Chelloł Wszystkim!!
Dopiero teraz dałem radę na dłuższą chwilkę na forum wskoczyć, w niedzielę po powrocie padłem z nóg prosto do wyrka... Tak się jakoś złożyło, że z parkingu Olivii odjechałem ostatni – o 15:17
Powiem Wam, że zlot niesamowicie mi się podobał (pomimo kilku niefajnych incydentów), bardzo dawno się tak dobrze nie bawiłem – nie szkoda mi ani jednej minuty spędzonej w Rykach z tak doborowym towarzystwie

Szkoda tylko, że moja Kasia nie mogła przyjechać
Waluś napisał(a):Dzięki za fajną jak zwykle zabawęi i wielkie dzięki za przenocowanie biednego Walusia hehe
Całkiem fajno się spało w pięć osób

(bez skojarzeń
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
)
A zresztą to i tak prawie nie było czasu na spanie

Szpula tak uradowany na tym zdjęciu – a mi głupio strasznie po tym co się stało, bo to ja go namówiłem żeby przyjechał

madalena napisał(a):Pozdrawiamy wszystkich, szczegolne względy jednak dla Violetki i DEVILA oraz, tu uwaga ekipy z Częstochowy oraz Loży Vipów (to dopisek Miłosza, bo ja nie wiem o co chodzi )
A dziękujemy serdecznie i kontrpozdrowienia załączamy

Zaraziłaś mnie Miatą – cały myślę tym samochodzie

Crimer napisał(a):hehe, nie zbuntował tylko rozleniwił jeśli przyślecie mi jakiś materiał to bardzo chętnie coś skleje
Daj e-maila na PW to Ci wyśle godzinkę materiału
Violetka
Byłem u blacharza o którym Ci mówiłem – podeślij mi fotki samochodu – powiedział, że obejrzy i powie co mógłby z tym zrobić. Na wstępie też wynegocjowałem zniżkę klubową
Wszystkich obecnych na zlocie raz jeszcze pozdrawiam serdecznie
P.S. Jak będą plany jakiegoś zlotu to proszę mnie od razu wpisywać na listę obecności i nawet nie pytać