European Mazda Meeting 2005, 27-29.05
hmm w zeszlym roku bylem na słowacji i spalismy w takim hoteliku, sporo pokoi bylo, od 2 do 5 osobowych nawet i pamietam ze dosyc niedrogo, ale dokladnej ceny...
była lazienka i tv w kazdym pokoju
w takich warunkach byłoby miło, jakby taki 4 osobowy pokoj (w koncu kazdy na pewno bedize mial pasazera) za powiedzmy 50-80zł/noc to nie byłaby zła opcja... tylko potrzeba kogoś kto zna dobrze okolice...
majki moze ty mozesz nam pomóc?
majki moze ty mozesz nam pomóc?
- Od: 17 gru 2004, 19:50
- Auto: Mazda 121 1.4 16V CanvasTop
Mayor napisał(a):majki moze ty mozesz nam pomóc?
Oczywiscie
- Od: 16 gru 2004, 22:22
- Auto: Mazda GD 626 LX limo, USA ver.
olek napisał(a):chętnie sie wybiorę, drugiej takiej okazji nie będzie, co do noclegu to jak najtanszy, moze nawet pole namiotowe skoro i tak będziemy mieć namioty
mozna zebrać ekipkę na zlocie i skoczyć
do wiednia jest koło 100 km, można zwiedzić, coś oszamać i wrócić balowac na zlot
a docelowe spanko we Wiedniu to nie najlepszy pomysł – bo i jak tu "po" pojechać i jeździć po 100km do łózka i na zlot w tą i spowrotem

Mazda 323 BG 1.3i 16V '93r.
- Od: 11 mar 2004, 02:02
- Auto: Mazda 323 BG 1.3i 16V '93r.
sokolek napisał(a):do wiednia jest koło 100 km, można zwiedzić, coś oszamać i wrócić balowac na zlot
masz racje, sto kilosow – spox, nocować sie nie oplaca, tym bardziej ze na zlocie będzie zabawa

- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
Informacyjnie:
Zarezerwowaliśmy sobie pokój 26-29.05 (chcemy jeśli się uda 26 zwiedzić Wiedeń) w hotelu Lipa w Pezinoku. Nocleg w pokoju 2 osobowym bez śniadania 990/1190 koron za dobę.
Namiary mailowe – hotellipa@hotellipa.sk
Zarezerwowaliśmy sobie pokój 26-29.05 (chcemy jeśli się uda 26 zwiedzić Wiedeń) w hotelu Lipa w Pezinoku. Nocleg w pokoju 2 osobowym bez śniadania 990/1190 koron za dobę.
Namiary mailowe – hotellipa@hotellipa.sk
Ostatnio edytowano 4 lut 2005, 17:14 przez Inka, łącznie edytowano 2 razy
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
A ja napisze wam trase co i jak by najlepiej bez bladzenia zwiedzic w wiedniu a moze bede za przewodnika czas wszystko pokaze .26 jest dniem wolnym od pracy to prosze pamietac ze niczego w wiedniu nie kupisz nawet jedzeniai picia
- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.
dizzi napisał(a):wszystko super ale czy cos wiadomo o uczestnikach z innych krajow ? czy to bedzie jedynie polsko slowacki zlot?
Przeczytaj cały watek
- Od: 17 gru 2004, 19:50
- Auto: Mazda 121 1.4 16V CanvasTop
BTW : Jak myslicie ile trzeba by przeznaczyc kaski na caly wyjazd nie liczac paliwa ?
jeśli chodzi o sam zlot to:
10 zł / samochód / za dzień – czyli od piątku 30 zł
10 zł / osobę / za noc – czyli od piątku 20 zł / osobę
co do jedzenia – jakiś obiad 15-20 zł, jakieś hotdogi, hamburgery itp mw. tyle co u nas 3-5 zł (całość ca. 40 zł / dzień)
browarek 2-3 zł za 0,5 l
wódeczka 10-20 zł za 0,5-1 l
jeśli jakiś namiot to pole namiotowe z zapleczem sanitarnym jest w cenie zlotu
jeśli kwaterki – 20-40 zł / os (w zależności od warunków, czy z łazienką itp)
jeśli hotel – np proponowana Lipa http://www.hotellipa.sk/ – 120 zł pokój 2-osobowy, czyli 60 zł /os / noc – od piątku 120 zł / os
wybierając opcję max – od piątku, full wyżywienie, hotel + np zgrzewka – 20 browarków (zakładając ze w niedzielę już nie pijesz) to bez wachy koszt 350 zł
przy opcji min – namiot na zlocie, 3 but. taniej wódki i zupkach chińskich z Polski – 100 zł

Jerry napisał(a): bo tam gdzie Inka to moge mieć problem z trafieniem
hotel Lipa jest w
Pezinoku (mapa – link)

323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
Ja tego nie rozumiem jedziecie na piknik ktory sie odbedzie na teranie kamieniolomu ,a takie imprezy to zazwyczaj trawaja do bialego rana i tu jeszcze na dodatek bedzie miendzynarodowka .
kiedy macie zamiar korzystac z tego hotelu ,czy nieklorzystniejsze jest dobra kiramata i spiwor,bo zaplecze sanitarne jest zapewnione .nie wiem poco na to wydawac forse jak i tak za miejsce na spotkaniu trzeba oplacic. Ja z tego miejsca spotkania do domu mam niecala godzine jazdy i to autostrada a mimo wszystko bede korzystal z pikniku .Moim zdaniem to pokutuje polska tradycje postaw sie a zastaw sie .
kiedy macie zamiar korzystac z tego hotelu ,czy nieklorzystniejsze jest dobra kiramata i spiwor,bo zaplecze sanitarne jest zapewnione .nie wiem poco na to wydawac forse jak i tak za miejsce na spotkaniu trzeba oplacic. Ja z tego miejsca spotkania do domu mam niecala godzine jazdy i to autostrada a mimo wszystko bede korzystal z pikniku .Moim zdaniem to pokutuje polska tradycje postaw sie a zastaw sie .
- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.
Achemenid napisał(a):a takie imprezy to zazwyczaj trawaja do bialego rana
i tu się zgodzę z kolegą
jeśli się nic nie zmieni i pojadę z panną to może i skorzystam z hotelu, chyba że da się namówić na namiocik, w sumie to ja też już wyrosłem z obozów harcerskich

no i po drugie nie ma to jak być cały czas w centrum imprezy
a tak to gdzie padnę tam będę leżał

PS. uprzedzając pytania niekumatych
Właśnie się zastanwiam, czy jest sens jechać we czwartek do Wiednia, jeśli i tak wszystko będzie pozamykane. Czy nie lepiej pojechać w piątek, pozwiedzać a na spot zajechać pod wieczór? To taki luźny pomysł...
Ja to w ogole sie zastnawiam nad celowoscia tego zwiedzania. W koncu jedziemy na spot, miedzynarodowy a nie kurna jak jakies babcie zaliczyc rynek i 2 kościoły. Poza tym to często jest tak ze jak sie chce upiec 2 pieczenie na 1 ogniu to nic z tego nie wychodzi.
A tak wogole to qsi mnie ten namiot, tylko nie wiem co na to moja luba...
A tak wogole to qsi mnie ten namiot, tylko nie wiem co na to moja luba...
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
U nich nie jest drogo, nie ma co sie przejmować, a zabawa powinna być super. Jak bedę miał wolny czas w tym terminie – to pojadę z wami.
-
Gość