IV Festiwal Motoryzacji Bydgoszcz
witam! jestem tu nowy, przeczytałem ze jedzie jakas ekpia z włocławka, o której i gdzie zbiórka i czy można sie podpiąc? (samochód inny niż mazda) pozdrawiam
-
Gość
ol3j napisał(a):witam! jestem tu nowy, przeczytałem ze jedzie jakas ekpia z włocławka, o której i gdzie zbiórka i czy można sie podpiąc? (samochód inny niż mazda) pozdrawiam
...jasne, że można
ol3j napisał(a):samochód inny niż mazda
ja niestety tez inny
ale co tam liczy sie ekipa!! no i uznanie
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
sanders napisał(a):ol3j napisał(a):samochód inny niż mazda
ja niestety tez inny
ale co tam liczy sie ekipa!! no i uznanie
...nawet starzy emerytowani wyjadacze się pojawią
Pozwole sobie tak jak fasola1980 zgłosić,że ja wraz z ekipą w Madzi stawimy się na 9:30 we wskazanym miejscu.Nooooooooo ktos pochodzi sobie w fajnej kurtce
,drogi kolego nie zapomnij
.Biorąc pod uwage,że jestm już w posiadaniu flagi,która z nami jutro jedzie do Was i bedzie reprezentować nasz klub to kto wie może i uda mi się kogoś wciągnąć na spotkanie.
Serdeczne pozdrowionka,do jutra kochani

- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
kinki napisał(a):w stanie wskazujacym
Te wypowiedzi,ta fotka przesympatycznej bużki -rany Julek boki zrywać.

kinki napisał(a):no mam nadzieje ze jutro sie wspolnie posmiejemy
Też mam taką nadzieje.My z jacobsem w razie potrzeba dokonamy przed wyjazdem czyli zaraz tuningu drąża do flagi

mily200 napisał(a):incydent z "ruchomymi piaskami"
...wpadlem jedynie na chwilke zobaczyc to co sie dzieje na lotnisku i przyznam ze po tym co zobaczylismy z panna malo nie dostalismy zawalu.Trudno to nazwac incydentem...normalnie bylem osrany jak zobaczylem Piotra autko..
Nie wiem jak reszta ziomali z mazdaspeed z woj kuj pom ale ja juz deklaruje swoja pomoc w czyszczeniu Piotra samochodu...oczywiscie jak ziom da zielone swiatlo..
pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
Szczerze mowiac nie sadze zeby cokolwiek sie dalo wyczyscic. A jesli juz to jakim kosztem. Nie wiem jak wygladal Piotrka samochod przed tym co sie stalo ale jesli byl idealny to teraz zdecydowanie nie jest. Podczas tego wyciagania chyba sie blachy nieco poprzeciagaly i pogiely. Szkoda auta i szkoda kolegi Piotra. Mam nadzieje ze jakos uda sie dojsc do porozumienia z organizatorami imprezy w temacie zwrotu kosztow. Druga sprawa to wydaje mi sie ze taka impreza jest ubezpieczona, kwestia tylko pod co to podciagnac?
21 L/ 100km [tiiit] FUEL ECONOMY.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
Nefar napisał(a):...porozumienia z organizatorami imprezy w temacie zwrotu kosztow
...raczej z właścicielem terenu, który za ogroooomną odpłatnością został wynajęty z przeznaczeniem na parking... organizatorów raczej czepiał się nie będę
Zaparkowałem auto na asfalcie, który okazał się jakąś niezidentyfikowaną substancją....
Plusem fakt, że MX nie stał na osiemnastkach, których firma nie zdążyła pochromować na czas...
...fotki z próby pochłonięcia MX-6 przez piekielne moce

Ja pier... 
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r