Wyrazów Pickninc Racing Edition – wrażenia i fotki
Ale odbieram zarzut, że nie przyjechałem Mazdą, bo nią przyjechałem
W każdym razie uważam, że lepiej przyjechać nawet na wrotkach niż dać ciała na całej linii i nie przyjechać wogóle.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W każdym razie uważam, że lepiej przyjechać nawet na wrotkach niż dać ciała na całej linii i nie przyjechać wogóle.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):W każdym razie uważam, że lepiej przyjechać nawet na wrotkach niż dać ciała na całej linii i nie przyjechać wogóle
Amen
Też się spodziewałem większej ilości osób... Poza dosłownie kilkoma nowymi, była tylko stara gwardia...
loockas napisał(a):Też się spodziewałem większej ilości osób...
Chciałem większej ilości osób ale na szczęście zdrowy rozsądek kazał mi założyć frekwencję która okazała się bardzo bliska rzeczywistości co pozwoliło ustalić taką cenę za wjazd, że nie dołożyłem wiele do imprezy.
Taka prośba przy okazji do osób które się zadeklarowały, że przyjadą a nie przyjechały – uprzedzajcie wcześniej (jak już wiecie, że nie przyjedziecie) albo nie zapisujcie się tylko po to żeby podnieść sztuczenie frekwencji i podkręcić atmosferę...
loockas napisał(a):Poza dosłownie kilkoma nowymi, była tylko stara gwardia..
Miło było powitać nowe dusze
A wiadomo – na starą gwardię zawsze można liczyć

brii napisał(a):że nie dołożyłem wiele do imprezy
Nie może być tak, że dokładasz do imprezy. Nie wiem jak reszta, ale ja proponuje dopłacić do równego rachunku.
brii napisał(a):Taka prośba przy okazji do osób które się zadeklarowały, że przyjadą a nie przyjechały – uprzedzajcie wcześniej (jak już wiecie, że nie przyjedziecie) albo nie zapisujcie się tylko po to żeby podnieść sztuczenie frekwencji i podkręcić atmosferę...
Dlatego powinieneś unikać płacenia do ręki na zlocie. Wpłata na konto w wyznaczonym terminie i masz w czystych liczbach ile osób przyjedzie i ile jest kasy. Ja wiem, że do tego dążyłeś. Należy ci się ogromny szacunek za włożoną pracę w przygotowania. Zlot był bomba
loockas napisał(a):Nie może być tak, że dokładasz do imprezy. Nie wiem jak reszta, ale ja proponuje dopłacić do równego rachunku.
tez jestem tego zdania
brii napisał(a):A wiadomo – na starą gwardię zawsze można liczyć
ja sie jeszcze przed zlotem zastanawialem czy jezdzic do domu na noc i przyjezdzac kolejnego dnia... w sumie fakt bylem w domu ale gdybym nie jechal po moja Eweline to byl bym caly czas z wami pomyslalem ze lepiej bedzie zostac z wami mimo pogody niz jezdzic do domu

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Dziękuję Wam, ale od kilkudziesięciu złotych nie zbiednieję, a koszty przelewów by Was więcej wyniosły niż przelewana kwota 
brii napisał(a):Dziękuję Wam, ale od kilkudziesięciu złotych nie zbiednieję, a koszty przelewów by Was więcej wyniosły niż przelewana kwota
Mnie przelewy nie kosztuja

No tak z podbeskidzia byla tylko Agata ale to nie jest powodu ze co poniektorym sie odwidzialo tylko z wzgledu pogody były obawy ,dlatego jesli dolozyles do interesu ja moge ci przelac ile trzeba tez nie zbiednieje a co do tego czym Byles to subaru tez sie znalazło na zlocie MAZDY nie wiem jak inni na to zapatruja ale jesli chodzi o mnie to mnie sie to nie podoba ;–)) Sorry ze jestem szczery ale taki jestem p.s na podbeskidziu Byles czym
;–))Ja rowniez moge wziasc od taty disel bede mial taniej ale jak to bedzie wygladac?? na zlocie mazy ;–((
Dziękować Bogu za tak piekny produkt jak BA
–
–
- Od: 24 wrz 2007, 18:39
- Auto: 323f (BA) 95 1.516v "Z5"
Madzia95 o co Ci chodzi? Trzeba było przyjechać to byś zobaczył, że Mazda MX-3 od Brii też była. Subaru dojeżdżała jego dziewczyna dowożąc nam jedzonko. Po co robisz z igły widły? A czemu Brii jeździ subaru? Jakbym miał takie auto i MX-3 to też w trasę z kobietą wybrałbym subaru. Komfort jazdy jest nie do porównania. Przynalezność do klubu nie nakazuje jezdzic tylko mazda – jest to klub milosnikow. Brii jest posiadaczem mazdy i wlozyl w nia wiecej serca niz pewnie jest tego warta, a jego wiedza na temat mazd potrafi zaimponowac – dla mnie wzor klubowicza.
Pomijam już fakt, że Mazda Brii jest poddawana ciągłym modyfikacją i czasem nie jest w stanie opuścić garażu...
Druga sprawa... wybacz, ale z mojego punktu widzenia, to impreza na podbeskidziu na pewno nie była zlotem mazd. To było spotkanie ich właścicieli. Zlot, to zlot. Są konkurencje i jest plac gdzie auta można wyeksponować. Jeżeli ktoś spotkanie na podbeskidziu uważa za zlot, to chyba jeszcze zlotu nie widział. Nie mam tu zamiaru najeżdżać na organizatorów. Było bardzo fajnie. Ale nie mylmy pojęć. Było to spotkanie forumowiczów na łonie natury. Samochody nie miały tu specjalnego znaczenia.
Denerwują mnie takie komentarze... Wielki zlotowiec, który jak przyjdzie co do czego, to nie wyjedzie dalej niż swój region. Odpuść sobie takie wypowiedzi.
Jak miałem rozwaloną MX-3 to na cyklon przyjechałem Matizem. Rozumiem, że koledzy powinni mnie wyrzucić z parkingu wtedy?
o zlocie w Ornecie nie wspomnę
Wybacz Maćku, ze sie wtracilem...
Pomijam już fakt, że Mazda Brii jest poddawana ciągłym modyfikacją i czasem nie jest w stanie opuścić garażu...
Druga sprawa... wybacz, ale z mojego punktu widzenia, to impreza na podbeskidziu na pewno nie była zlotem mazd. To było spotkanie ich właścicieli. Zlot, to zlot. Są konkurencje i jest plac gdzie auta można wyeksponować. Jeżeli ktoś spotkanie na podbeskidziu uważa za zlot, to chyba jeszcze zlotu nie widział. Nie mam tu zamiaru najeżdżać na organizatorów. Było bardzo fajnie. Ale nie mylmy pojęć. Było to spotkanie forumowiczów na łonie natury. Samochody nie miały tu specjalnego znaczenia.
Denerwują mnie takie komentarze... Wielki zlotowiec, który jak przyjdzie co do czego, to nie wyjedzie dalej niż swój region. Odpuść sobie takie wypowiedzi.
Jak miałem rozwaloną MX-3 to na cyklon przyjechałem Matizem. Rozumiem, że koledzy powinni mnie wyrzucić z parkingu wtedy?

Wybacz Maćku, ze sie wtracilem...
loockas – aż mnie zamurowało
Ja Ciebie uważam za moje guru bo mimo ogromnych przeciwności losu dotarłeś na Ornetę
Był to naprawdę wielki wyczyn na spółkę z krzychem na który niewiele osób by się zdobyło.
Madzia95 – co do Ciebie – jak Ci coś nie pasuje to nikt Cię tutaj nie trzyma, na szczęście w klubie nie jesteś. Dodam jeszcze tylko, że jakbyś miał jaja to napisałbyś, że nie przyjedziecie. Przed zlotem wysyłałem PW do prawie wszystkich z podbeskidzia – nie rozumiem czemu nie odpisaliście, że nie przyjedziecie tylko pozostawiliście moje pytanie bez odpowiedzi. Wtedy jeszcze nic nie zapowiadało możliwości deszczu – od początku wiedzieliście, że nie przyjedziecie – po co robiliście zamieszanie?? W dodatku praktycznie nitk z Was nie dokonał przedpłaty – to też dało mi trochę do myślenia.
Jesteś pierwszą osobą która ma do mnie ale, że pojawiam się na zlocie czmyś innym niż Mazdą, do Twojej wiadomości – kiedyś przyjechałem Tico i się tego nie wstydzę. Nie po tym czym przyjeżdża ocenia się człowieka – ja na każdego cyklona mam łącznie do poknania 150km i się pojawiam na każdym. Ty nie bywasz na zlotach wogóle – uważam to za "trochę" większe przestępstwo niż pojawianie się nie Mazdą.
I tu Ci zabiję gwoździa – Subaru, nie jest ojca, nie ma diesla i pali więcej niż MX-3![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I sory, ale nie jestem tak zapatrzony w nastoletnie samochody (jak i większość normalnych ludzi), że uważam, że nowe technicznie zaawanasowane Subaru "wygląda" na zlocie gorzej niż stara, prosta Mazda. Zazdrość tak przez Ciebie przemawia, że nie zgadzasz się na obecność na zlocie lepszych samochodów niż Twój?
W świetle tego co widać wyżej to raczej zgrywasz szczerego a naprawdę jesteś
ściemniaczem.
Czekam w takim razie na 35zł od Ciebie – wpłać na konto klubowe
Jak Ci się nie podoba to mnie odwołaj... A tak – nie możesz bo nie jesteś klubowiczem
Koniec OT – to jest wątek w którym wypowiadać się mogą Ci którzy byli na zlocie.
Ja Ciebie uważam za moje guru bo mimo ogromnych przeciwności losu dotarłeś na Ornetę

Był to naprawdę wielki wyczyn na spółkę z krzychem na który niewiele osób by się zdobyło.
Madzia95 – co do Ciebie – jak Ci coś nie pasuje to nikt Cię tutaj nie trzyma, na szczęście w klubie nie jesteś. Dodam jeszcze tylko, że jakbyś miał jaja to napisałbyś, że nie przyjedziecie. Przed zlotem wysyłałem PW do prawie wszystkich z podbeskidzia – nie rozumiem czemu nie odpisaliście, że nie przyjedziecie tylko pozostawiliście moje pytanie bez odpowiedzi. Wtedy jeszcze nic nie zapowiadało możliwości deszczu – od początku wiedzieliście, że nie przyjedziecie – po co robiliście zamieszanie?? W dodatku praktycznie nitk z Was nie dokonał przedpłaty – to też dało mi trochę do myślenia.
Jesteś pierwszą osobą która ma do mnie ale, że pojawiam się na zlocie czmyś innym niż Mazdą, do Twojej wiadomości – kiedyś przyjechałem Tico i się tego nie wstydzę. Nie po tym czym przyjeżdża ocenia się człowieka – ja na każdego cyklona mam łącznie do poknania 150km i się pojawiam na każdym. Ty nie bywasz na zlotach wogóle – uważam to za "trochę" większe przestępstwo niż pojawianie się nie Mazdą.
Madzia95 napisał(a):Ja rowniez moge wziasc od taty disel bede mial taniej ale jak to bedzie wygladac??
I tu Ci zabiję gwoździa – Subaru, nie jest ojca, nie ma diesla i pali więcej niż MX-3
I sory, ale nie jestem tak zapatrzony w nastoletnie samochody (jak i większość normalnych ludzi), że uważam, że nowe technicznie zaawanasowane Subaru "wygląda" na zlocie gorzej niż stara, prosta Mazda. Zazdrość tak przez Ciebie przemawia, że nie zgadzasz się na obecność na zlocie lepszych samochodów niż Twój?
Madzia95 napisał(a):Sorry ze jestem szczery ale taki jestem
W świetle tego co widać wyżej to raczej zgrywasz szczerego a naprawdę jesteś
ściemniaczem.
Madzia95 napisał(a):ja moge ci przelac ile trzeba tez nie zbiednieje
Czekam w takim razie na 35zł od Ciebie – wpłać na konto klubowe
Madzia95 napisał(a):a co do tego czym Byles to subaru tez sie znalazło na zlocie MAZDY nie wiem jak inni na to zapatruja ale jesli chodzi o mnie to mnie sie to nie podoba
Jak Ci się nie podoba to mnie odwołaj... A tak – nie możesz bo nie jesteś klubowiczem

Koniec OT – to jest wątek w którym wypowiadać się mogą Ci którzy byli na zlocie.
Ostatnio edytowano 12 lip 2008, 09:51 przez brii, łącznie edytowano 11 razy
ehhh zenada
hmm... jak sie dobrze przyjzysz na zdjeciach z picniku podkreslam a nie zlotu to kolo sibie stoja 2 takie same czerwone mazdy na czestochowskich blachach
jak myslisz czyja jest czyja
podpowiem Ci ze w jednej z nich jest 2,5 l a w drugiej niestety tylko 1,8
ale za to ma duze lacie i czarne lusterka
jak odgadniesz zagadke to dostaniesz lizaka chupa chupsa 

hmm... jak sie dobrze przyjzysz na zdjeciach z picniku podkreslam a nie zlotu to kolo sibie stoja 2 takie same czerwone mazdy na czestochowskich blachach

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
y napisał(a):Gapcio napisał(a):hehehe w sumie nie tylko ze mna bo z Yankiem tez
Dobra 2:00 byla jak nie lepiej
Ale i tak Akar zniszczyl wszystkich
A bo ja pracuje w nocy przyzwyczajony jestem
Wracając do tematu: przejrzałem wszystkie zestawy fotek
Ponawiam prośbę – jeśli ktoś gdzieś ma filmiki ze zlotu, uprzejmie proszę o kontakt w celu ustalenia sposobu wysyłki do mnie
Akar.Zaephyr napisał(a):3:45 to [tiiit] pora na siedzenie przy ognisku, grzanie zadka i oglądanie pięknego wschodu słońca
Zgadza się – żałuję, że nie wytrzymałem i zasnąłem koło 1:00
Ale w niedzielę przynajmniej nie byłem taką ścierką z rana jak w sobotę