f*ck
Mev dzialaj dzialaj – mam nadzieje, ze bedzie zdrowy KF
Trzymam w kazdym razie kciuki 
Mi najbardziej by pasowała wiosna przyszłego roku, jeśli się uda i będę SWAP-ował
CHRISTOPHORUS_REX napisał(a):Mi najbardziej by pasowała wiosna przyszłego roku, jeśli się uda i będę SWAP-ował
Do tego czasu to Mev już będzie jeździł BMW serii 8 a ja Hondą NSX i się z frajernią z Mazdami nie bedziemy zadawać
Pozdrawiam, Tomek
Bimbak napisał(a):Do tego czasu to [...] się z frajernią z Mazdami nie bedziemy zadawać
Wiedziałem, że lepszym rozwiązaniem byłoby reanimować civica i władować 1,8 Vti, a nie sprzedawać go