Piłka nożna – Warszawa i okolice
marcinkosky, a Ty co, kolegów masz ze streetracingu, możesz kogoś normalnego stamtąd zawsze zaprosić
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Solo napisał(a):marcinkosky, a Ty co, kolegów masz ze streetracingu, możesz kogoś normalnego stamtąd zawsze zaprosić
oj juz dawno tam nie zagladalem.... ale z tego co wiem co mi sie wydaje to chyba kilka osob gra w pilke w jakis klubach wiec chyba pojedynek nie bylby wyrownany
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Szkoda tego puga. Akurat maja zlot. Sa chetni ale na inny termin. Myjk i co gadales z kims oprocz mitsu? Moze do hondziarzy uderzyc?
-
Szalotka
Myjk napisał(a):Mitsu = zero zainteresowania. Jeśli chcemy coś zagrać, to trzeba uderzać do paru klubów naraz.
No to dawaj. Nie ma na co czekac
-
Szalotka
Zaproponowalem klubowi hondy rozegranie z nami meczu. Czekam na odpowiedzi z ich strony. Moze oni sie zainteresuja. Od razu daje znac jesli dostane jakas odpowiedz 
-
Szalotka
Jest odzew z hondy. Sa chetni na tylko czekam na posta ktorego maja maja zlot zeby sie terminy nie nalozyly. Bede wiedzial daje znac i wybieramy termin i atakuje do nich i jazda 
-
Szalotka
CezaR83 napisał(a):możesz podac adres tego klubu Hondy? (bo ich troche jest z podziałem na modele)
www.civicklub.pl
-
Szalotka
Hondziarze maja zlot 15-17 maja. po tym terminie mozna zagrac. Myslalem o czwartku 21 albo 28 maja. ewentualnie weekend piatek 22 badz sobota 23. Zaproponowalem te terminy hondzie zeby sie okreslili bo wiadomo jak to po zlotach jest 
-
Szalotka
No to rywala mamy pewnego. Honda na powaznie zainteresowana meczem
Padla u nich nawet propozycja zeby sobie kontrolne spotkania porobili zeby sie zgrac
Termin meczu bedzie miedzy 21 a 31 maja. Wszystko zalezy od wolnego miejsca 
-
Szalotka
Speed napisał(a):a My robimy jakies kontrolne spotkanie ?
Musimy zrobic. Do meczu jest troche czasu wiec ze dwa razy musimy sie spotkac na kontrolna pilke bo z tego co wiem hondziarze tak maja zrobic. Nam tez sie to przyda
-
Szalotka
Myjk. Ogarnij te boisko na warszawiance. Miedzy 20 a 31 maja. Hondziarze sa skompletowani i gotowi do gry.
-
Szalotka
Na Warszawiance po za sobotą 16 maja jest możliwość gry tylko i wyłącznie w niedziele, tj. 24 lub 31
w godzinach wieczornych, tj. przedział od 18 do 22. W tygodniu oraz w soboty nie ma możliwości gry.
w godzinach wieczornych, tj. przedział od 18 do 22. W tygodniu oraz w soboty nie ma możliwości gry.
Pozdor Myjk
To gramy 16-tego czy nie? Bo kumpli chciałem dwóch zawołać, ale chyba nie wypali impreza.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
To ogarniaj na niedziele na 20.00. Moze byc 24 maja
. Tylko od razu daj znac bo musze pisnac hondzie 
-
Szalotka
OK, ale potrzebuję potwierdzenie od zainteresowanych ludzi. Po za tym uważam, że w niedzielę można zagrać deczko wcześniej, tj. o 18 zacząć – praca nie koliduje etc. a i później będzie trochę więcej czasu na opatrzenie ran i przygotowanie do spania.
Honda już zorganizowana? U nas to cokolwiek kiepsko idzie. 
Pozdor Myjk
No i ok. Niech bedzie niedziela na 18.00. Jak bedzie potwierdzony termin to zapisujemy chetnych. To jest trzy tygodnie wiec bedzie dobrze. 
-
Szalotka